Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taner Karaman
‏@tanerkrmn

Ligin en çok ikili mücadele kazanan futbolcuları listesinin ilk 35'inde tek bir Galatasaraylı futbolcu bulunmuyor. Sorun buradan başlıyor.

Taner Karaman
‏@tanerkrmn

Ligin en çok ikili mücadele kazanan futbolcuları listesinin ilk 35'inde tek bir Galatasaraylı futbolcu bulunmuyor. Sorun buradan başlıyor.

Futbolcular hep kaçak göçek oynuyor.Normal bir durum.Sneijder gibi adam bile gelip köşe gönderinden top alıp ataga cıkıyorsa zaten orda bir sorun var demektir.

Verilen gol pozisyonuna bak aman Allahım Muslera olmasa zaten x2 gol yerdik.

CXdneBBWEAAfciv.jpg

17 macta 87 gol pozisyonu veren bir takim normalde kume dusmemeye oynayan takimlardir, rezilligimiz oradan belli oluyor zaten..

Fenerin ne kadar iyi defans yaptigi da ortada.

Ne kadar cok Edmilson hayrani varmis. Adamin birkac videosunu izledim, gorunen o ki Belcika ikinci ligi defans oyunculari resmen pamuk gibi . Boyle defans oyuncularini bizim ulkede hayatta bulamaz. Youtube'den adam izlenip alinmaz tabiki ancak ben pek bir isik goremedim. Iki tane calimina hayran kaldiysaniz cok oyle hala saha topcusu.

Herhangi bir maçını izledin mi ?

İzle ondan sonra konuş bakalım bu sözleri

Her iddiasına girerim bu adam en az 2 yıl içinde büyük bir transfer yapacak

Aynen gökhan zan olaydı şuan çok daha farklı olurdu durumlar.En azından semih gibi canlı bomba değil.En ufak bir forma çekmede yere düşmezdi.

Salim Manav@Salimmanav 44 dk.44 dakika önce
Emre Çolak, Eski Hocası H.Hamzaoğlu'nun takımına gidiyor.Kulüpler anlaşırsa, Bursaspor'a hayırlı olsun.Transfer % 80 bitti. @TransferMerkez

bence gitmesi hata olur

Bırakın gitsin bu çapsız senelerdir bir adım ilerlemedi apaçinin en önde gideni emreyi verelim de sutteri versin bize

He bu arada Belçika Ligi > Türkiye Ligi

Bizim ligde ki çoğu oyuncu oradaki tempoyu kaldıramaz

Taner Karaman
‏@tanerkrmn

dün leicester city-manc maçını izledim ve ilk aklıma gelen de buydu.

[h=3]Jamie Vardy bizim oyunculardan daha sıska ama ikili mücadelelerde hiç de fena değildi.

bizim yasin,tarık,umut,burak ne zaman omuz omuza gelse çimleri öpüyor...
[/h]

10 milyon Euro bütce var deniyor+Burak satılsa 7-8'de oradan gelse 17-18 milyon Euro'ya 5-6 oyuncu alamaya calisiyor yönetim.Bahsi gecen Edmilson,Obbi Oulare,Sebastien Haller,Boli Bolignoli Embombo gibi oyunculara yatırım yapılabilir.

Adamlar gidip Danimarka liginden Emre Mor diye birini buluyorlar yanıbaşında olan Pione Sisto'yu göremiyorlar.Sapık la bunlar.

Beyler bu Tannane'ye pek sicak bakmiyordum ama videolarina baktikca baya isindim...
Gokhan Tore'nin Fas/Hollanda'li versiyonu ama daha guclu ve takim savunmasina daha cok katkisi var...
Bence ne olursa olsun alinsin fikrindeyim. Hatta Edmilson'la birlikte alalim ve kanatlari bunlara emanet edelim. Poldi kanatta olmuyor gibi...

https://www.youtube.com/watch?v=48fuRaHyoFA
Gökhan töreden ziyade mersindeki zenciye benzettim ben amrabatada benziyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt