Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben böyle grup istemem yav şampiyonlar liginde oynuyorsak biraz adam akıllı grup gelsin.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşin maddi boyutunu düşünmemiştim o açıdan haklısın ama çok sağlam grup gelsin demiyorum da bu grup UEFA da gelse kolay kura çektim dersin öyle leş bi grup ben bu kadar kötü olmasını istemem biraz daha iyi bi gruptan çıkmanın prestiji çok daha iyi olur.Niye hocam 1 maç alsak 2,7milyon gelicek gruplarda ortalama bir grupta olsak 9 puan alsak 8 milyon euro kazandık, 10 milyonda gruptan çıkma parası etti mi 18 milyon 2.tur da zaten sağlam bir rakip gelicek hem takım puan kasıcaz, hem para, hem prestij olurda sağlam bir grup çıkarsa 3.bile olamayız.
Beş büyük ligde gözden düşmüş genç ve gelecek vaat eden mükemmel futbolcular var.
Plea(Sözleşmesi bitti)
Kaputska
Amartey
Renato Sanchez
El Haddadi
Belki Renato hariç olabilir ama diğerlerinin hepsini alabiliriz.İlk üçü muazzam olur muhteşem olur. Renato ve El Haddadiye gücümüz yetmez. Rodrigues ve Belhanda satılırsa ilk üçüne çökmek şart.
Belki Renato hariç olabilir ama diğerlerinin hepsini alabiliriz.
De Vrij Inter'le anlaştı. Açıklanır.Juventus’dan istediğim stoper
Benedict Höwedes
Denen aygır.
Transfer List yapsam
STOPER
1. De Vrij (İmkansızı iste ) (Free)
2. Höwedes
3. Kompany
4. Toloi
Şeklinde olurdu.
SOL BEK
Nagatomo
Bernat
ORTA SAHA
1. Renato Sanches
2. Milan Badelj (Free)
3. Moussa Sissokko (Tottenham)
4. Shinji Kagawa (Belhanda giderse)
5. Denis Suarez
6. Ramires
Scout
KANAT FORVET ve FORVET
Shaqiri
Bamba
Lamela
Mandzukic
Scout (Adgenbro diye biri vardı sanırım )
YERLİ
Emre Akbaba
Emre Mor (Terim faktörü)
Bilal Başacıkoğlu
Serkan Kırıntılı
Zeki Çelik
Barış Alıcı
Soner Aydoğdu
Bu sene pek oynatmadı L.C. Oynadığı maçlarda da çoğu kez sağ bek oynadı. Kiralık verebilirler.Kaputska Plea maks 3.5 civarına patlar satın almak için
Amartey’de takımdaki piyasası iyi değilse kiralık.
pleanın 2021 e kadar sözleşmesi var.uzattı.Alassane Pléa - Oyuncu profili 17/18Beş büyük ligde gözden düşmüş genç ve gelecek vaat eden mükemmel futbolcular var.
Plea(Sözleşmesi bitti)
Kaputska
Amartey
Renato Sanchez
El Haddadi

Planlama süper ama fatih hoca yüksek ihtimalle 10 numara ile oynamaz. +1 Orta saha alınır kanata monte edilir. Teixerira yerine gomise ek ikinci forvet gelir.Sırtı dönük indirmeleri çok iyi yapabilen, topu her şekilde dağıtabilen defansa yardımcı forvet.İnanın bu yıl nasıl transfer yapacağız bilmiyorum ama hiç giden olmayacaksa
1-çok iyi bir orta saha
2-Yedek forvet---------Okaka
3-Kiralık Emre Mor
4-Emre Akbaba
Bu durumsa sadece lige konsantrasyon oluruz ki haksızlar diyemem.
Eğer basında yazılanlar doğru ise(bence son 2-3 yıl istikrarlılar)
Gary---------- 20 milyon net
Belhanda-----14.5 net
Telles+Melo=4 milyon
Bu durumda
1-çok iyi bir orta saha
2-sol açık
3-10 numara
4-Kiralık Emre Mor
5-Yedek forvet-----------Okaka
6-Emre Akbaba
Kagawa,Tadic,Konop,Bamba,Pastore,Teixeira
Tadic belki gelmez artık fakat Teixeira istenirse gelebilir.Lucescu ile çalışan oyuncuların da karakterleri çok kötü olmaz.Bu 2-3 yılı şampiyon bitirirsek gerçek anlamda Bayern ve diğerleri oluruz.Bana kalsa Feghoulinin taliplisi varsa onu da gönderip Şakiri alırım.Sola da forumun da istediği Bamba
--------Fernando-----Badou--------
Shaqiri--------Teixeira-------Bamba
----------------Gomis-------------
Badou kiralık 1.5 milyon
Bamba free--Tellesin parasını imza parası yaparız
Shaqiri 16
Teixeira 10
Şu orta saha ve hücum hattı gayet ideal.Kabul edip onaylayanlar el kaldırsın![]()