Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
sınırlamalar ney
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son döneminden sonra futbol özellikle aşırı modernleşti. Orta sahanız iyi bir ikiliden oluşmazsa alacağınız 9.5 numara bu devirde hiçbir işinize yaramaz. Olurda aynı sisteme devam ederse 4-4-1-1 e Çok iyi bir 8 numara almalısınız B2B. Buda günümüz şartlarında şuanlık bize uygun değil. Ayrıca alınacak 9.5 numara hem mücadeleci olmalı hem pas akışını sağlamalı hem de defans a yardım etmeli yoksa 2li orta saha ile sizi CL de ezerler. Asparagas haber diye düşünüyorum. Bence hocanın yapacağı ilk şey bir forvet almak. Sonra orta saha ve sonra stoper alacak.Asparagas haber diye düşünüyorum. Büyük ihtimal asimetrik bir dizilimide 4-1-4-1 veya pivot santraforlu 4-5-1 oynayacağız .Galatasaray'ı çalıştırdığı önceki dönemlerde de her zaman ''9,5 numara'' ile oynamayı tercih eden Fatih Terim, gelecek sezon için de bu bölgeye bir takviye yapılmasını istiyor. İşte Fatih Terim'in gündemindeki ''9,5 numara'' oyuncular...
sofiene hanni
vitinho
max kruse
mauro zarate
gaston ramirez
lavezzi
Sofiane Hanni - Fatih Terim '9,5 numara' transferi arıyor - Web Aslan Galeri
Kral'ın yaptığı pas hatalarının ve top kayıplarının, hiç ettiği kontra atakların çetelesini tutan yok tabii.
Forum için birşey ifade etmiyor maalesef.
Visca iyi olur hakikaten. Kendisini kanitlamiş bir topçu.
e bütün herkes bunu söylüyo zaten.gol atan,asist yapan daha cok sorumluluk alan,büyük maclarda ortaya cıkan bi 10 numara istiyo herkes.kaç kere söyleyecekler daha bunu...Forumda bu uyelerin cogu zaten "belirli" sebeplerden dolayi adamin transferine sicak bakmadi. Yani gelisi bile sakatti.
10 numara olarak alindi, Terim geldikten sonra ait oldugu 8 numara pozisyonunda oynadi + KARIYERI boyunca mac kazandiran ve golcu bir oyuncu olmamasina ragmen adamlar hala bos yere elestiriyor. Ha dersiniz ki yanlis transfer cunku bize gercek bir 10 numara lazim, daha cok ofansif katki verebilen, gol atmayi dusunen ve kaleye yakin oynayan biri, ozaman anlarim cunku ben de aynisini dusunuyorum.
Şimdi 8 de fernandomu iyi oynardı donkmuForumda bu uyelerin cogu zaten "belirli" sebeplerden dolayi adamin transferine sicak bakmadi. Yani gelisi bile sakatti.
10 numara olarak alindi, Terim geldikten sonra ait oldugu 8 numara pozisyonunda oynadi + KARIYERI boyunca mac kazandiran ve golcu bir oyuncu olmamasina ragmen adamlar hala bos yere elestiriyor. Ha dersiniz ki yanlis transfer cunku bize gercek bir 10 numara lazim, daha cok ofansif katki verebilen, gol atmayi dusunen ve kaleye yakin oynayan biri, ozaman anlarim cunku ben de aynisini dusunuyorum.
Mesala Fernando kariyeri boyunca 6 numarada oynamis, defansif orta saha, ama hoca Donk'u oynatabilmek icin ve Selcuk'u yetersiz gordugu icin Fernando'yu ileride oynatarak ekstra isler yapmasini istedi. Ofansif yonu defansif yonu kadar iyi olmadigi icin bizim cok bilmis taraftarlar onu bile elestirdi
Belhanda konusuna donunce, mesala diger konuda yillik maasi ve bonservisi elestiriliyor hakli olarak ama bu uyelerin Belhanda'nin maliyetini elestirdikleri kadar diger futbolcularin maliyetlerini elestirdiklerini gormedim. Cifte standard uyguluyorlar.
Belhanda bizimkilerin kafasina silah dayamadi, burada bu transferde elestirilecek biri varsa o da yonetimdir.
Şimdi 8 de fernandomu iyi oynardı donkmu
e bütün herkes bunu söylüyo zaten.gol atan,asist yapan daha cok sorumluluk alan,büyük maclarda ortaya cıkan bi 10 numara istiyo herkes.kaç kere söyleyecekler daha bunu...
Sana terimin şu sözüyle cevap vereyimTartisilir ama ikisi de defansif orta saha olduklarina gore 6 da kim daha iyi oynardi diye sorarsan Donk Fernando'nun seviyesine yakin bile degil.