Sergen Evin
10 Numara!
- 11 Ağustos 2011
- 11.067
- 1
- 1.053
Yönetim öyle bir itiba yarattı ki ismi geçen üst düzey oyunculardan hiç birinin alınamayacağını burada ki herkes biliyordur sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adayı şeyhin tekine satsan en az 8-10 milyar usd eder İstanbul ortasında adagerçi paha biçilemiyordu o da ayrıAynen.Ayrıca Riva,florya felan satilsa paraların tamamı kulübe geçmez.Buna musade etmezler.Satilsa dert satılmasa ayrı bi dert.
Şu haliyle hiçbir yerde oynayamaz zaten de, kovamayacağımıza göre U19'da falan oynasın. En azından göz önünde olur.Ontivero'yu halı sahaya çağırmam ben
O parayı yatır bankaya her yıl faizi 800 milyon dolar eder. Her yıl istediğin transferleri de yaparsın ?Adayı şeyhin tekşne satsan en az 8-10 milyar usd eder İstanbul ortasında adagerçi paha biçilemiyordu o da ayrı
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslında rakamı salladım ama İstanbul göbeğinde bir ada bence bundan aşağı etmez etmemeli biz bir de ne idüğü belirsiz adamlara peşkeş çekiyoruz bizimkisi varlık içinde yokluk ha.bir yanım da ülkeden bir.karış toprağın verilmemesinden yana orası ayrıO parayı yatır bankaya her yıl faizi 800 milyon dolar eder. Her yıl istediğin transferleri de yaparsın ?
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adayı şeyhin tekşne satsan en az 8-10 milyar usd eder İstanbul ortasında adagerçi paha biçilemiyordu o da ayrı
Satmak sorun değil ki gerçek değerine satmayı becerecek adam olmaması sorunAda eninde sonunda satılacak..
Satmak sorun değil ki gerçek değerine satmayı becerecek adam olmaması sorun
Ünal Aysal'ın yaptığı çok doğru işler yanında Mancini döneminde yaptığı lüzumsuz ve inanılmaz hatalı transferlerde imzası var ve yine de takımı bırakıp gitmesini ben şahsen hazmedemedim ama divandaki yaşlı dimağlardan da bıktım usandım yani hem severim Ünal başkanı hem kızgınımÜnal Aysal neden gitti hiçkimse sormuyor araştırmıyor.. hayret ediyorum
Herbirşeyi kaçırmayan taraftar bu olayı kaçırdı resmen..
Ünal Aysal Riva'yı beklemektense peşin 300-400 milyon dolara peşin paraya satılmasını teklif etti.. Yetki istedi ..
Duayenler bi baktı toprak satılıyor hemen alaşağı ettiler Ünal Aysal'ı ..
Ünal Aysal da güvenmediğim bi ortamda kalmam diyerek gitti.. Döner ama şartı belli Riva satılacak ...
Bencede satılsın.. 3.köprü yapılıyor havaalanı geliyor ama bizim peşin bi girdiye ihtiyacımız var..
Ünal Aysal neden gitti hiçkimse sormuyor araştırmıyor.. hayret ediyorum
Herbirşeyi kaçırmayan taraftar bu olayı kaçırdı resmen..
Ünal Aysal Riva'yı beklemektense peşin 300-400 milyon dolara peşin paraya satılmasını teklif etti.. Yetki istedi ..
Duayenler bi baktı toprak satılıyor, bunula kalmaz sırayla florya , ada , kalamış gider diye hemen alaşağı ettiler Ünal Aysal'ı ..
Ünal Aysal da güvenmediğim bi ortamda kalmam diyerek gitti.. Döner ama şartı belli Riva satılacak ...
Bencede satılsın.. 3.köprü yapılıyor havaalanı geliyor ama bizim peşin bi girdiye ihtiyacımız var..
SA
duyum var mii
ya bi kes
![]()
haha ulan hamza