Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini Caceresi de istiyor. Savunmaya alternatif olarak.

ERSAN ÇELİK@ersanspor 16 dk.16 dakika önce
VE İLK MÜJDE:Herkes bilsin ki,GS çok iyi,kaliteli,yararlı transferler yapacak/kadro çok güçlenecek ve temizlikte olacak.Ve daha da önemlisi!

ERSAN ÇELİK
@ersanspor
13 dk.13 dakika önce

GSARAY'ın yapacağı transferler büyük ses getirecek:Hele hele içlerinde 19 yaşında biri var ki,Riberi'nin ilk gelişinin 3katı/süper mi SÜPER!

bu adam kongrede dursuna fena giydirmişti bunları yazmış hadi bakalım
Gabriel Barbosa geldi aklıma direkt. Bakalım..

ERSAN ÇELİK@ersanspor 16 dk.16 dakika önce
VE İLK MÜJDE:Herkes bilsin ki,GS çok iyi,kaliteli,yararlı transferler yapacak/kadro çok güçlenecek ve temizlikte olacak.Ve daha da önemlisi!

ERSAN ÇELİK
@ersanspor
13 dk.13 dakika önce

GSARAY'ın yapacağı transferler büyük ses getirecek:Hele hele içlerinde 19 yaşında biri var ki,Riberi'nin ilk gelişinin 3katı/süper mi SÜPER!

bu adam kongrede dursuna fena giydirmişti bunları yazmış hadi bakalım

Huntelaar kesin arkadaş inanın bana diyen twitter duyumcusu...İnanmadım bilgi değil tahmin ve dilek

Huntelaar kesin arkadaş inanın bana diyen twitter duyumcusu...İnanmadım bilgi değil tahmin ve dilek
Huntelaar a uğraşıldı ama Gomezi de alamadık alamadığımız tonla oyuncu var o dönem uğraşıldı ama beceriksiz yönetim alamadı

donkun yanına amarteyi alsak salsak zencileri orta sahaya hadi şimdi gelin desek rakiplere :D

Sag bek:Caceres(Milanla birlikte, Fb ve Bjkninde istedigi söyleniyor.), Van Der Wiel, Sala, Zabaleta(Mancinin ilk tercihi, fakat Ocakta cok zor) Van Der Wiel icin PSG, yerine adam bulmadan birakmayacagini söylemis.
Ortasaha:Biglia
Kanat:Candreva+Mancini Gabbiadini, Feghouli ve Lavezziden birini de Ocakta transferini istiyor.

Milanda De Jongun ayrilmasi gündemde. Milan Witsel ya da Banegadan birini almaya calisiyormus. Keske Donka 2.5 milyon euro ödemek yerine De Jongu alsak. Milana yillik maaliyeti 8 milyon euro civari. Bonservis bile istemezler.

Twitterda dolaşan haberlere göre donk rhijn tanane bitmiş..Forvet için bekleniyo..Gross kalırmı Mevlüt takası mı olur belli değl

Huntelaar a uğraşıldı ama Gomezi de alamadık alamadığımız tonla oyuncu var o dönem uğraşıldı ama beceriksiz yönetim alamadı

Acaba yönetim mi almadi yoksa Hamza mi istemedi? Ocakta transfer yapan yönetim, gecen yaz cok rahat yapardi.

Acaba yönetim mi almadi yoksa Hamza mi istemedi? Ocakta transfer yapan yönetim, gecen yaz cok rahat yapardi.

bence 2side etken oldu yönetim fiyat sordu schaelke dedi 5-6 milyon bonservis verin huntelaarda senelik 3-3.5 isterim dediyse

hamza zaten bunları duydugu an demistir sokarım huntelaarına hem yaslı hem pahalı, canavar gibi evladım burak umut var

o 2 insan bozunsutu dünya çapında bir golcünün neler kazanacagını kestirecek beyin yok maalesef

Malesef ülkemizde böyle bir taktik var; takımın yıldız ve giderse yönetimin
taraftardan çok tepki çekeceği oyuncu ilk önce sakatlanıyor (örn. Drogba),
sonra transfer oluyor ve biz taraftara da "zaten sakattı, iyi sattık" dedirtiliyo.

Umarım Sneijder'de boyle birşey olmaz, hep aklımdan geçiyordu "Bu adamı yanında
oynattıklarımızla harcıyoruz ve iyi performansını değerlendiremiyoruz" diye :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt