Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aydının twitterı değil arkadaşlar o vivacimbom,yazın ibrahimoviç gelmeyecek diye ısrarla yazan bi hesaptı kavga etmiştim engellemişti beni haklı çıkmıştı

Yemin ederim giresim gelmedi ilk sezon boyunca girsem direk ban yerdim :) inanirmisinz pesten bile sildim umutu buraki sabriyi tariki semihi görmeye tahammülüm yok ;)

Hosbulduk renktaşlar duyum sağlam yok şuan ama basındakiler doğru o kadar söleyeyim simdilik :) forvet ters köşe hazırlıklı olalım ama

Aha ters koseyse sittirson gelicek forvete

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hosbulduk renktaşlar duyum sağlam yok şuan ama basındakiler doğru o kadar söleyeyim simdilik :) forvet ters köşe hazırlıklı olalım ama

hocam basindakiler dogru diyorsun da son bir haftada

damiao
immobile
mevlut
ivanovic
van der wiel
van rhjin
kevin diks
cacares
tannane
edmilson jr.
andré
henrique almeida
emre mor
donk
babel

gibi bir suru isim cikti. yani ne seviye transfer bekleyelim umutlanalim mi

Edmilson olayı yazın ben ve birkac arkadaşın gazıyla ortaya çıkmışti hatta oyuncunun kendisine de rt yaptrmıştık :) ama isminin geçtiğini hiç duymadım doğrusu

Rupert Fryer ‏@Rupert_Fryer 8 dk.8 dakika önce
Boca's Jonathan Calleri is on his way to inter for around €12m

Agalar van rhijn ve tannane hepinizin bildiği gibi olmak üzere ama bekletiliyor daha iyisi yani bi firsat transferi çıkarmı diye...forvet kesin alınacak damiao listede ama pahalı yıllığı...1 veya 2 tane çok genç alinacak toplam 5 transfer olur donk dahil...

futbol aklına ihtiyacımız var.

lucescu sportif hoca olarak getirilmeli ve gelecegin kadrosunu olusturmalı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt