- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
ülkenin de en yeteneklisiemre mor futbol tarihinin en büyük balonu olabilir ya...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ülkenin de en yeteneklisiemre mor futbol tarihinin en büyük balonu olabilir ya...
3 M birazcık fazla değil mi
emre mor futbol tarihinin en büyük balonu olabilir ya...
katılmıyorum, göze biraz hoş geldiği doğru ama skora etki anlamında çok kötü.dortmunda bir iki maçını 90 dk izledim çok rahat pas verebilceği pozisyonlarda bencilce çalım denedi nerdeyse her seferinde.adamı görüyor ama gene de pas vermiyor .terim ağzını burnunu parçalar emre'nin.ülkenin de en yeteneklisi
celta vigo'da nerdeyse hiç bir maç 90 dk oynamamış adam.bende halı sahada neler yapıyorum ee?
celta vigoda ise o pasları verdi az süre bulmasına ragmen ama degerlendiremediler.emre mor çok büyük bi potansiyel,katılmasan da öyle.hem daha yası genc,o bencilliği aşıcaktır.katılmıyorum, göze biraz hoş geldiği doğru ama skora etki anlamında çok kötü.dortmunda bir iki maçını 90 dk izledim çok rahat pas verebilceği pozisyonlarda bencilce çalım denedi nerdeyse her seferinde.adamı görüyor ama gene de pas vermiyor .terim ağzını burnunu parçalar emre'nin.
Nevet, bu müthiş tespit için teşekkürler. Biz de diyorduk da bu Emre Mor bu yeteneğine rağmen niye Celta'da sürünüyor Dortmund'a kadar yükselmişken.katılmıyorum, göze biraz hoş geldiği doğru ama skora etki anlamında çok kötü.dortmunda bir iki maçını 90 dk izledim çok rahat pas verebilceği pozisyonlarda bencilce çalım denedi nerdeyse her seferinde.adamı görüyor ama gene de pas vermiyor .terim ağzını burnunu parçalar emre'nin.

saf yetenek arıyorsan sokaklar yetenekli çocuk kaynıyor,yenetek önemli ama tek başına hiç bir şey ifade etmez...Nevet, bu müthiş tespit için teşekkürler. Biz de diyorduk da bu Emre Mor bu yeteneğine rağmen niye Celta'da sürünüyor Dortmund'a kadar yükselmişken.![]()
o yetenekleri takıma kazandırmayı ve onlara takım oyunu oynattırmayı cok iyi bilir fatih hoca.emre morda da halledecektir.saf yetenek arıyorsan sokaklar yetenekli çocuk kaynıyor,yenetek önemli ama tek başına hiç bir şey ifade etmez...
görücez inşallah ben yanılırım...o yetenekleri takıma kazandırmayı ve onlara takım oyunu oynattırmayı cok iyi bilir fatih hoca.emre morda da halledecektir.