Gökhan Turan
Sarı Üye
- 5 Ağustos 2010
- 136
- 19
- 1.128
rolando 8 ay yok kardes
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rolando 8 ay yok kardes
rolando 8 ay yok kardes
Ya baslatmasinlar serdarina@senfo10: Emre Mor ve Serdar Gurler icin menajerlerin teklifi var, ama sadece bizim istedigimiz sartlarda gelebilirler. Bu sartlardan biri doviz kurunun artisindan etkilenmemek icin sabit kur ile anlasmak olacak. Baska bir sart ise oyuncularin Galatasaray'a katilma konusundaki samimiyeti.
@evrenmanchester
Galatasaray
Empoli ile gorusmeler var !!
Konu bennacer .. bicok tkminda radarinda !!
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
deniz ati ise gayet mumkun de asil tendonu gitmis kardesniye hamile mi
Yahu üstat ne diye kesin olarak algılıyorsunuz ki az önce bihaber başlık açıp yazdım dedim estağfurullahO kadar kesin diyorsun
Çok güzel avatar kardeş allah razı olsun
Tamamdır...sarper forumun delisidir. azicik sevkat goster kedi gibi bir insan olacaktir goreceksin
Kuzey ülkelerinden iki tane genç potansiyeli yüksek adam getirmek bu kadar mı zor ? Kesinlikle denemeliyiz scout ekibi ve Elmanderin vereceği raporlar ışığında mükemmel işler yapabiliriz o piyasada ...
Ben kendimi hep mütevazi görürüm halbuki...Defolarımı çoğu insan gibi saklamam sen nereden çıkarıyorsun hiç anlamadım...Neyse dediğin gibi olsun...Bence dilini bu mesajdakı gibi yaparsan ve çok azıcık mini minnacık mütevazi takılırsan kesinlikle karşılığını bulacaksındır![]()
Tavrimiz netÇok güzel avatar kardeş allah razı olsun