Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En büyük transfer Yasin,Sabri,Umut,Burak,Semih,Hamit,Olcan,Jem gibi adamların kulüpten bir anca defedilmesidir.

Bunların bir kısmı şimdi kalanı sezon sonu yollanmalidir.
Sabrisiz Umutsuz Buraksiz Semihsiz bir Galatasaray izlemek her taraftarın hayalidir.
Buna karşı çıkan da çok net vurduruyordur.

Kardeş bir iki isim daha onerirmisin baktım deli topçuymus 30 gol atmış sen anliyon bu işten

Envoyé de mon Sony Z3

hemen dalga gecmenize luzüm yok ben 25 milyon yapicagini düsünmüyorum sonucta origi benteke lukaku falan önermedim ya da balotelli.

Son düzenleme:
hemen dalga gecmenize luzüm yok ben 25 milyon yapicagini düsünmüyorum sonucta origi benteke lukaku falan önermedim ya da boletelli.
Origi ve bentekeden yetenekli bu hayvan. Ama lukaku reis o ayrı bir sığır deli topçu.
Alınma ya hemen kuzen fm mi oynuyorsun yoksa İsviçre liginimi takip ediyorsun

Envoyé de mon Sony Z3

Kalinic'i veto eden denyo yine Hamza'ydı demi :31:

24maç/14gol/5assist ile oynuyor adam. Allah bin belanı ..
Kalinic Mbia Dauglau Konoplyanka bu takımın kapısından dönmüş adamlar. Toplam maliyeti bonservis imza parası olarak 6-7 milyon euro olacaktı alacaklari yıllık ücretin toplami da Sabri+Bilal+Jpk+Umut+Tarikin aldığına eşdeğer. Gross faciası da olmasa.

------------Muslera---------
Gross---Ched--Dauglau---Carole
--------Mbia---Selcuk--------
Podolski----Wes------Konoplyanka
----------Kalinic---------------

Su efsane kadro kaçtı resmen
Ulan Hamza küfür literatürü mu genişlettin.

Origi ve bentekeden yetenekli bu hayvan. Ama lukaku reis o ayrı bir sığır deli topçu.
Alınma ya hemen kuzen fm mi oynuyorsun yoksa İsviçre liginimi takip ediyorsun

Envoyé de mon Sony Z3

hayir alinmak degil sonucta bir isim söyledim tabiki burdaki renkdaslarin cogu bilen vardir bu adami ,maclarini izlemisligim vardir bentekeden kesinlikle daha yetenekli dogru FM alakam yoktur ama 25 30 milyon bu oyuncunun yapicagini düsünmüyorum .

hayir alinmak degil sonucta bir isim söyledim tabiki burdaki renkdaslarin cogu bilen vardir bu adami ,maclarini izlemisligim vardir bentekeden kesinlikle daha yetenekli dogru FM alakam yoktur ama 25 30 milyon bu oyuncunun yapicagini düsünmüyorum .
Öncelikle Almancısin" yapacağini" dediğine göre herhalde :D

Yok ya forumdan toplasan 10 kişi bilmez ben 1 aydır tanıyorum. 18 e filan gideceğini düşünüyorum ben

Envoyé de mon Sony Z3

Öncelikle Almancısin" yapacağini" dediğine göre herhalde :D

Yok ya forumdan toplasan 10 kişi bilmez ben 1 aydır tanıyorum. 18 e filan gideceğini düşünüyorum ben

Envoyé de mon Sony Z3

dogrudur alemenciyim ,sende fransadan bir forvet öner forvet kalmadimi fransada ,söyle ormandan kacmis bir ayi.

Bende senin ayardan önerim ntep:D
Yoksa ligue 2 de FAMARA DIEDHIOU var adam 18 gol attı ilk yarı 1.90 boy var

Envoyé de mon Sony Z3

ntep saglam nerde o günler bunu alsak.

famara alsinlar senegalden zarar gelmez az paraya alirlar iste.

wolfsburg dan bentner kiralayabiliriz bence wolfsburgda fazla forma sansi bulamiyor bizim isimizi görür.

Bendtner demeyin de kimi önerirseniz önerin düşüncesi kanserojen

bu cahiller gidip bjk ve fb'de 18'e zor girecek adamlari bizim ilk 11'e alir. ryan donk beyinsizi resmen süperstar olarak transfer ediliyor (!)

tannane midir ne halttir kerim freidan fln daha kötü oyuncu net!

van rhijn deseniz fenerin yedek sag beki sener bile ondan iyidir

futbol fakirleri az olan kaynaklari da iyice b.k edecek.

futbolu bilen biri sag bek, ön libero, sag kanat ve forvete 4 tane bize göre first class oyuncu alir.

MUSLERA
WIEL CHEDJOU DENAYER CAROLE
VELOSO SELCUK
CARRILLO SNEIJDER PODOLSKI
REMY

seneye denayer ve carolün yerine iki tane iyi adam al yedekleri düzeltmeye bak sonra.

sen williana kötü diyen degilmisin? Tannane yi hic izledinmi ?

Istanbul da mangmal partisi yapmak istesek kulüb olarak...herhalde "Özür dileriz ama Inter bu mekani rezerve etdi" diye cvp gelir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt