Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlız şu Szmanski’ye baktım da kalite var. Adam akıyor. Al, Belhanda’yı 8’e çek önede bu genci at. Forvete Ahmed Musa olur Niasse olur farketmez ikisinden birini al. Emre Akbaba,Emre Mor, yerli kaleci,alt yapıdan da bi kaç adam tamamdır. Unutmadan sol ayaklı uzun boylu bir stoper.

neyse ben yattım,iyi geceler
mektup9191.gif

Yanlız şu Szmanski’ye baktım da kalite var. Adam akıyor. Al, Belhanda’yı 8’e çek önede bu genci at. Forvete Ahmed Musa olur Niasse olur farketmez ikisinden birini al. Emre Akbaba,Emre Mor, yerli kaleci,alt yapıdan da bi kaç adam tamamdır. Unutmadan sol ayaklı uzun boylu bir stoper.
syzmanski 8 numara da oynar ,hücumun her yerinde de etkili olur

Şu mübarek ayda kullanmayın bari şu zıkkımı oğuzhan ı istemeseniz ondandır ki zaten şenol babasınıda satıp gelmez buraya

Oğuzhan ihtimali varsa imkanlar zorlanmalı. Bence kötü adam değil. Zaten bundan sonraki sene sınırı dayayacaklar, bariz belli. Elimiz güçlenmiş olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne yapip edip alin su adami. Ucurur bizi

o değilde nagatamoyla ilgimiz oldugundan bile şüpheliyim di marzio bile yazmadı sanırım başka adam mı bakılıyor acaba

Almanya Milli takım antrenmanında Kimmich ile Rudiger burun buruna geldiler. Tartışmayı önleyen Klose, iki futbolcuyu da uyardı. (Bild)

DeerpKLW4AE9WTf

ozzy transferi ligi bir önceki mayıstan bitirecek 1 hamle olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt