Mehmet Yıldız
Tecrübeli Üye
- 6 Haziran 2012
- 6.482
- 58
- 893
kadro bu olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sercan Sararer - Spielerprofil 17/18
Bir ara geleceğin yıldızı diye bakılıyordu aklıma geldi nerede diye bakayım dedim. Adam ölmüş resmen.
asiri dandik bi topcu oldugu ta ozamanlardan belliydi renkshort
Bence denayer alınmalı lig için yeterli olurChiellini-Serdar tandemi efsane olur be.
Maiconu bu saatten sonra elden çıkartamayız aldığı maaş belli kimse bizim verdiğimiz paraları vermez denayerin tekrardan kiralama yoluna gitmemiz lazım orta saha içinse kesinlikle yaya toure alınması lazım gerçekçi olman lazımDenayer için bonservis ödenmesine şahsen karşıyım. Hoca oyunca da ısrarcı ise makul bir ücretle yine kiralansın. Maicon'u elden çıkarıp, Chiellini'yi alabilsek çok tatlı olur yahu. Adam defans ama forması bile alınır yeminle.
Muğdat olmasın, Nuri olmasın, Emre olmasın . He ergenler he 4838283 tane yabancı olsun ama eren , Yasin, tolga malları girince de zırlayın he . Arkadaş her taraftar mi böyle acaba. Ben de Türk futbolcusu sevmiyorum ama bu bildiğin aptallık. Piyasada toplasan 3 tane yerli var onlar da 5 milyondan başlıyor. Bir de demezler mi gurbetten al he artık onlar da geliyor sana zaten, anca tolga gibi malları alalım gurbetten
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yapma renktaş serdar yerine cezerye dostu mugdat kardesimizi kabul etmek zorunda birakma beni.Serdar Gürler bence daha iyi Muğdat'tan bakalım hangisini alacağız
Hep Apo yüzünden olduğu çocuğun rızkıyla oynadı kopek...Sercan Sararer - Spielerprofil 17/18
Bir ara geleceğin yıldızı diye bakılıyordu aklıma geldi nerede diye bakayım dedim. Adam ölmüş resmen.
Keşke herkes senin gibi delikanlı olsa burada seçim sonucunu ve sıralamasını bilip neden seçim katılım sayısını bilemediğim için dün linç edildim eyvallah hürmetler...Üstad nasılsın daha maçlar bitmeden şampiyonuz deme nazar değdireceksin demiştim sen de ligden sonra görüşelim demiştin tebrik ediyorum seni@Uğur Güzel
Apo ile kin kardeşi sayiliriz ustadHep Apo yüzünden olduğu çocuğun rızkıyla oynadı kopek...
Bastien - 4 M
Bennacer - 3.5 M
7.5 Milyona çok iyi bir orta saha geleceği yaratabiliriz aslında illa Donku tutmak zorunda değiliz
Doğru ama böyle hoca mı olur...Apo ile kin kardeşi sayiliriz ustad
Selcuk kenesine ilk kesigi atan adamdi
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu yiğit ismini ne zaman duysam aklıma 5 milyon euro geliyor1 Yiğit Gö.oğlan kadar bile olamadı.
Görüntüye cok takiyorsun hocam yav apo hocami basarili bulurum ben.Doğru ama böyle hoca mı olur...
Bulup milli takıma çağıran Avcı değil miydi zaten ?Hep Apo yüzünden olduğu çocuğun rızkıyla oynadı kopek...