Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry ve Gomis gidici galiba.

15m
12m

Mis paralar

DBKG2D4W0AAOxAF

Garry gitmek istiyor belli. Maicon yedektede otursa Garrynin yaşı kadar şampiyonlar ligi oynadı şampiyonluklar yasadı. Ki ben seneye ilk 11 olacağını düşünüyorum Maiconun. Şampiyonlar liginde hava hakimiyeti iyi oyuncular oynatmamiz şart.
Maicon cok para alıyor ben almiyorum tavrı hoş değil. Böyle yapacaksa gitsin hem kendi rahatlar hemde bizim elimiz rahatlar.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nagatomo
Yedek forvet
8 numara

3 elzem bunlar. Trezeguet ile Mor ile ugrasacagimiza ilk önce bunlari halledelim sonra diğerlerine bakarız.
Bennaceri hic izlemedim yorum yapamam ama sizin yorumlariniza göre negatif değil. He bana sorarsaniz kiralik Ndiaye derim.
Forvetede kiralik Musa

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

umarim Samsunspor devreye girip Mugdati kapar

Gomis mantikli bir adam bir sene daha bu performansi gosterecegini dusunmezse onceligini tam zamaninda para olarak belirleyip uzak doguya yelken acabilir.

Transferde önceliğimiz rotasyon için forvetse pekte ümitvar olmaya gerek yok zaten böyle bir transfer dönemi için. Takımda 8 numara direk yok, 10 numara Allaha emanet kısaca orta saha pert hala Trezege, Mor bilmem ne boş işler. İhtiyaç doğru tespit edilip ona göre öncelik tanınmalı ama nerede?

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

uefa-acikladi-galatasaray-32-milyon-489-bin-euro--2485923.Jpeg

Hamza ve veto ettigi isimleri anmisken, bize reva gordugu SL kadrosunu hatirlayalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt