Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feguli = Arda Turan
İkisi de fizik olarak bitik
İkisi de zamanında iş yapan topçuydular
İkisinin de kalçalar maşallah
İkisi de kosamiyor.
Gelecek sezon iyi olacak diyenler neyine guveniyor.
Aynen öyle yabancı sınırı düştüğü gün peşin odememe rağmen digiturku iptal ettiririmBazen düşünüyorum da yabancı sınırı 14 iken bile Türk oyuncu istemeyenler 2 sene sonra sporu izlemeyi bırakacak gibi
Bazen düşünüyorum da yabancı sınırı 14 iken bile Türk oyuncu istemeyenler 2 sene sonra sporu izlemeyi bırakacak gibi
Bazen düşünüyorum da yabancı sınırı 14 iken bile Türk oyuncu istemeyenler 2 sene sonra sporu izlemeyi bırakacak gibi
Aynen öyle yabancı sınırı düştüğü gün peşin odememe rağmen digiturku iptal ettiririm
HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yeniden 5, 6 olursa izlenmez ki zaten. Ali Koç’u istemesek de gelişi bu konuda elimizi güçlendirecektir. Ben sınır isteyeceğini düşünmüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Size içtenlikle katılmakla birlikte, malesef olacak bir şey için hazırlık yapmanın da yanlış olmadığını görmek lazım. Eninde sonunda gelecek ve buna yatırım yapmazsak işte o zaman sudan çıkmış balığa döneriz. Elinde serdar ve kısmen sinan dışında yerli yokken ileriki dönemde 3 kat fiyatlar artacakken şimdiden yapılan hamlelere daha şimdiden kızmamak gerekli . Gönül ister ki hiç olmasın ama olacak yani kabullenmek lazım14 bile az avrupada başarımızı engelliyolar sonra ülke futbolu bla bla yapıyolar takıma oyuncu öneremiyoruz bile yabancı sınırı yüzünden , 14 olunca bile etkisi inanılmaz oldu lig kaliteside arttı , milli oyuncular ülke dışına çıkıp kendilerini geliştirmeye başladılar ama işte biz ülkecek alışık değiliz böyle şeylere doğru giden birşey varsa taş koymak zorundalar.
Taraftarın cebinde Ramazan pidesi almaya para bırakmadın başkan yap artık hareketini.trezeget+ndaye+kjaer+nagatamo+ahmed musa hepsini istiyoruz
bu ne sergen redfriday m patlatmak lazım bi tane de hepsini almak için