Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ereni postalayıp çikarito,ahmed musa,doumbia gibi adamların peşinden koşmalıyız

Şöyle bi ortasahamız olucak ki . çok beğeniyorum bu adamı Herif tam bi maestro sevillanın kadrosundan alabileceğimiz her oyuncu kaliteli olur herifler bu işi iyi biliyorlar. Bide Gonçalo Guedes gibi kanat alıcan of of ama işte hayvan yükü paralar :D

everbanega-cropped_y3zubxsitreu1n03e4q4gmp2h.jpg

Felipe Mora’ya Şili’li Adem Büyük diyebiliyor muyuz?

Fernando - Krychowiak orta sahasi biraz fazla defansif olur, kreatif bir orta saha almaliyiz. Ayni Cyprien tarzinda biri reis. Oyunu iki yonlu oynayabilen, kreatif ve gol atabilen bir 8 numara lazim.
Acerbi ve Cyprien transferleri yapılsın başka transfer olmasa bile ağzımı açıp bişey demem

Muslera
Mariano-Serdar-Acerbi-Nagatomo
Fernano
Cyprien-Belhanda
Feghouli-Gomis-Rodrigues

Toplam 18-20 mil. € bonservis ile biterdi bu 2 transfer ama işte bu tip hamleler yapmamız için başta Rodrigues olmak üzere Belhanda-Feghouli-Maicon gibi adamlardan en azında 1-2 tanesini elden çıkarmamız gerekecek. Şu kadro hem yeniden şampiyon olurdu hem de Avrupa 'da önemli işler yapardı ...

Simdi Belhanda, Feghouli ve Fernando'nun sozlesmelerine baktim da resmen facia, bonuslar primler havada ucusuyor. Bu sozlesmeyi yapanlari bir daha kulube sokmayacaksin.

Acerbi ve Cyprien transferleri yapılsın başka transfer olmasa bile ağzımı açıp bişey demem

Muslera
Mariano-Serdar-Acerbi-Nagatomo
Fernano
Cyprien-Belhanda
Feghouli-Gomis-Rodrigues

Toplam 18-20 mil. € bonservis ile biterdi bu 2 transfer ama işte bu tip hamleler yapmamız için başta Rodrigues olmak üzere Belhanda-Feghouli-Maicon gibi adamlardan en azında 1-2 tanesini elden çıkarmamız gerekecek. Şu kadro hem yeniden şampiyon olurdu hem de Avrupa 'da önemli işler yapardı ...

Acerbi'yi gecelim reis Sassuolo 15 milyon istiyormus. Denayer'i yeniden kiralayacagimiza Mangala'yi kiralayalim daha iyi.

İmkansız hedefler kovalayacağımıza Max Meyer’i alacaktık free agentken. Hoffenheim kaptı

Feghouli’nin maaşı yüzünden yeni alınacak star sınıfında adamlar yıllık ücret konusunda büyük sıkıntılar yaratacaklardır. Misal Yaya Toure açıp bu takımda kim ne kadar alıyor diye bakıyordur. Bu elimizi bağlayan bir durum.

Feghouli’nin maaşı yüzünden yeni alınacak star sınıfında adamlar yıllık ücret konusunda büyük sıkıntılar yaratacaklardır. Misal Yaya Toure açıp bu takımda kim ne kadar alıyor diye bakıyordur. Bu elimizi bağlayan bir durum.
Yaya Toure açmasına gerek yok ki adam çinden aldığı teklifi gösterse yarısını verin dese 5-10 m euro arası bir rakam olur. Adamın en büyük pazarlık kozu çin olacaktır bakın bu kadar teklif geliyor almak istiyorsanız keyfiniz bilir diyecektir. Yaya Toure'den 1 senelik sözleşmeyle güzel katkı alabiliriz ama o yaşa gelmiş bir oyuncu da avrupa da oynamak istiyorsa fedakarlık yapması gerekir aksi durum da hiçbir avrupa kulübü alamaz

Yaya Toure açmasına gerek yok ki adam çinden aldığı teklifi gösterse yarısını verin dese 5-10 m euro arası bir rakam olur. Adamın en büyük pazarlık kozu çin olacaktır bakın bu kadar teklif geliyor almak istiyorsanız keyfiniz bilir diyecektir. Yaya Toure'den 1 senelik sözleşmeyle güzel katkı alabiliriz ama o yaşa gelmiş bir oyuncu da avrupa da oynamak istiyorsa fedakarlık yapması gerekir aksi durum da hiçbir avrupa kulübü alamaz

Ben zaten gelmesine sıcak bakmıyorum. Çok ağırlaştı, inanılmaz hantal. City’de Guardiola ayıp olmasın diye oynattı son 2 maç, ben hayatımda bu kadar ağır bir oyuncu daha görmedim. Halen çok yetenekli ama adam hiç koşmuyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt