Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muğdat yerine Deniz Kadahı tercih ederim. En azından gurbetçi sağlam alt yapı eğitimi almıştır.

Bu arada bu Alp Pehlivan hangi sadrazamın torunu? Her kanalda bu herif var? Altan Aksoy gibi kaliteli yorum yapan çok az adam var.

Raşit Altun: Galatasaray transferde harekete geçmek için UEFA’dan gelecek cezayı bekliyor. UEFA’nın teknik ekip ve kadro dahil maaşları 55 milyon euro’ya çekilmesi talebi olacak. Galatasaray bunun 65 milyon euro’da kalması için UEFA ile anlaşmaya çalışıyor çünkü bu transferde ellerini ciddi anlamda bağlayacak. (Bein Sports)

Raşit Altun: Eğer 55 milyon euro sınırı gelirse oyuncu almayı bırakın kendi elinde fazla maaş alanları çıkarmak zorunda kalacak. (Bein Sports)
fanatikte tek bi haberi bile tutmayan adam mı konusuyo beinsportsta ..bi de bunu mu ciddiye alacagız

Yaya Toure: "Guardiola'nın benimle ilgili hep bir sorunu vardı. Beni kendisine rakip olarak görüyordu. Neden diye merak ediyordum. Antrenmanda genç oyunculardan daha iyi performansım vardı ama buna rağmen oynatmıyordu beni. Rengimle ilgili olduğunu düşünmeye başladım." FutbolArena on Twitter

Yaya Toure: "Guardiola gittiği her takımda Afrikalı futbolcularla sorun yaşadı. Birçok kez yanıma gelirdi. Bana bakar, etrafımda döner ama benimle konuşmazdı. Ben de Iniesta ve Buffon gibi bırakmak isterdim ama Guardiola, bu hakkımı benden çaldı." FutbolArena on Twitter

Muğdat,Deniz Kadah ikilisi müthiş ama Deniz Türüç ve Yusuf Erdoğanda bitmeli

dat diri dat dit dit datiri dat mugdat celik!

yilda 2.950.000 tl anlasmisiz.

Arkadaşlar, bazı konuları hatırlamak lazım:

1. Bu takımı nefret ettiğim Dursun ve taktik anlayışı sıfır olan ve büyük maçları kaldıramayan Tudor kurdu. Tudor'un transfer karnesi Terim'e 5 basar, Yiğit Gökoğlan (3 milyon €ya alındı, 2 maç oynadı), Hamit Altıntop (15 milyon €ya yakin maliyet, 4 sezonun yarısında oynamadı) gibi örnekleri unutmayalım. Terim transferde tek başına bırakılmamalı kesinlikle.

2. 4-2-3-1 oynayacaksak orta sahaya Fernando'nun yanına oyunun iki yönünü de oynayabilen, top tutabilen bir oyuncu alınmalı, bence ideal aday Ndiaye değil.

3. Büyük maçlarda, hatta kalburüstü takımlarla oynadığımız maçlarda çok pres yiyoruz ve presten çıkabilmek için yeterli pas/top saklama kabiliyetine sahip değiliz. Bu yüzden ileride Drogba/Adebayor gibi hava toplarında çok iyi bir oyuncu lazım

Chiellini/Kjaer, Wilshere/Nuri, Trezeguet, Emre Mor, Semih Kaya ve pivot forvet iyi bir listedir diye dusunuyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tudor'un daha iyi transfer yaptığına katılıyorum ama Hamit konusuna katılmıyorum. Burada herkes istiyordu istemeyen hatırlamıyorum.

Albayrak'da TV'de yapılmış olan sözleşmelerden çok yakınmıştı. Sorun belli oldu şimdi. Ah ulan ah

Belhanda ve Feghouli’yi iyi teklif gelirse göndereceksin. Hem kaynak olur hem de maaşlar 8 milyon euroya yakın düşer. Feghouli 1 sene daha muhakkak kalsın diyordum ama bu adamın dediği eğer gerçekse 4.5 m alan bir adamı da tutmanın manası olmaz iyi teklif gelirse. Selçuk, Tolga ve Eren’in de muhakkak postalanması şart. 3’ü totalde 10’a yakın alıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

selçuk için de son zamanlarda maaş indirimi yapması gerek diye haberler çıkmıştı mesela. bunlar için bir tasarruf olacak gibi garanti

tvde Galatasaray adına konusan adamlar fotomaç,fanatik muhabirleri.nevzat bunlardan iyi valla transfer haberinde.basından beri trezeget dedi,yine bilecek galiba gecen yaz oldugu gibi.

Mugdat konusunda kadro genisligi yaratma mecburiyetimiz var. Bir cok "cop" veya degil oyuncu zaten ayrilacak. Feghouli,Sinan, Garry kos koca sezona 3 kisi cikarmalari cok zor. Sakatlik/cezalar derken cok zor durumlarda kaliriz. Allacagi ucret konusunda.. eger Akhisar da 800.000 tl aliyor ise ozaman... yani 2.9 milyon sacmalik otesi 1.4 Milyon TL neresine yetmiyor. Performansina gore artirim olabilir ama bize gelen her oyuncu illa bir onceki alidigi paranin 3 mistini mi almasi sart ?

İlk Selçuk hırbosunun kaptan gibi maaşını indirmesi gerekir,bu nasıl kaptanlık ulann klüp zor da ama bana dokunmasınlar

Valla bizimkiler selcukdan indirim ister, sonra ise 2milyon eurodan 2 yillik yeni sözlesme yaparlar

mugdatın alınma önceliği yok.bi yere kactıgı da yok.şampiyonlar liginde oynayacagız.önceligimiz ilk 11e adam almak.ayrıca yunus akgün gibi roma takibinde bi futbolcumuz varken,kendi evladımızı hiçe sayıp mugdat gibi gereksizleri kulüpten içeri sokmamalıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt