Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera yı satınca daha iyisini yada aynı kalitede birini kaça alacağınızı düşünüyorsunuz da satmaya kalkıyorsunuz

6037Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benden "Muslera´yi satalim" diye bir söz duydun mu ? Ben muslera´yi iyisini bulsam bile satmam... Müthis bir identifikasyon figürü haline geldi kulüpte.

Muslera'yi satmaya ne kadar can atiyorsunuz ya.

Bulamayiz abi Musleranin yarisi kadar adam bulamayiz. Ya agzimi actirmayin simdi benim, Muslera dan önce neler cektik neler ne cabuk unuttunuz be.

Yok satmak degil tabi. Ama kendimi Muslera yerine koyuyorum. Turkiye ligi rezilligi her yil degisen yonetim ve zayiflayan kadroya bakiyorum, stada gelmeyen seyirciye bakiyorum bir de seni Liverpool istiyor, premier lig kariyeri, klopp vs . Ben boyle bir Uruguayli olsam niye kalayim diyorum!!

Yahu kac para ödedin o adamlara ? Kaleye para harcamamak icin oyatilan adamlar bunlar.

Arkadas tarihinde Turgay Seren, Simovic, Mondragon, Taffarel gibi efsaneler bulunduran bir takima, diyorsun ki Aysal gitti diye iyi bir kaleci bir daha gelmez. Simdiye kadar nezaman, kaleye iyi para harcamayi göze aldiysak, hep iyi kaleciler bulabildik.

Sen ne dediginin farkinda degilsin, aysaldan ibaret sanki yüz yillik cinar.

diyorki aysal cok vizyonlu müthiş 110 m euro harcatmış adam
lucescu 110 m euroya 2 tane shakhtar kurar
bizim elimizdeki kadroya bak otur ağla

Muslera'nın satılmasını tek bir şartla normal karşılarım..5 tane erkek çocuk yapacak ve onları kulübe bağışlayacak.Böylece yaş ortalamasını da düşürmüş olacak.

de santics demişken kendisi hakkında çok önemli bi söz vardır tarihin tozlu sayfalarında;

"eğer bir gün savaşa gidersem yanıma bir ordu almama gerek yok bana sadece de santicsi verin yeter"
Rıza Çalımbay - Aralık 2009

bu_sevda_bitmez_galatasaray_1324902389.jpg

Mondragon´u da unutmadik, ulan adam gittiginden beri, Volkan Demirein dövmedigi oyuncumuz kalmadi. :(

Bu klipte gözler yasarir be...
https://www.youtube.com/watch?v=iHqVrZfqwQY

Ya trolluğun da bir Noktası var b.kunu çıkardın mı bu itici hal alıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

diyorki aysal cok vizyonlu müthiş 110 m euro harcatmış adam
lucescu 110 m euroya 2 tane shakhtar kurar
bizim elimizdeki kadroya bak otur ağla

Lucescu teknik adam, Aysal yönetici... :D

Bu muhabbetleri aslinda hep fener taraftari yapardi bu sekilde. aziz baskan müthis kadro kurdu, aboov diye. Bugünde trolleyince kiziyorlar.

Drogbanın da boyu uzundu sataşamıyodu .) gerçi sneijder reis te iyi itti be koçum benim .. Sabrinin boğaza sarılmasına uyuz oluorum adam tam horoz

Drogba´nin Volkan ile dalasmasi, biraz karsi koyabilmesi zaten süpriz olmadi, ama kisa bir sürelegine kurtardi. Sabri´yi elinden alan zaten o, yoksa aydin ile burak saatlerce ugrassa, cikaramazlardi, belkide ölürdü herif.

Mondragon olsaydi takimda, cok net dövüsürdü Volkan ile.

en cok muslera adina üzülüyorum. Adam resmen eziyet cekiyor kalede. önündeki adamlar leshoglu lesh.

reis mondragon iyidir benim için efsane mertebesindedir ama bir başka kulüp için göz yaşı dökmesini kendisine yakıştıramadım açıkcası

UmitMondragon_Koln08.jpg

mondragon-koeln-vertrag-aufgeloest-514.jpg

Adam can ile basla oynuyor gittigi takimlarda... Cok duygusal anlarda da yasadi Ümit ile orada... Aslinda ikisi bir nevi, burada bulamadiklari vefayi, orada buldular... Polat aptal gibi birakti adami, bizde 40´na kadar oynar, bir cok sorunu da hic yasamamis olurduk. 2011´de direk muslera gelirdi yerine... :D

madem muslera, sneijder ve poldigidiyor, o zaman başımızın çaresine bakmalıyız.

-------------------cenk---------------------

sabri----hakan---------semih---------olcan

------------ched----------selçuk---------

yasin----------cholak---------------sinan

-------------burak/umut-----------

sahada basmadık yer bırakmayacak, ileri geri oynayacak, kanatların beklere yardım ettiği bir takım.cenk'in yan toplardaki güven veren duruşu ve ani refleksleri muslera'nın yediği çoğu golü kalemizde görmememizi sağlayacak.ben ikinci devreden umutluyum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt