Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
medyada adı cıkan isimler üzerinden bence kendinizi boşuna strese sokuyorsunuz ben cok rahatım :)

hiçmi terimi tanımıyorsunuz floryadan hic haber cıkarmı sanıyorsunuz,medyadaki isimlerin tamamı palavra üfürme :)

Maaş bütçesinin bu sezon 45 milyona düşme gibi bir durumu olamaz. UEFA da biliyordur bir sezonda bu kadar büyük bir düşüşün gerçekleştirilemeyeceğini. Muhtemelen 55 milyon euro ile başlar ve dört senelik anlaşmanın sonunda 45 milyon civarlarına düşmesi planlanır.

Insallah maas siniri gelir de, fazla kazanan coplerden indirimi gider.

Yani ben de karşı değilim. Burada kaliteli futbolcu almalıyız diye yıllardır yırtınan birisiyim.

Ama maddi durmumuz iyi değil. UEFA dan ceza almayacaksak bu kıl payı olacak kesinlikle.

O kadar uğraşıp biz şöyle düzeleceğiz böyle akıllandık diye yalvarıp ceza dan zar zor yırtıp hemen akabinde böyle ciddi maliyetli bir transfer yaparsan adamlar enayi mi sana çat diye geçirir hemen ertesi denetleme de.

Ince bir çizgi de yürüyeceğiz artık 3 yıl mı 4 yıl mı bilemem ama radikal değişimler olmalı bu kulüpte. Yoksa hep 1 adım ileri 3 adım geri gideriz her defasında.

sent via GSC

Dediginde haklisin ancak soyle bir olay var uefa senin kac tane oyuncuna 5 milyon euro verdigine bakmaz her takim iyi oyuncu almak ister. Bu oyuncular firsat transferi olur. Psg bile 38lik buffona cokmusken.
Nasil verirsin bu paralari;
Tarik, yasin, eren, selcuk, array{sozlesmesi biten hiyarlar}
Bunlari yaparsin uzerine takimda kalmak isteyen donk misali oyunculari max 1 milyona ikna edip yedek kulubesini toplamda 10 milyon euro bandinda tutup gençlerle zenginlestirirsen olur bu is.
Ha bunu yaparken guzel bir transfer butcesi yaratmak lazim.
Gomise 10 uzeri teklif gelecektir çinden ve iyi bir maas teklif edeceklerdir saglam pazarlik yapip ne koparirsam kardir yapacaksin.

Belhanda dkda titredi mi borkac kulubun radarina mi girdi hemen allayip pullayip yapistiracaksin.
Maicon hele adam brezilyali menajeri her turlu ayni paraya yapistirir ve italyan kulupleri boyle kazik yemeyi severler.

Ha birde emre mor gibilerini getirip 2 milyon euro vermryeceksin 1.2 yeterde artar bile.

Bu sartlar olursa uefa sana ne yapiyorsun demez ama yedeginde 3 milyonluk selcuk oturursa zaten cezayi hakediyorsun demektir

Attığı goller belesmis jardelin öyle demedin mi

Transfer başlığını boş muhabbetlerle doldurma diye son kez açıklayım. Jardel bizde attığı gollerin çoğunu boş pozisyonlarda attı. Attığı goller içinde zor olanlar da var, kaldı ki Jardel zaten anormal gol vuruşlarıyla ünlü bir golcüydü ama Galatasaray kariyerinde attığı sansasyonel gol sayısı 3-4'ü geçmez. Öyle senin salladığın gibi sayısız efsane golü falan yok bizde.

Transfer başlığını laga lugayla doldurma diye son kez açıklayım. Jardel bizde attığı gollerin çoğunu boş pozisyonlarda attı. Attığı goller içinde zor olanlar da var, kaldı ki Jardel zaten anormal gol vuruşlarıyla ünlü bir golcüydü ama Galatasaray kariyerinde attığı sansasyonel gol sayısı 3-4'ü geçmez. Öyle senin salladığın gibi sayısız efsane golü falan yok bizde.
Yav he he bi çırpıda 3 tane söyledim hepside devler arenasında 2 si reale
Konuşurken sözlerine dikkat et işkenceden sallama

Golün çirkini olmaz arkadaşlar keşke her sene 30 tane boş kaleye atan forvetimiz olsa.

Yav he he bi çırpıda 3 tane söyledim hepside devler arenasında 2 si reale
Konuşurken sözlerine dikkat et işkenceden sallama

5 tane söyleyemezsin diyorum ben de.

Ne futbol biliyorsun, ne Türkçe, işkembeden sallama.

Moderatör tarafında düzenlendi:
O 45 milyon gercekse eger uefa kulupleri illegaliteye yonelten yegane kurum resmen.
Bu paralar asilir ama, uydurursun reklam parasi diye bir para galatasatay medyaya yansitirsin.
Boş isler yani kulupleri engelleyemezsin ama taraftar gozuyle bakarsan dogru mu? Cok dogru bir hamle olur.
Gecen sene 65 milyon euro maas yukumuz var bu cok 55e dusurecegiz diyip once 55e dusurup ordan 62 lere getiren gerizekali ile savunmaya baslamistik adamlari 50 milyon euro civarlarinda sinirlama getirmesi mantiksiz olmaz.

Golün çirkini olmaz arkadaşlar keşke her sene 30 tane boş kaleye atan forvetimiz olsa.
10658691.jpg

Dostum zaten kimse çirkin demedi. Sadece öyle uydurulduğu gibi bir sürü efsane golü yok Jardel'in Galatasaray'da. Önceki mesajda da yazdım, Jardel sansasyonel goller atmasıyla ünlü büyük bir golcüydü, Galatasaray'a transfer olduğunda da inanamıştım. Bizde de bir sürü gol atıp ciddi katkı sağladı ama kariyerindeki önceki gollere kıyasla basit goller attı. Kimse basit golün kötü gol yada Jardel'in kötü golcü olduğunu söylemiyor.

Ya arkadaş yaya toure ne yapacaksın bizim bu Türk Klupleri hiç mi akıllanmaz, oyuncu güzel kesinlikle 1 sene de katki verir ama imza parasi maaşı felan 10 milyon e bulur maliyeti..

10 milyon e taş gibi 20-25 yaş arasında bir orta sahaya göm N'diaye o kadar para verdik, kötü mü oldu..

Ben Kadro'da bir 8 numara hariç ilk 11 olarak bir eksiklik görmüyorum..

Bizim Yedek klübemiz çok zayif.. Buraya potansiyeli gençlerden 3 tane koyacaksın..

Nagatoma gelir...

Eğer Cabaye çok maliyetli olmazsa 8 numara için harika olur..

3 4 tane genç oyuncu yeter bence..

Galatasaray’ın Florya arazisi 2.250.000.000 TL bedelle satın alındı.

Suanki kurla: 434 miljon euro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt