Çağlar Çelik
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 14.140
- 5
- 1.363
Eray > Cenk Gönen
inkar eden yoktur umarım
avatarında selçuk olan birinden bunu duymak şaşırtmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eray > Cenk Gönen
inkar eden yoktur umarım
hayrovici nasıl aldık diğer eleman vardı bek bir mac oynamadı isviçreden onu kim aldırdı? hem manager önerisiyle
bu yıl avrupadan ceza yiyeceksek bu aysal yüzündendir
hayret ediyorum taraftara nasıl bu adamı isterler hala
dursun da onun gibi davranıp ibrayı alır ,ne olacak ki borçlan kulüp batsın
Arkadas tavsiyesi ile yaptirdigi transferler var... O tartismasiz zaten, ama planlamayi yapan o degildi. Zaten hic plan yapilmadi.
bu yıl avrupadan ceza yiyeceksek bu aysal yüzündendir
hayret ediyorum taraftara nasıl bu adamı isterler hala
dursun da onun gibi davranıp ibrayı alır ,ne olacak ki borçlan kulüp batsın
Kısa vadede öyle bir tehlike yok..
Galatasaray Avrupa'dan men cezasını hayat da yemez..
3.köprü yapılıyor riva'nın değeri tavan yapacak.. 5-6 sene sonra Riva'dan Galatasaray'ın kazancı milyar euroya yaklaşır..
Aksini iddaa eden varsa her türlü iddaaya girerim Galatasaray Dünyanın gayrimenkul yönünden en zengin klubüdür.. Türkiye'deki tüm takımların gayrimenkul mallarının toplamı Galatasaray'ın çeyreği etmez..
man.u için sağlık kontrolunden geçmiş reishoşçakal oz büyücüsü
![]()
![]()
![]()
![]()
UEFA´nin baktigi olay kabaca bu... Kac para kazandin, kac para harcadin ? Üc sene icerisinde 40 Milyon avro zarar etme hakkin var, biz Aysal´in planlamasindan gecen 2013/2014 ve 2014/2015 senesinde 120 milyon dollar zarar ettik. Bu sene ise ilk defa, 20 milyonluk tasarruf söz konusu oldu, ama dogru mu diye kontrol etmedim, bunu...
Yani UEFA´nin kriterlerine tabiri caiz ise, tecavüz ettik bile coktan. Savunmamiz ise yeni yönetim tarafindan, Durum buydu, söyle böyle yaparak, iyi niyet gösterdikten öte degil, bunu da söylemek lazim. Ayvayi coktan yedi anliyacagin, aylardir merhamet diliyoruz UEFA´dan...
adam bir de kısa vadede öyle tehlike yok diyor tam tersi kısa vadede var şubat ayında cezayı kesince uefa görücem bu aysalcıları
Bir yalan nekadar büyükse, inandiriciligi da okadar iyi oluyor. Galatasaray cok büyük risk altinda, cezanin nekadar büyük olacagi tek tartisma konusu su an. Dursun tasarruf ettirdigi iki üc kurusu da transfere basarsa, bizi bitirir UEFA. Bu FFP meselesi, Aysal´in gitmesinde en büyük etken zaten.
Proje yaptirtmadilar diyor adam, sanki her türlü yetki verildiginde, proje manyagi etmis gibi.
Galatasaray Global diye bir proje yaptim, verecem dedi Galatasaray´a baskanligi birakinca... Yine fos.
![]()
![]()
noo degilde cidden 2 ay sakatmi?