Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba doğru mu gerçekten bu Emre Mor haberleri.

Bugün başkanın dediğine göre dün 2 saatlik görüşme olmuş gerçi Fatih hocamla.

Şükrü Hanedar nerde? O bakıyor olabilir bu transfer işlerine. Haydi GSC, Şükrü’yü bulun.

emre mor futbol tarihinin en büyük balonu olabilir ya...

emre-mor-001.gif

s-46761660398d3b1a0b5f807ebc11c5fa88294e22.gif

ülkenin de en yeteneklisi
katılmıyorum, göze biraz hoş geldiği doğru ama skora etki anlamında çok kötü.dortmunda bir iki maçını 90 dk izledim çok rahat pas verebilceği pozisyonlarda bencilce çalım denedi nerdeyse her seferinde.adamı görüyor ama gene de pas vermiyor .terim ağzını burnunu parçalar emre'nin.

katılmıyorum, göze biraz hoş geldiği doğru ama skora etki anlamında çok kötü.dortmunda bir iki maçını 90 dk izledim çok rahat pas verebilceği pozisyonlarda bencilce çalım denedi nerdeyse her seferinde.adamı görüyor ama gene de pas vermiyor .terim ağzını burnunu parçalar emre'nin.
celta vigoda ise o pasları verdi az süre bulmasına ragmen ama degerlendiremediler.emre mor çok büyük bi potansiyel,katılmasan da öyle.hem daha yası genc,o bencilliği aşıcaktır.

Galatasaraya cok maç kazandıracaktır emre.

Nevet, bu müthiş tespit için teşekkürler. Biz de diyorduk da bu Emre Mor bu yeteneğine rağmen niye Celta'da sürünüyor Dortmund'a kadar yükselmişken. :tbr:

Alex Meier serbest kalmis. Alman futbolunu takip edenler Türkiyeye ne kadar uygun bir forvet oldugunu bilir

Ya A sporu izliyormusunuz ?
Komedi adam fotomacin müdürü Zeki Uzundurukan diyor ki Galatasaray futbolcu + para teklifi yapacak diyor Aykut Ince de sözleşmesi bitti mugdatın diyor nasıl kiviracagini sasirdi kamil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt