Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3.5 hayatda vermezdim yaniFutbol Arena @FutbolArenaTR 1 dk.1 dakika önce
FIFA Menajeri Ayhan Yeşilbaş: "Damiao'nun Internacional ile anlaştığı söyleniyordu. Fakat dün görüşme yaptım. Internacional ile anlaşmamış."
Futbol Arena @FutbolArenaTR 11 sn.11 saniye önce
Ayhan Yeşilbaş: "Taffarel'in Damiao ile görüştüğünü biliyorum. Kendisi 3-3.5 milyon Euro istiyor. Galatasaray 2 milyon Euro veriyor."
Futbol Arena @FutbolArenaTR 9 sn.9 saniye önce
Ayhan Yeşilbaş: "Eğer Galatasaray bu oyuncunun üzerine giderse 2.5 milyon Euro'ya anlaşır. Damiao şu an serbest olduğu için rahat."
gerçekten ironiyse bilmemiz lazım komik oluyo ziraBokunu çıkarıyor Aydın. Yarım saattir normale dönsün diye ses etmeden izliyorum
şu an herkes gergin Donktan başka transferimiz yok ve habire kolpaçinolar dolanmaya başladı işte Dursunun sillüetini düşünün saydığımız adamları alırmı diyin.. haa alırsa sağlam adamlar o zaman hepimiz teşekkür eder laflarımızı geri alırız ama geldiğinden şu saniyeye kadar 1 saniye bile umut vermedi bana Dursun ve çetesiGoy goy kolpa haberleri yapan ve sahte duyumcu twitter hesapları bilerek paylaşanları uyarın lütfen.
Çocuk bahçesine cefirdiniz transfer nöbetini yahu. Kandırmayın ve boşuna ümitlendirmeyin milleti lütfen.
o zaman gelmesin napıcaz güreşçi Amrabatın kuzenini.Ronald De Boer: "Tannane'yi severim ama 4-5 kilo fazlası var. Zayıflaması lazım"
Amrabat ile alakasi yok.o zaman gelmesin napıcaz güreşçi Amrabatın kuzenini.
Biz artık bir markayız içine edilen bir marka orası ayrı.Ama Amrabatı biz hiç beğenmiyoduk şu an banko 11 e koyarız.Bu durumlara düşmemeliyiz forvete ve diğer mevkilere kimsenin itiraz etmiceği isim gerekir. sen gidipte ne idüğü belirsiz uzaylı gibi adamları getirirsen büyük tepkileri engelleyemezsin.Gercegi soykersek ortam su anda goygoya inanilmaz musait.
Donen isimlere bak mamer tankovic, tennanen falan.
Lan yedek kulubesine transfer bakiyor herifler resmen. 500binlik adamlar gidip 400binlik adamlar gelince kara gececegiz wuhhu
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vücut yapısı andırıyo biraz amaAmrabat ile alakasi yok.
Beş para etmez salağın tekiAmrabat ile alakasi yok.
Kesinlikle ya millet elinden senin yildiz diye baktigin adamlari cikarmaya calisiyor 10 gun once gelmisler takim ikinci yari cok degisecek deyip hollandaya belcikaya cikarma yapiyorsun.Biz artık bir markayız içine edilen bir marka orası ayrı.Ama Amrabatı biz hiç beğenmiyoduk şu an banko 11 e koyarız.Bu durumlara düşmemeliyiz forvete ve diğer mevkilere kimsenin itiraz etmiceği isim gerekir. sen gidipte ne idüğü belirsiz uzaylı gibi adamları getirirsen büyük tepkileri engelleyemezsin.
Benim bildiğim denizli bilmediği adamı getirmez
Damiao gelecek bence
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi