Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal neden gitti hiçkimse sormuyor araştırmıyor.. hayret ediyorum

Herbirşeyi kaçırmayan taraftar bu olayı kaçırdı resmen..

Ünal Aysal Riva'yı beklemektense peşin 300-400 milyon dolara peşin paraya satılmasını teklif etti.. Yetki istedi ..

Duayenler bi baktı toprak satılıyor, bunula kalmaz sırayla florya , ada , kalamış gider diye hemen alaşağı ettiler Ünal Aysal'ı ..

Ünal Aysal da güvenmediğim bi ortamda kalmam diyerek gitti.. Döner ama şartı belli Riva satılacak ...

Bencede satılsın.. 3.köprü yapılıyor havaalanı geliyor ama bizim peşin bi girdiye ihtiyacımız var..
Riva bi 5 sene daha elimizde olmali bugun 300se 5 sene sonra %25-30 daha fazla degerlenecek belki de daha fazla. O sebeple rivanin yarisi kadar bir degere sahip floryayi elden cikamak gerekir. En kotu 400-500 milyon lira eder.
Yilda 40 milyon lira faiz odedigimiz dusunulurse 5 senede kalan borcu sifirlariz.

Benin onerim belli ama kulube uye sayisini 50 bin civarina cekip 5 senelik bir surec yillik aidat min 1000lira olmali yilda bu bize 50 milyon lira getirisi olur. Alinacak yeni uyelerden 30bin kisi *10bin tl katilim payi 300 000 000 lira al sana kurtulus recetesi bir yeri satmana da gerek yok.

Potansiyele bak. 3bin kisinin oyuncagi olmus kulup. Liselilere ayricalik olmamasi gerekir artik. Gelecegi dusunuyorlarsa care bu.

Son düzenleme:
Bu mesajı beğenenlere özelden duyum veriyorum.

Riva bi 5 sene daha elimizde olmali bugun 300se 5 sene sonra %25-30 daha fazla degerlenecek belki de daha fazla. O sebeple rivanin yarisi kadar bir degere sahip floryayi elden cikamak gerekir. En kotu 400-500 milyon lira eder.
Yilda 40 milyon lira faiz odedigimiz dusunulurse 5 senede kalan borcu sifirlariz.

Benin onerim belli ama kulube uye sayisini 50 bin civarina cekip 5 senelik bir surec yillik aidat min 1000lira olmali yilda bu bize 50 bin lira getirisi olur. Alinacak uyelerden 30bin kisi *10bin tl katilim payi 300 000 000 lira al sana kurtulus recetesi bir yeri satmana da gerek yok.

Potansiyele bak. 3bin kisinin oyuncagi olmus kulup. Liselilere ayricalik olmamasi gerekir artik. Gelecegi dusunuyorlarsa care bu.

Dünyanın en pahalı antrenman toprağında idman yapıyoruz.. en aptalca şey zaten bu..

"Il Fenomeno" Ronaldo(Brezilyalı)
L. Damião hakkında düşüncesi:

"Leandro Damiao, from Internacional de Porto Alegre. He's tall, strong, a very good goalscorer, a threat in the air and skilful with both feet. He'll play a big part in 2014."

Ya konoplyanka neden istenmez ki hamza net olarak hasta la

Koskoca 1 seneyi çöpe attı

zaten şu ada riva florya ...... neden paraya çevrilmiyor neden satılmıyor anlamıyorum 99 dan beri gündemde ver hiç bilmiyorsan ağaoğluna

hele ada konusu tam kaos bizim mi kiralık mı biz mi kiracıyız sırf 3-5 dinazor hava atıp çay içsin diye mi tutuluyor

Abiler bayadır giremedim varmı bi haber falan damiao bitmiş diyolar

vala hamza hocayı severdim, baskanın transfer yaptırmaması konusunda baskı yaptığını da düşünürdüm lakin baskanın son acıklamalarından sonra tamemen Galatasaray'ı sabote etmeye gelmiş ve kesinlikle iyi niyetli olmadığı kanaatine vardım.

emeği geçen baskaları da varsa Allah bildiği gibi yapsın. Hayır almadığı gibi olan takımı da bozdu. Biraz daha kalsa başarılı da olsa diyelim bu süreçte, muslera ve sneijder'i de göndermeye calısırdı net.

yazıklar olsun.

Donk kazmasini managerler ve denizli komisyonu ile bize yıllık 1.5 tan itelemek uzereler.

Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!

donk su anki durumumuzda hertürlü iş yapar. stopere koy semihten iyi orta sahada da joseden iyi.

pas atamıyor bu iki dingiller.

özellikle semih nefretim oldu bu sene.

donk su anki durumumuzda hertürlü iş yapar. stopere koy semihten iyi orta sahada da joseden iyi.

pas atamıyor bu iki dingiller.

özellikle semih nefretim oldu bu sene.
Amrabat,
Veysel,
Tarık,
Umut,
Burak,
Salih,
Sercan,
Umut G.
Yasin,
Bilal,

Ve sayamadigim onlarca ülke içinden aldığımız çöplerin hepsi yararlı olacak diye diye şu an metelige muhtaç haldeyiz.
Rezillligimizi saymıyorum bile.

Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!

Hayır UEFA'da aptal.. 3 adam bildiriliyormuş.. bunun mantığı nedir onu da anlamış değilim..

UEFA'da devam eden takımlarda oynamama veya önceki turlarda oynamama yı anlarsın da sayı olarak 3 ne ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt