Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
pazardan aldim ibrahimovic, eve geldim ibrahim üzülmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:asd22:![]()
aysal beyin apo ve ali dürüstü kovduktan sonra bir tane düzgün işi yok
bu adamlar prandelliyi kovdu hamzayı getirdi bitmiş takımı şampiyon yaptı yine kovduk aha bu haldeyiz
:asd22:
Hayri cund & emir sato a.ş > şürkü erden & yasin şimşeg kardeşler
Gençler basket maçımızın tekrarını verecek varmı? Ntvspor filan verir mi?
Cenned mahallesi yunus kankaAvatarında Undertaker'a benzeyen vatandaş kim r'daş?
Elemancini tam transfer manyağı. Onun istediği adamları İnter bile tam anlamıyla alamıyor. 800 milyon euro falan lazım adama. Ayrıca şampiyon fln olamazlar.
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
Yalnız Donk da izlediğim bir iki maça bakacak olursak, aradığımız dinamik orta saha oyuncusu pek sayılmaz. Daha çok savunmadan ilk topları dağıtabilen, fena tekniği olmayan, fiziği sağlam bir ön libero. Öyle rakibe basıp, süpüren bir adama benzemiyor pek. O işleri daha çok Castro yapıyor Kasımpaşa'da. Donk yetenekleri doğrultusunda oyun kurmaya çalışıyor orta sahada.
nevzat çıldırdı hahahahah
Nevzat Dindar
@nevzatdindar
Biliyorum imkansız ama bugün İBRAHİMOVİC günüdür..
Yaptigi onca kazik transferleri, denedigi 30 farkli formasyonu ve nisan ayinda fenere hediye ettigi şampiyonlugu unutmadik. Mancini sadece Champions League'de bizim için iyi hoca olurdu oynadigi defansif taktikten dolayi. Ligde bi cacik olmazdi. Belki 50m avro harcadiktan sonra birşeyler olurdu ama o zaman BJK gibi feda sezonuna başlamiş olurduk.Mancinin'in transfer yapma sebebi son senelerde Güney ülkeleri ve Almanya hariç hiç oyuncu çıkmaması olabilir mi adam akıllı kaldı ki gittiği takımlarda da kadrolar hep çöp haldeydi. Gittiği takımlardan biri Manchester City tarihin ilk şampiyonluğunu aldı kaldı ki aldıgı o transfer delisinin aldıgı adamlardan Yaya Toure , David Silva , Aguero ve Nasri takımın suan bel kemikleri gibi takımı taşıyolar. Galatasaray'da geldiği sene Fatih Terim'in virüsleri adamı trollemek için herşeyi yapmasına , yabancı sınırlarına rağmen takımı kupa aldı . Selçuklar Buraklar takımı yarı yolda bırakmak isterken, Akhisara 6 atıp Bursaya 5 atıyoduk her rakibi boğduk ben Manciniden sonra keyifli sistemli maç izlemedim Sneijderin'de en formda oldugu dönemdeydi , adam yarım sezonda gitti evlat dediğimiz Terim ajanları televizyonda yedi, Ceyhunmuş 3-5-2'ymiş takım oynadıgında tutulmuyodu.İnter'e ise UEFA'ya girsem yeter diyen Juventusun gömdüğü takımı o senın tabirinle transferler yapa yapa 1.liğe oynatıyor. Sadece biraz sabır Çok büyük adamdı....![]()
![]()
Yetmedi mi 3 ay Toschak gecilmek hala bunun gibi onun bunun cocugunun yazilarini buraya koyuyorsunuz. Sonra da saf millet inaniyor. Ibrahimovic su an Chelsea macina hazirlaniyor Sampiyonlar Ligi icin. Karsiyaka maci degil!