Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korkmayın ilk 3 içinde oluruz lig tv sayesinde

Envoyé de mon Sony Z3

bu sene bjk şampiyon olur fener bu harcama ile ffp cezası alır,bjknin yıldızları eplye falan gider bir daha 10 sene şampiyon olamaz bu yüzden şimdiden adapte olacak oyuncuları transfer etmeliyiz
ligin ilk 5 haftası önemli.sonra bjk ve fener birbiri ile oynayacak.

Drogba wesley muslera melo + bruma falan varken mancini denen adam feneri nisanda şampiyon yaptı hala savunan var

O çok övdüğün Bruma o seneyı sakat gecırdı.

2 - kalan takımdaki adamların takımı sattı mı satmadı mı Selçuk Burak

hala adamı gömmeye calısanlar var.

Van Rhijn zu Galatasaray für 2 milyon euro (şampiyon olursak+1.5)

Envoyé de mon Sony Z3

bu sene bjk şampiyon olur fener bu harcama ile ffp cezası alır,bjknin yıldızları eplye falan gider bir daha 10 sene şampiyon olamaz bu yüzden şimdiden adapte olacak oyuncuları transfer etmeliyiz

Güzel senaryo.:)

Bence de Bjk sampiyon olur.Fener bu harcamayla karsılıgını alamazsa muhtemelen kücülmeye gider.Bizim ise gelecegimiz ikisinden de karanlık bence.

Bizim Bjk'nin Aybaba döneminde yaptigi gibi ucuza kaliteli oyuncular bulup takım bütünlügü olusturarak saglam bir ekip olusturmamız gerekiyor.Gecti Sneijder Drogba devirleri artık.İyi arastirmayla tas gibi takım kurulabilir.Tabii bunu yapacak futbol aklı varmı kulüpte bilmiyorum.

Heyt be hocam sen buralarda harcaniyorsun...
Seni Hollywood'a transfer etmek lazim :D

Saka bir yana BJK Sampiyon olursa , Fenerde isler hem yonetim olarak hemde ekonomik olarak karisir...

Ulker'de bir yere kadar yardim eder. Adam yok yere Aziz'in ellerine $90 m verdi stad ismi bahanesiyle...

Aziz ise 10 senelik parayi bir transfer doneminde harcadi...

3 5 maç seri yakalasak bi tarafları tutuşur geçen yıl olduğu gibi saçma sapan puanlar kaybederler ama bu oyuncu grubu ve hocayla çok zor paşadan ve kayseriden aldığı 1 puan için utanmazsa göbek atıcak nasıl rezil biriymiş bu denizli ya hep daha kötüsünü nasıl buluyoruz.

Boca Juniors'ta Maradona'dan sonra oldukça önemli olan 10 numarayı Tevez gelmeden önce giyen Jonathan Calleri'ye Galatasaray talip oldu. Arjantin'in Ole gazetesi Boca Juniors kaynaklarına dayandırarak verdiği haberde Galatasaray'ın Valencia ile birlikta Jonathan Calleri için teklif yaptığını yazdı. Gazete 22 yaşındaki forvet oyuncusunun Avrupa'ya gitmek için istekli olduğunu yazdı.

Boca Juniors takımı ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Jonathan Calleri 2015 yılında çıktığı 53 maçta 21 gol atıp, 11 asist gerçekleştirdi.

Rabona ile adından söz ettirdi

Jonathan Calleri, Boca Juniors- Quilmes maçında atmış olduğu 'rabona' golüyle tribünleri coşturmuş, hatta maçı statda takip Maradona, bu golün ardından kendinden geçmişti. Jonathan Calleri'nin bu golü tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenmişti.
Kaynak: Ole

Envoyé de mon Sony Z3

Güzel senaryo.:)

Bence de Bjk sampiyon olur.Fener bu harcamayla karsılıgını alamazsa muhtemelen kücülmeye gider.Bizim ise gelecegimiz ikisinden de karanlık bence.

Bizim Bjk'nin Aybaba döneminde yaptigi gibi ucuza kaliteli oyuncular bulup takım bütünlügü olusturarak saglam bir ekip olusturmamız gerekiyor.Gecti Sneijder Drogba devirleri artık.İyi arastirmayla tas gibi takım kurulabilir.Tabii bunu yapacak futbol aklı varmı kulüpte bilmiyorum.

Ben olacakları yazdım işte :D bizim buna göre plan yapmamız lazım,genç alacaksakta jose gibi çöp değil denayer gibi oyuncuları kovalamalıyız

O çok övdüğün Bruma o seneyı sakat gecırdı.

2 - kalan takımdaki adamların takımı sattı mı satmadı mı Selçuk Burak

hala adamı gömmeye calısanlar var.

evet evet sattılar drogba da muslera da wesley de takımı sattı buraksız selçuksuz bile olunur şampiyon devam et

Uyku sorunlarım var ne kullanıyorsun ismini söylermisin

Envoyé de mon Sony Z3

Heyt be hocam sen buralarda harcaniyorsun...
Seni Hollywood'a transfer etmek lazim :D

Saka bir yana BJK Sampiyon olursa , Fenerde isler hem yonetim olarak hemde ekonomik olarak karisir...

Ulker'de bir yere kadar yardim eder. Adam yok yere Aziz'in ellerine $90 m verdi stad ismi bahanesiyle...

Aziz ise 10 senelik parayi bir transfer doneminde harcadi...

Feneri basın hiç yazmıyor ben,kap açıklamalarına bakmıştım bizden parlak değil durumları bizim kadar gayrimenkulleri de yok
uefa gelirlerine el koydu bizim koysalar 2 ay manşettik
Biz bu yenilenmeyi sezon başı yapsaydık bu sene şampiyon olamasaydık bile iyi oynamaya çalışan ve umut vaad eden bir takım olurduk

arkadaşlar fener ve bjknin 2.yarıdaki 5 haftalık fikstru ne guzel öyle,sonra birbirleri ile oynuyolar falan..fener aslantepeye gelio bi ara : )en azından korkutmak lazım bu iki şikeciyi.

Hamza kaliniç ve kono'yu veto etmeyip melo yerine flamini aldirsaydi şu an 1. olup CL gruptan çikmiş olurduk

Boca Juniors'ta Maradona'dan sonra oldukça önemli olan 10 numarayı Tevez gelmeden önce giyen Jonathan Calleri'ye Galatasaray talip oldu. Arjantin'in Ole gazetesi Boca Juniors kaynaklarına dayandırarak verdiği haberde Galatasaray'ın Valencia ile birlikta Jonathan Calleri için teklif yaptığını yazdı. Gazete 22 yaşındaki forvet oyuncusunun Avrupa'ya gitmek için istekli olduğunu yazdı.

Boca Juniors takımı ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Jonathan Calleri 2015 yılında çıktığı 53 maçta 21 gol atıp, 11 asist gerçekleştirdi.

Rabona ile adından söz ettirdi

Jonathan Calleri, Boca Juniors- Quilmes maçında atmış olduğu 'rabona' golüyle tribünleri coşturmuş, hatta maçı statda takip Maradona, bu golün ardından kendinden geçmişti. Jonathan Calleri'nin bu golü tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenmişti.
Kaynak: Ole

Envoyé de mon Sony Z3
konusunu acalım hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt