Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaza diyip duranlara ..müjdem olsun Listede

Bu arada (keşke kopuk kopuk yazmasaydim)

Van Rhjin yedek işi. En azından elinde birisi olsun diye anlaşılmış. Van der Wielin inter le görüşmesi olmuş. Eğer anlasamazsa yada aksilik çıkarsa, yeni sag bekimiz olacak

Sonundada dedi ki arkadaşımız. Yinede beklentiniz olmasın. Yönetim bi bok ta beceremeden döner ( bkz. Anlasilmis ibra nin içine etmek)

Ne anlatıyorsun Musap. Sende mi duyumculuğa başladın.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ne anlatıyorsun Musap. Sende mi duyumculuğa başladın.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Senin içinde müjde : 2016 yılın en iyi insan ödülünü isterim. Diye diye Buragi yolladım ( en geç yaz 100% gidiyor). Ben çoktan gideceğini demiştim ( Çin durumundan, Monaco ve Twitter işinden öncede). Bu herif duyumu çoktan ilk olarak vermişti.

Arkadasimisin bi abisi eski yonetimindeydi. Hep ilk ağızdan alırdı herşeyi. Şimdi ikinci ağız oldu. Onun dediklerini sizlere ileteyim dedim. İnanan insansın inanmayan inanmasin. Ama kendisi diyor bu yönetim bi s** beceremez en kötü şeye hazırlayın kendinizi ne olur ne olmau

Isiniz gücünüz yok mu arkadas sizin kendinizi akilli sanip duyum veriyorsunuz? Cidden sap.kmisiniz arkadas?

Kudret ŞENEL ‏@kudretsenel85 5 sa.5 saat önce Berlin, Deutschland
19'luk fişek Milot Rashica.

Youtube'dan bir sey anlamak zor olur ama yasina gore baya olgun bir oyuncu. Ama defansif katkisida onemli arkadas?

Izlemedigimiz icin bilemiyoruz ama artik defansada katki veren oyuncular istiyorum...

Her mac gol yemekten biktim usandim yeminle...

Alinacaksa yedek olarak alinmali aksi taktirde yanlis transfer olur

Son düzenleme:
CXgmSmcUsAI9yiB.jpg

Gulerken kankalarina "Hehe la olum var ya beni Galatasaray aldi maca bile cikardi la. Ulan ing. 2.liginde forma vermezlerken GS bana imza parasi verip 3 yillik anlasma yapip bir de CL de maca bile cikardi " diyodur herhalde! :(

Son düzenleme:
Rashica nerden çıktı yav seyrettim olur gibi bu çocuk, davul çalanlar bilir aksak ritim vardır bu da öyle çalım atıyor ne yapacağı belirsiz yanlız son vuruşlar kaleci üstüne hep ama sürekli şut denemesi güzel bence ama nerden çıktı herkes bir isim atıyor ortaya

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rashica nerden çıktı yav seyrettim olur gibi bu çocuk, davul çalanlar bilir aksak ritim vardır bu da öyle çalım atıyor ne yapacağı belirsiz yanlız son vuruşlar kaleci üstüne hep ama sürekli şut denemesi güzel bence ama nerden çıktı herkes bir isim atıyor ortaya

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kafayı öne eğip bodozlama koşan oyunculardan nefret ederim bu çocuk da öyle gibi geldi bana videolardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt