- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
1 hafta ara verdim pizzaya :/sabah , akşam pizza , döner , iskender ne yesem diyorsun tabi pizza reklamı çıkacak![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 hafta ara verdim pizzaya :/sabah , akşam pizza , döner , iskender ne yesem diyorsun tabi pizza reklamı çıkacak![]()
bastien mi?bennacer mi?
onu alsaydık şimdiye almıstık.bennacerde teklifi artırıyo bizimkiler.2 milyondu,3 milyon oldu.empoli begenmedi teklifi.bedavaya Thomasson diyorlar
thomasson büyük ihtimal stepne tutuluyoronu alsaydık şimdiye almıstık.bennacerde teklifi artırıyo bizimkiler.2 milyondu,3 milyon oldu.empoli begenmedi teklifi.

olabilir.bastienin peşinde premier lig takımları da var zaten,zor birazthomasson büyük ihtimal stepne tutuluyor
olabilir.bastienin peşinde premier lig takımları da var zaten,zor biraz
Bu Bastien Chievoda bile doğru dürüst oynamıyor neyin 5 Milyonun istiyorlar
sattığın kadar al cezasından dolayı thomasson,mustafa saymak gibi isimleri alacağız gibi hissediyorum
mustafa cengiz dün hemen hemen bjk ve fb ile aynı ceza olacak dediöyle bi ceza yok.seçimden önceki programda albayrak agzından kacırmıs trtsporda