Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 22.317
- 16.890
- 2.648
Mbiaya teklif goturun iste mallar... 3-5 milyon neyse...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Riva bi 5 sene daha elimizde olmali bugun 300se 5 sene sonra %25-30 daha fazla degerlenecek belki de daha fazla. O sebeple rivanin yarisi kadar bir degere sahip floryayi elden cikamak gerekir. En kotu 400-500 milyon lira eder.Ünal Aysal neden gitti hiçkimse sormuyor araştırmıyor.. hayret ediyorum
Herbirşeyi kaçırmayan taraftar bu olayı kaçırdı resmen..
Ünal Aysal Riva'yı beklemektense peşin 300-400 milyon dolara peşin paraya satılmasını teklif etti.. Yetki istedi ..
Duayenler bi baktı toprak satılıyor, bunula kalmaz sırayla florya , ada , kalamış gider diye hemen alaşağı ettiler Ünal Aysal'ı ..
Ünal Aysal da güvenmediğim bi ortamda kalmam diyerek gitti.. Döner ama şartı belli Riva satılacak ...
Bencede satılsın.. 3.köprü yapılıyor havaalanı geliyor ama bizim peşin bi girdiye ihtiyacımız var..
Riva bi 5 sene daha elimizde olmali bugun 300se 5 sene sonra %25-30 daha fazla degerlenecek belki de daha fazla. O sebeple rivanin yarisi kadar bir degere sahip floryayi elden cikamak gerekir. En kotu 400-500 milyon lira eder.
Yilda 40 milyon lira faiz odedigimiz dusunulurse 5 senede kalan borcu sifirlariz.
Benin onerim belli ama kulube uye sayisini 50 bin civarina cekip 5 senelik bir surec yillik aidat min 1000lira olmali yilda bu bize 50 bin lira getirisi olur. Alinacak uyelerden 30bin kisi *10bin tl katilim payi 300 000 000 lira al sana kurtulus recetesi bir yeri satmana da gerek yok.
Potansiyele bak. 3bin kisinin oyuncagi olmus kulup. Liselilere ayricalik olmamasi gerekir artik. Gelecegi dusunuyorlarsa care bu.
Kim o hatirlayamadim?Bu Ersancelikin bahsettigi 19luk olmasin
Insallah kisa vadede bunlarin hepsi yerine gelir.abi uefada 3 yeni oyuncu kayıt edilebiliyor ya Burakta sakat diye sanırım Umut kaldı,er ya da geç göndereceğiz hepsini inşallah
Ya konoplyanka neden istenmez ki hamza net olarak hasta la
Koskoca 1 seneyi çöpe attı
Damiao birkaç senedir bitik zatenAbiler bayadır giremedim varmı bi haber falan damiao bitmiş diyolar
Donk kazmasini managerler ve denizli komisyonu ile bize yıllık 1.5 tan itelemek uzereler.Abiler bayadır giremedim varmı bi haber falan damiao bitmiş diyolar
Donk kazmasini managerler ve denizli komisyonu ile bize yıllık 1.5 tan itelemek uzereler.
Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!
Amrabat,donk su anki durumumuzda hertürlü iş yapar. stopere koy semihten iyi orta sahada da joseden iyi.
pas atamıyor bu iki dingiller.
özellikle semih nefretim oldu bu sene.