- 9 Mayıs 2010
- 3.467
- 0
- 1.146
formunda bir emre şampiyonlar liginde bile fark yaratır satılmamalı!!!
A.Madrid macinda yarattigi gibi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen bazi maclarda Burak önde yanliz kaldi. Bu takimin kimyasi bozuk.
Mesela sol tarafta Poldi gibi kanat forvetin kitabini yazmis bi oyuncun var. Sag tarafina mutlaka ama mutlaka dribbling yapan,sut ceken, orta aca bilen bi oyuncun gerekli. Beklerin hücümda iyi olmalilar. Orta sahanda Sneijder ve hadi Selcuk diyelim gibi ikitane kreatif oyuncun var. Bunlarin arkasina hayvani iri yapi piskopat bi herif koyman gerek ( donk'un tarzi iste, mbia daha iyi olurdu ama neyse ) .
stoperlerin KAFA da cok cok iyi olmalari gerek. Chedjou nun ayagi bi stoper icin cok temiz hemde hava hakimiyeti muazzam. Bunun yanina lider bi Aggeryi koy . Bak takim nasil seviye atliyor. Bunlari yaptiktan sonra ve forvetin halen siritiyorsa o nun zaten Allah belasini versin o zaman
A.Madrid macinda yarattigi gibi mi?
Musap yapma bunu yapma bunu. ayaginda top tutma özürlü. Havadan gelen topa ziplama özürlü. Ofsayt nedir bilmeyen bir özürlü. Tehlikeli bir atagi hücum faulle durduran özürlü oyuncu bu Burak
Buragi Barcelona'ya koy. Barcelona paramparça olur.![]()
Vazgeç bu sevdadan Musap![]()
kevin dick nasıl?
İmmobile yi izleyen varmı, ne diyonuz. Ben beğenmedim pek nedense bana burakı hatırlatıyor, bir kaç pozisyonda aynıburak faulleride yaptı.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Damiao hayirli olsun.
İmmobile buraktan iyide, özellikleri bana burakı hatırlatıyor. Bazen bursk gibi malada bağlıyor, ben pek beğenmedim. Daha farklı, top tutan pas veren kafa topu alabilen bir forvet daha iyi olur sanki.Şu adamin eksigi olabilirde Burak gibi mal futbolcu dünyaya gelmedi. İmmobile 3 Burak eder