Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza Hamzaoğlu: "Cüneyt ağabey ile otururken Mario Gomez lafı geçti. Bonservisi pahalıydı hem de Burak varken gerek yok dedim"

İbra haberi yok diye üzülüyordum yaptılar sonunda hay donku zor aldık wander Wieli alamıyoruz ibra diyolar

su feneri evire cevire yenelim bu seneden baska bi beklentim yok

2013-14 sezonu 1-0 kazandığımız maçın tekrarı olsa keşke.. Hayatımda en zevk aldığım derbiydi. Erkenden atılan gol,full tribünler,Sneijder'in bilerek Gökhan'ı itip kavga çıkarması,Wesley'in 3 fenerli'yi birden itmesi,Melo'nun Emre'yi zorla attırması vs. canım sıkıldıkça bakar keyiflenirim.

O sene Bjk'yi yendiğimiz maçlarda efsaneydi ama sezon rezildi malesef.

Adam olsanız saçma sapan 20 Yaşında adamlar alacağınıza tecrübeli kaliteli adamlar ALIN başlayacağım sizin genç transferinize caroleler Joseler değil melo poldiler görmek istiyoruz arkadas şu fener direktörüne kıl oldum zaten anüs ağızlı

Sent from my iPhone using Tapatalk

2013-14 sezonu 1-0 kazandığımız maçın tekrarı olsa keşke.. Hayatımda en zevk aldığım derbiydi. Erkenden atılan gol,full tribünler,Sneijder'in bilerek Gökhan'ı itip kavga çıkarması,Wesley'in 3 fenerli'yi birden itmesi,Melo'nun Emre'yi zorla attırması vs. canım sıkıldıkça bakar keyiflenirim.

O sene Bjk'yi yendiğimiz maçlarda efsaneydi ama sezon rezildi malesef.

he ya cok güzeldi o mac

ben fetenin ilk sezonundaki fb macindan cok keyif almistim,bi de gecen sezon sinonun ayi avina ciktigi mac guzeldi,mac boktandı ama sonlari muthisti yav

Bülent Timurlenk: "Galatasaray, Ryan Donk transferi için benim istihbaratıma göre 2.5 Milyon € bonservis ödeyecek."

2,5euro verenin allah belasını versin bir kulup böyle soyulur yazıklar olsun lig zaten bitti ne donku

Acil olağanüstü genel kurul olmalı ya. Böyle kürsüye çıkıp yönetime sallayan üyeler görmek istiyorum. :(

____________Muslera_____________
Pereira__Chedjou__Zambrano__Telles
___________Mbia__Selçuk__________
___Podolski___Sneijder___Konoply___
_____________Gignac______________
Yedekler:Gökhan,Balta,Carole,Hamit,Emre,Yasin(Olcan),Sinan
zormuydu ulan Şu takım free oyuncu alma engellisi bir takım olmasak Kono hariç çok rahat olabilecek transferlerdi.

pereira, konop, mbia, gignac hepsini hamza serefsizi veto etmis onun bunun cocugu serefsiz

bu kıro sicti agzimiza

hamızoyu basimiza saran kendisidir,aysal baskanim ne güzel sutlamisti alayini

hem sarbiden hem apodan kurtulmustuk

boş boş konuşmaya bu adam en büyük gslı şampiyon olduysak da bu adamın cabaları futbolcuları motive etmesiyle olduk
ne zaman yönetim olsa şampiyon oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt