Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda'nın tekniği , tek pas özelliği , dikine gidebilen bir oyuncu olması ve top tutuşu muazzam da onu yakan şov yapma sevdası. Oynarken çok şova endeksli oynuyor , sade oynamaya çalışsa çok daha skora katkı yapacaktır.

Amadou Haidara'dan sonra Sekou Koita var, Salzburg anliyor bu islerden.

Dorukhan transferinden anlaşıldığı üzere , medya Fener'in ya da Beşiktaş'ın almaya çalıştığı oyuncuları önce Galatasaray'a yazıp elinden kapmış havası numaralarına bu sene de devam edecek.

Belhanda bize gelmeden once milli takim maclarinds surekli dirsek atiyordu degil mi oyla hatirliyorum bu herif hala bunu devam ettiriyor. Bir gun basimizi cok fena yakacak o gün sevenleri dagil nefret kusacaklar o yuzden sağolsun katki sağladı arads gözümüzün pasını falan sildi ama bir keriz bulup iteleme vaktidir.
Dunya kupasında dirsek atmadan güzel performans ver lan fasli deli bizde avımızı bekleyelim

Ahmet Çalık'ı Malatya'ya iteleyip Sadık Çiftpınar'ı alsak keşke. Altyapıdan yetişen oyuncu kriterine giriyor.

Belhanda bize gelmeden once milli takim maclarinds surekli dirsek atiyordu degil mi oyla hatirliyorum bu herif hala bunu devam ettiriyor. Bir gun basimizi cok fena yakacak o gün sevenleri dagil nefret kusacaklar o yuzden sağolsun katki sağladı arads gözümüzün pasını falan sildi ama bir keriz bulup iteleme vaktidir.
Dunya kupasında dirsek atmadan güzel performans ver lan fasli deli bizde avımızı bekleyelim
Yok daha çok çift ayakla arkadan rakibe dalıyordu.

sent via GSC

Ahmet Çalık'ı Malatya'ya iteleyip Sadık Çiftpınar'ı alsak keşke. Altyapıdan yetişen oyuncu kriterine giriyor.
Ahmetten daha kötü bir oyuncu.

Not: Ahmet de iyi değil. Düşün yani.

Bunlar ancak gömülü oynayan takımlarda iş görürler daha fazlasını bekleyemezsin. Bizim gibi açık oynayan takımlarda yer yok böyle stoperlere.

sent via GSC

1f399.png
CANLI | Ali Koç: ''Biz tarihimizde, hiçbir zaman şampiyonluk sayısında rakiplerimizin 2 gerisinde olmadık. Maalesef şu an bir rakibimizin 2 şampiyonluk gerisindeyiz.''

2015 'te 2 sampiyonluk geriye düştünüz aliço,şimdi 3 oldu

Bugünkü konuşmasını canli dinledim. Adam çok donanımlı. Aylardır başkanlık için çalışıyor. Bence Aziz gidici..

Bu sene bende ilginç bulduğum transfer beklentisi olmaması . Yani böyle 5 transfer yapsalar şaşıracak moddayim lakin en kötü senelerde bile en az 6 alınmıştır ama bende böyle bir intiba var nedense . Hem de Sampiyonlar Ligi'ne giderken .

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

belhandaya yedek buldum 17 yaşında

Bu oyuncu da cok klas, U17 dunya kupasinda izlemistim, Mali'de Ndiaye diye bir forvet vardi o da fena degil, bizimkiler ne zaman boyle transfer yapacak merak ediyorum.

Yillardir ayni transfer politikasini izliyoruz. Bir kez de genc oyunculara yonelelim be.

çok güzel olmuş be bütün çalışanların hakkı verilmiş

Bu oyuncu da cok klas, U17 dunya kupasinda izlemistim, Senegal'de Ndiaye diye bir forvet vardi o da fena degil, bizimkiler ne zaman boyle transfer yapacak merak ediyorum.

Yillardir ayni transfer politikasini izliyoruz. Bir kez de genc oyunculara yonelelim be.
kesinlikle , bu tarz oyuncuları alıp hollanda , belcika gibi ülkelere kiralık göndersek hem maliyetleri az olur hem yatırım olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt