Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakat sakat geldi düzelmemiş demek ki tam

Sakat adam almakta büyük risk yine Allah korudu az çok katkı verdi Feg
Bence bilerek aldık gibi ayyuka çıkınca vazgeçemedik gomiste te sıkıntı yaşanmış yener falan fransaya gitmişti hatirlarsan

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Iyi de bu adam yazında sakattı

Feghouli: "4-5 ay önce aşil tendonumdan sakatlık yaşamıştım. Şampiyonluk yolunda takımıma yardım etmek istediğimden Galatasaray sağlık ekibiyle birlikte karar vererek oynamaya devam etmiştim. Gelecek sezona sağlıklı bir şekilde başlamam için dinlenmem ve tedavi olmam gerekiyor."

Ilk geldiği gün klüp açıklama yapmıştı 2 hafta sonra çalışmalara başlayacak diye bakalım
Feghouli: "4-5 ay önce aşil tendonumdan sakatlık yaşamıştım. Şampiyonluk yolunda takımıma yardım etmek istediğimden Galatasaray sağlık ekibiyle birlikte karar vererek oynamaya devam etmiştim. Gelecek sezona sağlıklı bir şekilde başlamam için dinlenmem ve tedavi olmam gerekiyor."

Ilk geldiği gün klüp açıklama yapmıştı 2 hafta sonra çalışmalara başlayacak diye bakalım

Sofiane Feghouli, tendonunda bulunan sakatlığının tedavisi nedeniyle Cezayir milli takımından gelen daveti geri çevirdiğini açıkladı.

şu an hala sakat ama :/ dinlenmeli bence de.ekstradan 10 gün izin de yapabilir

Güzelce tedavi olsun seneye ihtiyacımız olacak
Sofiane Feghouli, tendonunda bulunan sakatlığının tedavisi nedeniyle Cezayir milli takımından gelen daveti geri çevirdiğini açıkladı.

şu an hala sakat ama :/ dinlenmeli bence de.ekstradan 10 gün izin de yapabilir

Güzelce tedavi olsun seneye ihtiyacımız olacak

biri GS sözlükte şöyle demiş:''feghouli oynarken sanki sırtında 100 kilo yük tasıyo gibiydi'' diye...bence de öyle.o yavaslık,o top sürmeye calısırken istediklerini yapamaması falan,ölü gibiydi yahu bazı zamanlar.yine de fena değildi

Mental olarak müthiş oyuncu fegholui fiziki olarak berbattı
biri GS sözlükte şöyle demiş:''feghouli oynarken sanki sırtında 100 kilo yük tasıyo gibiydi'' diye...bence de öyle.o yavaslık,o top sürmeye calısırken istediklerini yapamaması falan.ölü gibiydi yahu bazı zamanlar.yine de fena değildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt