- 27 Ocak 2010
- 59.660
- 31.191
- 3.523
o degilde cidden 2 ay sakatmi?
açıklama yok ama öyle diyorlar renkdas poldi de dün sakatlandı bide o çıktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o degilde cidden 2 ay sakatmi?
açıklama yok ama öyle diyorlar renkdas poldi de dün sakatlandı bide o çıktı
muslera,poldi,sneijder kulübe gelip biz gidiyoz dese nereye gidiyosunuz diyecek yüzümüz bile yok
Nasil yok ? hepsi paralarini kurusuna kadar aliyor. Nereye gidiyorlarmis.
para bi yere kadar,başarı ister bu adamlar !!
Takim yeterince basarili oldu son yillardi. Türkiye zaten perspektif anlamda, büyük liglerden gelen yabancilar icin basli basina kötü bir tercih. Portekiz, Hollanda, Belcika gibi ligfler, bize nazaran, daha iyi bir terci kariyer anlaminda. Ama bizde para ve huzur var. Emin ol ki Türkiye´de, cok memnunlar, göndermek icin zorlaman gerekir.
senin dediklerin buraya yatmaya gelen adamlar için geçerli,paramı alıyım oynamasamda olur
sneijder,muslera,podolski gibi adamlar oynamak isteyen,başarı isteyen adamlar,tabi paralarınıda kazanacaklar
ama paralarını kazanıp kulübün başarılı olamayacağını düşünüyolarsa gitmek isterler
sneijderin sözleşme uzatma sürecinde haberler vardı kulübün vizyonu onu endişelendiriyo,transferlerden memnun değil diye sanırım senin için yeterli bu cevap
YAĞIZ @Senfo10 27 dk.27 dakika önce
''Transfer kısıtlaması gelebilir'' düşüncesiyle agresif bir politika sergileniyor, becebilirlerse 5 transfer yapılması gündemde.
YAĞIZ @Senfo10 27 dk.27 dakika önce
''Transfer kısıtlaması gelebilir'' düşüncesiyle agresif bir politika sergileniyor, becebilirlerse 5 transfer yapılması gündemde.
Konya'da Sigthorsson'u canlı izledim özelikle ona dikkat ettim..
Elmander'in bize verdiği katkıdan daha fazlasını verir..
Yatmak ile alakasi yok, HER TÜRLÜ AVRUPA´nin bizden daha iyi lbir cok igleri bulunuyor... Türkiye maddi anlamda nekadar iyi bir tercih ise, sportif anlamda da bir okadar kötü bir tercihtir...
Kulübün vizyonu 3 yildir yerlerde, neden imzaladi Sino ozaman ???
ya abi sen ya okuduğunu anlamıyon yada bi sıkıntı var
ben dedimki poldi,muslera,sneijder gitmek istese bişey diyemeyiz çünkü bu adamlar başarı ister iyi adamlarla oynamak ister, çünkü bu adamlar para kazanır ama para alıp ta yatıyım mantığında olmazlar
sen bana diyosunki avrupa ligleri bizden daha iyi,türkiye kötü tercih ve en önemlisi PARA VAR HUZUR VAR GİTMEK İSTEMEZLER dedin
benim söylediğime karşı bi fikir atmamışsınki ortaya ben sana sneijder iyi adam diyorum sen bana griezmanda iyi oyuncu gibi bişey diyosun
he bide kulübün vizyonu yerlerde sino neden imzaladı diyosun ya arkadaşım bende sana onu anlatmaya çalışıyorum zaten :asd22: adamın sözleşme uzatma sürecinde haberler çıktı yok transfer politikasının ne olacağını merak ediyo,yok iyi adamlar alınacakmı bilmek istiyo falan bilmem anlatabildimmi