Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera, sneijder, poldi gider bursk, umut, sabri kalır. Nasılki yazın telles, melo, bruma gittiyse bunlarda gider. Bu dursun kulübün anasını bellemeye yemin etmiş.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam can ile basla oynuyor gittigi takimlarda... Cok duygusal anlarda da yasadi Ümit ile orada... Aslinda ikisi bir nevi, burada bulamadiklari vefayi, orada buldular... Polat aptal gibi birakti adami, bizde 40´na kadar oynar, bir cok sorunu da hic yasamamis olurduk. 2011´de direk muslera gelirdi yerine... :D

Adem naptın nettın döndün dolaştın gene vefa olayına geldin ya nediyim sana.

Cenk Gönen müthis bir kaleci cizgide, ama diger cogu konularda eksik kaliyor. Cok uzun ve asiri iyi refkleksleri var. Taffarel ile calisip, yan toplara cikmayi, ve kaleden nezaman cikip, nezaman kalacagini ögrenebilirse, kendisinden iyi bir kalecide olur. Bir Volkan Demirel´den daha yetnekli...

Transfer yapmak en basit olani, en önemlisi yaptigin transferi adapte etmek ve yetistirmektir. Muslera bize geldiginde, eksik yönleri vardi bayagi. Yan toplarda cok hata yapiyordu Italya´da, Lazio taraftari gitmesinden memnundu. Taffarel´in yardimi, ve kendi azmi ile, cok büyük yol kat etti.
Türkiye´de oynayan bir oyuncu icin, orada oynar, burada oynar demek cok zor. Ancak Katalunya´da bir amcasi, yada bir kan bagi olsa, cok rahat oynar Barcelona´da.

Drogba´nin Volkan ile dalasmasi, biraz karsi koyabilmesi zaten süpriz olmadi, ama kisa bir sürelegine kurtardi. Sabri´yi elinden alan zaten o, yoksa aydin ile burak saatlerce ugrassa, cikaramazlardi, belkide ölürdü herif.

Mondragon olsaydi takimda, cok net dövüsürdü Volkan ile.
2 direk 1 aparkat a yalan olurdu ama işte barzo kuduro tam o bişey olmaz Evinden aldırır.

madem muslera, sneijder ve poldigidiyor, o zaman başımızın çaresine bakmalıyız.

-------------------cenk---------------------

sabri----hakan---------semih---------olcan

------------ched----------selçuk---------

yasin----------cholak---------------sinan

-------------burak/umut-----------

sahada basmadık yer bırakmayacak, ileri geri oynayacak, kanatların beklere yardım ettiği bir takım.cenk'in yan toplardaki güven veren duruşu ve ani refleksleri muslera'nın yediği çoğu golü kalemizde görmememizi sağlayacak.ben ikinci devreden umutluyum.

Olcanın yerine güray vural iyi olur daha iyi bindirmeleri,onun dışında beğendim kadroyu

Eray > Cenk Gönen

inkar eden yoktur umarım

Şüphesiz.Zaten Cenk geldiğinden beri bizim takım revire döndü.Bjk'de kronik sakatlar Gomez ve Pektemek'te tık yok.Cenk Bjk'deyken biz 1. Bjk 3'ydü.Cenk bize geldi Bjk 1. biz 3.yüz.Musibet herif geldiği yeri kurutuyor.:trollfacce.gif:

seni mi kıracağız renkdaş, olcan'ı da chedjou'nun yerine alırsak taş gibi takım oluruz.11 yiğit sahada aslanlar gibi mücadele eder.

bana yiğit deme aklıma gökoğlan geliyo,iyi adamdı tutunamadı büyük beklentilerim vardı

yiğit eksiğini y.incedemir lemi kapasak?orta sahaya alternatif olur kulübemizi sağlamlaştırırız

Robert Lipovac gelecek için iyi bir yatırım olabilir kanımca. İsveç vatandaşı.
BK HÄCKEN U19 takımında şuan. 1996 doğumlu ve 15 maçta 17 golü var. 1.80 boyu var.

Takip eden var mı ?

bizde transferi aysal yapıyor onlarda luce fark bu

Aysal´in bizde cok fazla karistigini düsünmüyorum transfere (Aslinda tabi hic karismamasi gerek baskanin bana göre), cok fazla adam, cok fazla sey yapmaya calisti. Kac tane teknik adam dgiestirdik, ve hepsi de transferini yapti. Bukadar teknik adam degistirirse Baskan´lar, olacak olay bu... TD´nin rahat calisma alani olmasi lazimki, iyi birseyler ciksin. SD ihtiyac duyulan bir mevki, ama hic kullanilmiyor bizde.

bu yıl avrupadan ceza yiyeceksek bu aysal yüzündendir
hayret ediyorum taraftara nasıl bu adamı isterler hala
dursun da onun gibi davranıp ibrayı alır ,ne olacak ki borçlan kulüp batsın

Konya'da Sigthorsson'u canlı izledim özelikle ona dikkat ettim..

Elmander'in bize verdiği katkıdan daha fazlasını verir..

Aysal´in bizde cok fazla karistigini düsünmüyorum transfere (Aslinda tabi hic karismamasi gerek baskanin bana göre), cok fazla adam, cok fazla sey yapmaya calisti. Kac tane teknik adam dgiestirdik, ve hepsi de transferini yapti. Bukadar teknik adam degistirirse Baskan´lar, olacak olay bu... TD´nin rahat calisma alani olmasi lazimki, iyi birseyler ciksin. SD ihtiyac duyulan bir mevki, ama hic kullanilmiyor bizde.

hayrovici nasıl aldık diğer eleman vardı bek bir mac oynamadı isviçreden onu kim aldırdı? hem manager önerisiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt