Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdullah Avcı: "Gomis'in bizim maçlarda 1 golü var. Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı yok. Sezonun oyuncusu diyemem. Etkili bir performans diyebilirim" [NTV]

:d

Kendini nimetten sanıyor it. 3 kuruşluk kulübe golü olsa ne olur olmasa ne olur.

çok güzel olurdu o konuda şüphe yok takımda tam olarak eksik zaten o tarz biri cuk diye otururdu ama pahalı biraz.

şu tarz topçuları büyük liglere gitmeden kapmak lazım.
Benimkisi temenni sadece. Ama ben en kötü kiralayabileceğimizi düşünüyorum. Tabi bizimkiler böyle bir işe girişmezler o ayrı konu.

Ben bugüne kadar İngiliz bir oyuncunun hiç yurtdışına çıktığını görmedim desem yalan söylemiş olmam. Aslında haklılık payları da var. En iyi futbol ve futbol ortamı ülkelerinde var, para birimleri Euro ve Dolar’dan bile daha değerli. Takımlarının maddi gücü çok yüksek, küme düşmeye oynayan takımının bile bizden 4-5 kat fazla geliri var, liglerindeki küme düşme adayları maçı bile dünyanın dört bir yanında izleniyor. Tüm bunların üzerine kendi memleketinizde ve evinizdesiniz. Ee siz olsanız çıkar mısınız yurtdışına?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olabilir adı arnaut...
instagramina girdim çocuğun bayramlari falan kutlamis, Muhammed Ali paylaşımlari falan da var adam olacak çocuk bu işte. ayrıca 2.uyruk Nijerya, inanilmaz bir hızı var o da ordan geliyor herhalde. Neymar'ın Hollanda şubesi çocuk ilerde patlama yapar net

instagramina girdim çocuğun bayramlari falan kutlamis, Muhammed Ali paylaşımlari falan da var adam olacak çocuk bu işte. ayrıca 2.uyruk Nijerya, inanilmaz bir hızı var o da ordan geliyor herhalde. Neymar'ın Hollanda şubesi çocuk ilerde patlama yapar net
İnşallah...Yetenekli...

Manchester-City-vs-Liverpool.jpg

Abi stoper ve kalede mümkünse siyahi arkadaşları tercih etmeyelim :D

Mangala iyidir falan ama sağı solu belli olmayanlardan.

Trabzon bir ingiliz gol makinesi almıştı sonra çamaşır makinesi çıktı diye dalga geçiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam :)

Forum yine coşmuş! Beyler transferlerin çoğu yerli olacak bilginize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt