Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılıyorum. Stilini Gomez'e benzettim zaten. Pozisyon bilgisi ile fark yaratıyor...

Hava hakimiyetide gayet iyi. Bu konuda zaten çok kötüyüz. İhtiyacımız olan özellik...
neden beğenilmiyo şu anda anlamıyorum yaşı da 26.Forvetimiz Drogba olsa dicem ki haklılar ama Damiao beğenmemek işgüzarlıktır şu safhada.yanına bence Vedat muriqi alınmalı rotasyon için.

Geçen isimleri gördükçe çıldırmamak elde değil.O Donk'u alıp bir yerinize monte edin.Tannane,Rhijn bunlar ne lan dalga mı geçiyorsunuz?Transfer falan yapmayın.Sözleşmesi sezon sonu biten takımımıza faydası olacak dünya kadar futbolcu var.Bugünden itibaren sezon sonu için stoper Matip/Nkoulou,sağ bek Wiel,sağ açık Zivkovic/Carrillo,santrafor Austin/Kokorin gibi oyuncularla anlaşıp,Burak,Umut,Jem,Semih,Hamit,Sabri,Eray,Chedjou gibi gereksizlere tekmeyi basmalıyız.Yazdığım adamların sözleşmeleri 6 ay sonra bitiyor git görüş kulübü bugünden sonra karışamaz malum bosman kuralı var.

neden beğenilmiyo şu anda anlamıyorum yaşı da 26.Forvetimiz Drogba olsa dicem ki haklılar ama Damiao beğenmemek işgüzarlıktır şu safhada.yanına bence Vedat muriqi alınmalı rotasyon için.

Şu şartlarda beğenmemek demek Burak ve Umut'a kalmak demek. Daha iyisini bulamayız şuanda. Damiao Burak'ı donunda sallar...

Özellikle son zamanlardaki Burak

Damiao eger olursa bizde patlama yapacagini dusunuyorum. Dun yazildi ya umutun kacirdiklarini atsa yeter diye atar zaten.

Bizim sorunumuz pozisyona girmek veya sut atmak degil umut burak ve yasin gibi 3 birbirinden yeteneksiz adama sahip oldugumuz icin pozisyonlar gidiyor. Son mac buna en buyuk ornek o pozisyonlarda podolski olsa kimse topu goremezdi.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dün bi video izledim 2013 te Hamit kapıyo topu meloya veriyo o Burağa o drogbaya o sneijdere ve gol ..
tam olarak bunu yapmalıyız Damiao süper çözüm olur eğer alabilirsek.
https://www.youtube.com/watch?v=suioyjhCpcw

Zaten o cocugun bir yerden cok pis torpili var yillardir takip ediyorum kendisini resmen defansin sabrisi herif bu malligiyla milli takima kadar cikamasi dusundurucu.
Hainlik çıbanın başından gelir Hamza aldırmadı yabancıları sebebi tamamen Fatih Terimdir.Zor tutuyo insanlar kendini,bunu biliyolar bence gayet.

Allahın belası herifler evimizde Mersin,Osmanlı,Antalya maçlarını kazansak deplasmanda Rize maçını kazansak bugün +10 puanımız olurdu.Yeteneksiz herifler şu maçlarda puan kaybetmek nedir lan?Allah belanızı versin ruhsuzlar...

mevlüt erdinç bir anda forvet listesinin başına gelir ve imzayı atar bence :( :(

Şu şartlarda beğenmemek demek Burak ve Umut'a kalmak demek. Daha iyisini bulamayız şuanda. Damiao Burak'ı donunda sallar...

Özellikle son zamanlardaki Burak
Burak gerçekten bitti bir kaç sene önce koşuyodu ama şimdi gerçekten hem koşmuyo hem kafa olarak Galatasarayı bitirmiş.. çok belli para için oynadığı bana Ruh lazım ve bur ruh Fazlasıyla Sneijder de var.

Ey gidi ne guzel gunlerdi ya melosuyla drogbasiyla ne guzel mutluyduk
İnanılmaz üzülüyorum ya ne kadroymuş herşey makine gibi işliyo MAdride neden diz çöktürdüğümüz belli o maçtaki performans tesadüf değildi..Galatasaray iyi olunca dünya titrer ama kötü oldumu da defans hallaç pamuğu gibi Dortmund,Arsenal Stayla 4-0

Mevlüt,Donk,Tannane,Rhijn gibi adamlar gelir Burak,Umut,Sabri kalırsa Hamzadan bile daha antipatik olur Denizli umarım kendi topuğuna sıkmaz.

Stoper sart. On libero sart. Forvet sart. Kanat sart. Sag bek sart.
Minimum 5 oyuncu.

Biz hala donklarla, Mevlutlerle, damiaolarla ugrasiyoruz!

Bilindik dursun capsizliklari! :(

Son düzenleme:
kupalar cok ama eziyet daha fazla.heycanlandıracak futbocular alınmalı,bilhassa hucuma..

Stoper sart. On libero sart. Forvet sart. Kanat sart. Sag bek sart.
Minimum 5 oyuncu.

Biz hala donklarla, Mevlutlerle, damiaolarla ugrasiyoruz!
Gel gör sanki takimlar Ocak ayinda futbolcularini satmak ister. Ne bulursak onu alacagiz be oglum. Ayrica stoper sart degil, Denayer ve Chedjou bir ikilik kurabilirlerse güzel olur.

Ben arfa yeni zidane dediler biraz disiplinli olsa Griezzman dan fln daha yetenekli adam
Bu sene nice i uçuruyor zaten

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mbia'yı fırsat transferi olarak almamız gerek. Donk ve Mbia ikilisi orta sahamıza müthiş olur. Bize sertlik gerek artık. Orta sahamız çok yumuşak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt