Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.737
- 8.762
- 1.233
ersan çelik'i bahsettiği isim,Zivkovic olabilir Partizandan aklıma bir o geliyor,çok genç sözleşmesi bitiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ersan çelik'i bahsettiği isim,Zivkovic olabilir Partizandan aklıma bir o geliyor,çok genç sözleşmesi bitiyor
ERSAN ÇELİK @ersanspor 16 dk.16 dakika önce
VE İLK MÜJDE:Herkes bilsin ki,GS çok iyi,kaliteli,yararlı transferler yapacak/kadro çok güçlenecek ve temizlikte olacak.Ve daha da önemlisi!
ERSAN ÇELİK @ersanspor 13 dk.13 dakika önce
GSARAY'ın yapacağı transferler büyük ses getirecek:Hele hele içlerinde 19 yaşında biri var ki,Riberi'nin ilk gelişinin 3katı/süper mi SÜPER!
bu adam kongrede dursuna fena giydirmişti bunları yazmış hadi bakalım
Sözleşmesi bitecek:balanta,benassi,l.romero,zivkovic,vilhena,hrgota gibi oyuncuların da sözleşmesi bitiyor aklımızı kullanmamız lazım en kötü sezon sonu için anlaş bedavaya gelsin
Fransız muhabir Mohamed Bouhafsi:"Marsilya'nın Galatasaray'da oynayan Chedjou için hiç bir girişimi yok"
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
donkun yanına amarteyi alsak salsak zencileri orta sahaya hadi şimdi gelin desek rakiplere![]()
Muslera
Van der wiel Chedjou Denayer Carole
Amartey Donk
Carillo Sneijder Podolski
Papis cisse
karışık biraz orası ama Hamza da istemedi ben idare ederim dedi sonra elinde patladıAcaba yönetim mi almadi yoksa Hamza mi istemedi? Ocakta transfer yapan yönetim, gecen yaz cok rahat yapardi.
Dağları bile dize getiririz zevk veririz rakiplere bileah ulan![]()
Muslera
Van der wiel Chedjou Denayer Carole
Amartey Donk
Carillo Sneijder Podolski
Papis cisse