Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seneye büyük ihtimal ş.liginde olmayacağız bu yüzden umarım takımı maliyetli gereksiz dandik oyuncularla doldurmazlar ! yapılacak en öenmli şey evlatları yavaş yavaş göndermek olmalı aziz in yaptığı en doğru hamle takımdaki yerli tayfayı göndermek oldu !! ama bizde bunu yapmak deveye hendek atlatmaktan zor nedense bıktım usandım artık !!

seneye büyük ihtimal ş.liginde olmayacağız bu yüzden umarım takımı maliyetli gereksiz dandik oyuncularla doldurmazlar ! yapılacak en öenmli şey evlatları yavaş yavaş göndermek olmalı aziz in yaptığı en doğru hamle takımdaki yerli tayfayı göndermek oldu !! ama bizde bunu yapmak deveye hendek atlatmaktan zor nedense bıktım usandım artık !!
Denizli de fos çıktı adam umutu göndermeyin 2.5 milyon verelim donka dedi hay ben böyle işin köküne..

Donk ajaxın yedek sağ beki, hercullesin genç sağ kanatı, immobile, zivkoviç ben arfa

Muslera

Van Rij----Şeyşu------Balta------Carol
-------------Donk--------------------
---------------------Selçuk------------
Tannane-----------------------Ben arfa
---------------Poldi----İmmo-------------

Madem s10 yok, madem 11 puan gerideyiz benim en azından temmenim, ben arfayı beğenmesemde ayağında her türlü top tutan oyuncu. Sağ kanat ikiside genç artık tabiri caizse kö. gibi koşacaklar. Aynı şekilde donk savunmayı şeyşu ile toparlayacak. Baltanın ayağı iyi savunmadan ileri çıkışlarda kullanılacak. Poldi ve immo artık geleni atacak.

Zirkoviç yedek olcan yedek yasin yedek burak yedek yedeklerle alternatifli bir kadroya sahip olabiliriz.

bizim Samps'da isimiz de yok bu kadroyla bu vizyonla..

4 sene gittik ne elde ettik ? biz anca geriye gittik bir adim bile ileri gidemedik ...

icimizdeki nalet olasi picler oldugu surece bu kulupten bir cacik olmaz..

birde su tribunleri bos birakan taraftara da yaziklar olsun .. 17 milyonluk istanbulda 50.000 taraftarimiz cikmiyor .. konya bile full cekiyor

Denizli de fos çıktı adam umutu göndermeyin 2.5 milyon verelim donka dedi hay ben böyle işin köküne..
sorma moralim çok bozuk :( yabancı sınırı kalkmış biz 2 yabancıyla oynayacağız nerdeyse !! kesin bu kulüpte ciddi bir usulsüzlük var !! akıl mantıkla izah etmek mümkün değil ! bjk ve fenerin yanında kadro kalitemiz Anadolu takımı gibi kaldı hiç bir sene kendimi bu kadar ezik hissetmedim :(

Tananane nin videolarına bakmıştım..Ve hepsi bol boş alanlı çiftlik gibi sahada Olcan adın gibi koşuyodu..Amaaa bi Psv maçı var 73 de sakatlanıp çıkıyo..ÇIktığında 7.77 km koşmuş..Maçı izlediğinde o çiftlik gibi boşlukşarın olmadığını görüyosun haliyle karşıdaki PSV..Ama kapaılı sıkı sert savunmaya karşı yine çok etkili..Ve Amrabatla kıyaslayanlar içiin söyleyim Amrabattan çok daha teknik ve en az onun kadar güçlü..Çalım atabilen birisi

Süper Lig'in ilk yarısında en fazla gol atan 3 takım

1- Beşiktaş | 41 gol
2- Galatasaray | 38 gol
3- Fenerbahçe | 27 gol bir golcumuz olsaydı en az 50 gol atardı bu takım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bizim Samps'da isimiz de yok bu kadroyla bu vizyonla..

4 sene gittik ne elde ettik ? biz anca geriye gittik bir adim bile ileri gidemedik ...

icimizdeki nalet olasi picler oldugu surece bu kulupten bir cacik olmaz..

birde su tribunleri bos birakan taraftara da yaziklar olsun .. 17 milyonluk istanbulda 50.000 taraftarimiz cikmiyor .. konya bile full cekiyor
bu dandik kadroyu izlemeye bende gitmezdim !! illa süper yıldız gelsin falan demiyorum evlatlar gitsin birde 5 tane denayer carole gibi gençler alınsın o zaman tribün gene dolar bir şekilde !! taraftara artık baygınlık bıkkınlık geldi hep aynı isimleri sahada görmekten !!

Süper Lig'in ilk yarısında en fazla gol atan 3 takım

1- Beşiktaş | 41 gol
2- Galatasaray | 38 gol
3- Fenerbahçe | 27 gol bir golcumuz olsaydı en az 50 gol atardı bu takım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

adam kılık defans 4lüsü ve ön liberomuz olsa şuan şampiyonluk yarışındaydık bu gol sayısı ile

Ya arkadaş carole taş gibi topcu neden satılıyor anlamadım

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu dandik kadroyu izlemeye bende gitmezdim !! illa süper yıldız gelsin falan demiyorum evlatlar gitsin birde 5 tane denayer carole gibi gençler alınsın o zaman tribün gene dolar bir şekilde !! taraftara artık baygınlık bıkkınlık geldi hep aynı isimleri sahada görmekten !!

futbolcularda taraftardan sikayetci , Podolski bugun haberi cikmis , bos tribunlere oynamak olmuyor performans dusuruyor gibisinden..

anlican
Bos tribun = Motivasyonsuz futbolcu
Motivasyonsuz futbolcu = bos tribun
bos tribun = az para
az para = yeni futbolcu alinamaz
yeni futbolcu alinamaz = basarisizlik

bu devran boyle donmez .. Almanya/Ingiltere herzaman full iyi yada kotu !! bunu kafamiza sokmamiz lagzim ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt