Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu adamı Bayernden beri izliyorum ve beğendiğim bir oyuncu hatta zamanında KAP tan dönmüştü , Fatih Hocada çok iyi kullanabilir Shaqiriyi diye düşünüyorum sağ tarafta daha çok oynuyor orada haklısın ama soldada kullanılabilir duruma göre ayrıca direkt Garry yerine istemiyorum kanada 2 takviye olmalı 1 Shaqiri bir tane sol kanat ağırlıklı bi oyuncu olabilir.
ADAMSAN steam hesabı adresını verırsın fm de kapısırız ulan

Shaqiri cok iyi futbolcu felan degil.

Kendini Messi zannedip 10 kisi arasindan gecmeye calisan adam, bide her yerden kaleye vuruyor 500x vuruyor 1 tane gol atiyor oda anca.

Mis gibi Jonathan Bamba varken Shaqiri denilen salagi 15milyona istiyen zihniyet yuzunden GS'nin 3milyar borcu var.

Garry'yi 20e satip 15e shaqiri alip 3.5 maas vermenin ne anlami var? Ayrica adam sag kanat.

Bakin bakalim shaqiri takim arkadaslari hakkinda neler dedi, ondan sonra gelin konusun.

Bu konuda haklisin ama Shaqiri bos bir oyuncu degil.

tosicin transferde menajere 1-2 milyon avro verilmiştir,garanti.kara para aklıyo bjk

rodriguezi satarsak kesinlikle alacagımız isim trezeguet olmalı adam resmen salahın yan çarı :)

Buyrunuz Chemnitzer maçı : Chemnitzer FC 0 - 5 Bayern München MS 12.08.2017
İzledim diye bahsettiğiniz oyuncu kadroda bile gözükmüyor .
Buyrunuz Leipzig maçı . RB Leipzig 1 - 1 Bayern München Pen 25.10.2017 101'de oyuna giriyor . O girdikten sonra skorda bir değişiklik yok 19 dakika oyunda kalıyor .

Sanırım siz Lewandowski ile karıştırıyorsunuz bahsettiğiniz oyuncuyu . Hürmetler .
Sen 2 saattir maçları mı kontrol ediyordun :) Üstat kaç ay olmuş ben öyle hatırlıyorum :) Sonuçta adamın kalitesi ve özellikleri hakkında var mı bir yanlışlık? Bence çok çok iyi bir alternatif...

Sen 2 saattir maçları mı kontrol ediyordun :) Üstat kaç ay olmuş ben öyle hatırlıyorum :) Sonuçta adamın kalitesi ve özellikleri hakkında var mı bir yanlışlık? Bence çok çok iyi bir alternatif...
reis transfer dönemlerı transfersızlıkten dolayı gergin oluyorum bu tarafıma şahit olduğun için üzgünüm.

reis transfer dönemlerı transfersızlıkten dolayı gergin oluyorum bu tarafıma şahit olduğun için üzgünüm.

55ce796e2a512191e83e95f52440f28c.gif

Beyefendi bir oyuncu için sık sık sonradan giriyor diyorsunuz . Adam 41 dakika oynamış oluyor sezon boyu o forma altında . Oynadı dediğiniz izledim dediğiniz maçta çıkmıyor . Siz her zaman olduğu gibi yine sallıyorsunuz ve ben de bunu ortaya çıkardım onu bile kabul etmemek için bi 5 mesajdır felan uğraştınız :) Oyuncu hakkında bilgim yok izlemedim . Zira doğal olarak Alman Regional Liglerini felan takip etmiyorum . Sizin de ettiğinize inanmıyorum . Ki zaten etmemeniz de çok doğal niye oturup hafta sonlarınızı Alman Regional Ligleri'ni izleyerek geçiriyormuş gibi bir havaya giriyorsunuz bilmiyorum . Tıpkı daha önce nasıl da bildim ama yapmanızın sebebini bilmediğim gibi :)

Ulan utanmaz herif Shakhtar'da sen nasil basarili oldun ozaman sen degilmiydin brezilyalilarla takimi dolduran, Willian, Fernandinho, Fernando, Douglas Costa, Taison, Dentinho, Bernard, Wellington Nem, Fred, Ismaily bunlari ben mi aldim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt