Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 senedir mülteci gibi oradan oraya kiralanan joel campbellin hala adi gecmesi üzücü. olympiakos disinda hic bir takimda top oynamadi daha. o ligde de herkes oynar zaten.

ingilizce anlatım ve ingiliz spikerlerin üzüntüsü gol anlarında..

Gs ne zaman bedava adam almis da simdi alacak bamba bernard fereyra falan hikaye olmaz hicbiri bizim genetigimize aykiri gerekirse takimiyla sozlesme yaptirip para verip aliriz ..

Bence adi gecen isimleden mugdat ve mor disinda tamami kolpa (onlarla da yerli oldugu icin ilgilenmisizdir)transfer sezonu bitince bambaska isimler alinacak bir gecen seneyi hatirliyorum transferde bu kadar kararli sekilde diretildigini feghouli belhanda gomis fernando badou uzun sure gunddmimizde olan isimlerdi.. lemina biraz fake oldu sadece..

Denayer'i ve Maicon'un biri gidip yerine çok güven veren bir stoper lazım. Özellikle Denayer'e bel bağlamayı anlamıyorum.

Yahu sezon içerisinde forumun çoğu denayerin yetersizliğinden bahsediyordu şimdi herkes alınmasını istiyor.

donk ve denayerin kesinlikle alınmaması lazım. Bu adamlara söylenmeyen kalmadı. Şimdi kimseden ses çıkmıyor.Şampiyon olduk gene herşey unutuldu..

Harbiden yav GS ne zaman bonservissiz topcu aldi en son
Bu managerlar vesayetine son verilmelidir

ub.msji

Harbiden yav GS ne zaman bonservissiz topcu aldi en son
Bu managerlar vesayetine son verilmelidir

ub.msji

DegaAJiWkAABoJr

iyi nöbetler beyler sınavlar bitti daha burdayız :) trezguet konusunda aklıma takılan su mevzu var bu adam bu kadar potansiyelli ise anderlect nasıl 2 milyon opsiyon koyuyor ? bana garip geldi sanki bize uymaz gibi ama bakalım

Son yıllarda yok bonservissiz gelip katki yapan harbiden.
Aysal doneminde yine 1-2ser tane var. Drogba, elmander, colin kazim, selcuk. Bunlar sağlam katkı verdi ki ana parcalardi

En son bonservissiz gelip de katki veren adam sinan gumus o da 2014de geldi 18de katkı verdi. Ki yan parça bu adam.

Burda bir cikar iliskisi vardır bence menejerlere para yedirmek için yapıyorlar muhtemelen

ub.msji

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt