Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Albayrak'da TV'de yapılmış olan sözleşmelerden çok yakınmıştı. Sorun belli oldu şimdi. Ah ulan ah
fanatikte tek bi haberi bile tutmayan adam mı konusuyo beinsportsta ..bi de bunu mu ciddiye alacagızRaşit Altun: Galatasaray transferde harekete geçmek için UEFA’dan gelecek cezayı bekliyor. UEFA’nın teknik ekip ve kadro dahil maaşları 55 milyon euro’ya çekilmesi talebi olacak. Galatasaray bunun 65 milyon euro’da kalması için UEFA ile anlaşmaya çalışıyor çünkü bu transferde ellerini ciddi anlamda bağlayacak. (Bein Sports)
Raşit Altun: Eğer 55 milyon euro sınırı gelirse oyuncu almayı bırakın kendi elinde fazla maaş alanları çıkarmak zorunda kalacak. (Bein Sports)
Yaya Toure: "Guardiola'nın benimle ilgili hep bir sorunu vardı. Beni kendisine rakip olarak görüyordu. Neden diye merak ediyordum. Antrenmanda genç oyunculardan daha iyi performansım vardı ama buna rağmen oynatmıyordu beni. Rengimle ilgili olduğunu düşünmeye başladım." FutbolArena on TwitterArkadaşlar, bazı konuları hatırlamak lazım:
1. Bu takımı nefret ettiğim Dursun ve taktik anlayışı sıfır olan ve büyük maçları kaldıramayan Tudor kurdu. Tudor'un transfer karnesi Terim'e 5 basar, Yiğit Gökoğlan (3 milyon €ya alındı, 2 maç oynadı), Hamit Altıntop (15 milyon €ya yakin maliyet, 4 sezonun yarısında oynamadı) gibi örnekleri unutmayalım. Terim transferde tek başına bırakılmamalı kesinlikle.
2. 4-2-3-1 oynayacaksak orta sahaya Fernando'nun yanına oyunun iki yönünü de oynayabilen, top tutabilen bir oyuncu alınmalı, bence ideal aday Ndiaye değil.
3. Büyük maçlarda, hatta kalburüstü takımlarla oynadığımız maçlarda çok pres yiyoruz ve presten çıkabilmek için yeterli pas/top saklama kabiliyetine sahip değiliz. Bu yüzden ileride Drogba/Adebayor gibi hava toplarında çok iyi bir oyuncu lazım
Chiellini/Kjaer, Wilshere/Nuri, Trezeguet, Emre Mor, Semih Kaya ve pivot forvet iyi bir listedir diye dusunuyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
yok bro dün kü haberdi sanırsam bu hatirlatmak için koydumiyi yatmış,şükür
vallahi öyle bu adamlarin hepsi rezil oynasa gene yapacak birşey yok gönderemezsin biryereo sözleşmelerden yakınmamak mümkün mü hocam hepsi rezil rüzva.
Albayrak'da TV'de yapılmış olan sözleşmelerden çok yakınmıştı. Sorun belli oldu şimdi. Ah ulan ah
Muğdat,Deniz Kadah ikilisi müthiş ama Deniz Türüç ve Yusuf Erdoğanda bitmeli
Netten takip ediyorum. Belhanda ve kucka ilk yari saha'nin en iyisiydi.Kanal hangisi özledik kralı