Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1685801_Galatasaray_SK.jpg

kadro bu olsun

Rugani, mancukic, d.costa paketi yapalim

Üstad nasılsın daha maçlar bitmeden şampiyonuz deme nazar değdireceksin demiştim sen de ligden sonra görüşelim demiştin tebrik ediyorum seni :D @Uğur Güzel

Denayer için bonservis ödenmesine şahsen karşıyım. Hoca oyunca da ısrarcı ise makul bir ücretle yine kiralansın. Maicon'u elden çıkarıp, Chiellini'yi alabilsek çok tatlı olur yahu. Adam defans ama forması bile alınır yeminle.
Maiconu bu saatten sonra elden çıkartamayız aldığı maaş belli kimse bizim verdiğimiz paraları vermez denayerin tekrardan kiralama yoluna gitmemiz lazım orta saha içinse kesinlikle yaya toure alınması lazım gerçekçi olman lazım

Kim var o tip bilmiyorum ama bize 1 melo ,1 engin baytar , 1 podolski şart o tip agresif , çirkef oyuncu içerde bu kadro yine yeter maç alırda , deplasmanda karakter lazım dişe diş kana kan lazım , mental yönden zayıf bizim topçular.

Muğdat olmasın, Nuri olmasın, Emre olmasın . He ergenler he 4838283 tane yabancı olsun ama eren , Yasin, tolga malları girince de zırlayın he . Arkadaş her taraftar mi böyle acaba. Ben de Türk futbolcusu sevmiyorum ama bu bildiğin aptallık. Piyasada toplasan 3 tane yerli var onlar da 5 milyondan başlıyor. Bir de demezler mi gurbetten al he artık onlar da geliyor sana zaten, anca tolga gibi malları alalım gurbetten

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muğdat ve benzerlerinin Yasin, Eren ve Tolga gibi oyunculardan farkı ne ? Gelecek yıl da onlar gönderilip yerlerine yeni vasat yerliler aranacak. Yıllardır süren kısır döngü, transfer yapmış olmak için oyuncu almak. Bu şekilde alınıp hepsine 3-5m verilen ancak neredeyse sıfır katkı yapan onlarca oyuncu var. Borç yükünün önemli bir kısmını oluşturuyorlar. Potansiyel varsa alınsın, yoksa gereği yok. Yabancı sınırı kadro kurmaya engel değil. Yerli kontenjanını da eldekiler ve alt yapıdan alınacaklar doldursun yeterli.

Mugdatla 1 liraya anlaşırsın 5 lira isteyen yasini yollarsın. Madem piyasada ise yarar yerli yok ve mecburen kadronda yerli bulundurman lazim o zaman bu taktiği izlersin.

Mugdat tarzı transfere burada laf edilmemesi için 1+1 sözleşme yapıp 500 bin garanti gerisi performans odaklı sözleşme yaparsın ...Eski günlerdeki gibi 3 senelik, senesi 1,5 milyondan sözleşme yaparsan herkes eleştiri yağmuruna tutar burada ...

Üstad nasılsın daha maçlar bitmeden şampiyonuz deme nazar değdireceksin demiştim sen de ligden sonra görüşelim demiştin tebrik ediyorum seni :D @Uğur Güzel
Keşke herkes senin gibi delikanlı olsa burada seçim sonucunu ve sıralamasını bilip neden seçim katılım sayısını bilemediğim için dün linç edildim eyvallah hürmetler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt