Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle video nadir gördüm!!!

Adam ucuyor be!

Hareketler goller çok harika ama disiplinsiz olması sebebiyle, bu hareketleri ne kadar sıklıkla yaptığı ve başarı oranı nedir, adam 100 kere çalım dener 5 inde başarı sağlar ve o 5 ni video yapar güzel pazarlanırsa adam yasinden farkı olmaz. Yok 100 kere dener 45 55 arası başarısı varsa zaten bizde olmaz barça real kapar, 55 60 civarı bu golleri atıyor ve bu çalımları yapıyorsa 7 10 milyon e arasında bir değere sahiptir yaşından dolayı.Onuda yönetim vermez. Lafın özü adamı hiç 90 dk izlemedim ismini duyduk tabi iyi bir raporla ucuz bir paraya alınabiliyorsa çok harika olur.

Son düzenleme:
Ortada dolasan isimlerden bazilarini kadroya ekledim

1383686_Galatasaray_SK.jpg

Sadece 4 transfer ile takimin kimyasi degisti be, hatta ümitlendim kendi kendime

Yap bunu seni sevecem Dursun söz!!!

Ugrastirma milleti Van Rijnh Donk Tannane Damiao ile

buragın,umudun,jem karacanın,hamidin,sabrinin,tarıgın,semihin,erayın,yasinin son zamanları.en guzelı bu galiba...
taraftar döve döve gönderecek : )

Son düzenleme:
Fena zayiflamis yalniz 28 yasinds birde sozlesmesi 1 yillikmis adami beles almislar bizim futbol proflari da anca bilinen oyunculari izlesinler herif bi zayifladi ne hale geldi simdi istesende alamazsin avrupa sampiyonasi sonrasi ingiltereye gider yine stoke gibi azman kulupler kacirmaz. Biz uzaktan izleriz cidden cok pis ayar oluyorum su bizim scout diye gecinen tayfaya.
Bizde her onumuze gelene 2.5 yillik sozlesme verelim. Bu duzenin degismesi gerekir

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gel gör sanki takimlar Ocak ayinda futbolcularini satmak ister. Ne bulursak onu alacagiz be oglum. Ayrica stoper sart degil, Denayer ve Chedjou bir ikilik kurabilirlerse güzel olur.

Chedjou giderek rezillesti. Son 2 yildir milli takiminda yedek. Son maclarda 1 metre onundeki adama gokyuzunden suzule suzule top geliyor o da ayni benim gibi seyrediyor.

Son derece yumusak. Sert ve ucaksavar gibi hava toplarini savusturan, pozisyon bilgisi olan stoper sart. Her duran topta rakibe kafa vurduruyor stoper bozuntularimiz.

Devre arasi itibari ile rahatlikla biten guney amerika liglerinde, iskandinav lig lerinde veya almanyadan , ligue 2 den stoper hatta stoperler bulunabilir. Defansimizin en buyuk sorunu sag bek degil stoperler. Sag bek degildi bize okadar gol yediren ve gol pozisyonu verdiren.

Son düzenleme:
fener ve bjk aynı haftalar puan kaybedmeli,bizde seri yapıp biraz korkutmalıyız.

İstisnalar dışında şampiyon olan takımlar 2.devre min 15 puan falan kaybetmiş .
Beşiktaş gibi mal takım elbet o kadar kaybeder.
Fener de kaybeder muhtemelen.

Asıl sorun bizim 2.devre sadece 2 maç puan kaybetme luksumuzun olması.
Havaya girersek neden olmasın. Bu yüzden iyi transferler ile taraftarı stada cekmek. BURAK yasin Semih umut Sabri gibi futbol hainlerin ttakımdan def etmek gerek

2 yıldır ölü bir transfer nöbeti var nerede o sayfaların 1000 leri 6-7 günde aştığı nöbetin kapatılıp yenisinin açıldığı günler:38573:

Bi burasi mi renktas? Stadyuma giden adam kalmadi nerdeyse

Son yillarda el birligi ile futbolun icine ettiler

TFF nin adaletsizligi/hukuksuzlugu mu dersin, Galatasaray yönetimlerin beceriksizligi/isbilmezligi/sahtekarligi/hirsizligi mi dersin

------------------------- Muslera ----------------------------
Caceres---------Chedjou----------Hakan-----------Carole
--------------------Mbia-----------Donk--------------------
------------------------Sneijder------------------------------
--Podolski------------Damiao--------------------Carrilo--

Donk'u Umut'u takasta vermek şartıyla yazdım.Şu kadronun 10m € maliyeti yok. Ve iddia ediyorum bu kadro şampiyonluğu kovalar.Düşünsenize forvetimiz var.

Son düzenleme:
Bi burasi mi renktas? Stadyuma giden adam kalmadi nerdeyse

Son yillarda el birligi ile futbolun icine ettiler

TFF nin adaletsizligi/hukuksuzlugu mu dersin, Galatasaray yönetimlerin beceriksizligi/isbilmezligi/sahtekarligi/hirsizligi mi dersin

aynen öyle stadda boş.Galatasaray tarafatarı oyuncu için gitmiyor stada.Güzel etkili futbol için gidiyor.Burak sabri adam akıllı oynasalar onlarda izlenir ama takım bitik bize yabancı hoca lazım

Eskiden kızardım stadın dolmamasına. Ama son zamanlarda gerçekten hak veriyorum imkanı olup gitmeyenlere. Burak, Umut, Sabri, Tarık, Semih, Yasin, Jose gibi adamlar aklıma geldikçe benim televizyondan bile izleme hevesim kaçıyor

Eskiden kızardım stadın dolmamasına. Ama son zamanlarda gerçekten hak veriyorum imkanı olup gitmeyenlere. Burak, Umut, Sabri, Tarık, Semih, Yasin, Jose gibi adamlar aklıma geldikçe benim televizyondan bile izleme hevesim kaçıyor
Aramiyorum bile, Adnan Polat döneminde bile izliyordum, simdi izlemiyorum bile. Denizlinin ilk 2 macindan sonra biraktim zaten. Abi git PL izle git biraz zevk aldigin sey izle yani.

Baltanin ilk11i birakalim, rotasyonda bile ilk tercih olmamasi lazim. Savunma hattinda 3 yabanciyla bile Balta yüzünden 2 pasta pozisyon veriyorduk.

Wiel-Stoper-Benarfa-Damiao

4 transferle uçuşa geçeriz

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düşünsenize aysal kalmış rivayı satmış ve ortaya bu çıkıyor

Muslera
Alves Chedjou Agger Telles
Melo Selçuk
Nani Sneijder Podolski
İbrahimovic

Şu kadroyu kurardı bence

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt