Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Free Agent : Adebayor , Muriqi ve Damiao alınıp takımdakı yerli forvetler sutlanırsa kar ederiz.
Güzel bir operasyon olabilir aslında ama bu Damiao nasıl hakkında net fikri olan yok

Herkes izlemeden konuşuyor ama soru işaretleriyle dolu bir adama da 3 milyon euro maaş vermek doğru olmaz.

Burak Umut kazmalarını gönderip bu tarz bir operasyon şart ama

Hem maaş yükünü düşürmüş oluruz hem de kaliteyi yükseltiriz

Almayalım hatta burak umutda gitsin sabri geçsin forvete
Damiao çöp se getir bakalım 3milyona ondan iyisini

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne farkeder Sabri ciksa forvete. Damiao sampiyon mu yapacak seni? Birakin bu isleri. Bu sezon bitti. Bu yonetimin transfer yapmasi haramdir.

RT @mephobia8: #BocaJuniors officially have received €6m offer from #Galatasaray for #Calleri. He is amazing player but #Inter and #Chelsea want him too.

Calleri için düşünceleriniz nedir, Ole gazetesi de yazmış.

RT @mephobia8: #BocaJuniors officially have received €6m offer from #Galatasaray for #Calleri. He is amazing player but #Inter and #Chelsea want him too.

Calleri için düşünceleriniz nedir, Ole gazetesi de yazmış.

konusulan rakamlara bakarsak hayal ürünü gibi

045dbf511e591b8e817e8f10afaa4951.png

CU8V6CbVAAAZmtS.png

A spor sigtirson gitsin salak herifler medyada hep yabancı adamlar geçiyor bu mallar muriqi Mevlüt gibi umut hallice adamları Yazmış beyinsizler muriqi falan kapatalım dükkanı bazıları damio immobile falan kazma dandik falan diyor sırf Şunlar için de bu kazmalar gelsin diyorum sevinirler belki

Sent from my iPhone using Tapatalk

Forvet: Damiao(free)-İmmobile(kira 0.5)
Kanat: Edmilson Jeunıor(2milyon)-Tannane(3milyon)-Milot Rashica(1milyon) Bu 3'lüden 2'si
Orta Saha: Donk(1.5milyon)-Rode(kira0.5)
Sağ bek: Wiel(3.5milyon)-Meunıer(5milyon)-Dicks(2 milyon) öncelik sırasıyla yazdım.

Bu listeden alınacak her oyuncu işimize yarar hem uzun süre kadroyu götürür hemde ilerde kazançta sağlayabilir.

Benim tercihlerim
Damiao(26)-Edmilson Jeunıor(21)-Milot Rashica(19)-Donk(29)-Rode(25)-Wiel(27) İlk 11'in yaşı büyük oranda küçülmüş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt