Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
Sa
Duyum var mı
Duyum var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gabriel Barbosa geldi aklıma direkt. Bakalım..ERSAN ÇELİK @ersanspor 16 dk.16 dakika önce
VE İLK MÜJDE:Herkes bilsin ki,GS çok iyi,kaliteli,yararlı transferler yapacak/kadro çok güçlenecek ve temizlikte olacak.Ve daha da önemlisi!
ERSAN ÇELİK @ersanspor 13 dk.13 dakika önce
GSARAY'ın yapacağı transferler büyük ses getirecek:Hele hele içlerinde 19 yaşında biri var ki,Riberi'nin ilk gelişinin 3katı/süper mi SÜPER!
bu adam kongrede dursuna fena giydirmişti bunları yazmış hadi bakalım
ERSAN ÇELİK @ersanspor 16 dk.16 dakika önce
VE İLK MÜJDE:Herkes bilsin ki,GS çok iyi,kaliteli,yararlı transferler yapacak/kadro çok güçlenecek ve temizlikte olacak.Ve daha da önemlisi!
ERSAN ÇELİK @ersanspor 13 dk.13 dakika önce
GSARAY'ın yapacağı transferler büyük ses getirecek:Hele hele içlerinde 19 yaşında biri var ki,Riberi'nin ilk gelişinin 3katı/süper mi SÜPER!
bu adam kongrede dursuna fena giydirmişti bunları yazmış hadi bakalım
Gabriel Barbosa geldi aklıma direkt. Bakalım..
Huntelaar a uğraşıldı ama Gomezi de alamadık alamadığımız tonla oyuncu var o dönem uğraşıldı ama beceriksiz yönetim alamadıHuntelaar kesin arkadaş inanın bana diyen twitter duyumcusu...İnanmadım bilgi değil tahmin ve dilek
Huntelaar a uğraşıldı ama Gomezi de alamadık alamadığımız tonla oyuncu var o dönem uğraşıldı ama beceriksiz yönetim alamadı
Acaba yönetim mi almadi yoksa Hamza mi istemedi? Ocakta transfer yapan yönetim, gecen yaz cok rahat yapardi.
https://www.dha.com.tr/galatasarayin-en-onemli-silahi-sezonu-kapatabilir_1099694.html
ulan her şey üst üste geliyor be
sivastan Cicinho olabilir adam saglam oyuncu
sivastan Cicinho olabilir adam saglam oyuncu
https://www.dha.com.tr/galatasarayin-en-onemli-silahi-sezonu-kapatabilir_1099694.html
ulan her şey üst üste geliyor be