Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim oyunu iki yönlü oynayan 1-2 futbolcuya ihtiyacımız var.boyu posu konusulmamalı.fizik olarak güçlü olsun yeterli

Adnan Polat: Benim adayım Mustafa Cengiz. (AMK-Özel)

Şimdi transferde izlenecek 2 politika var:

1.'si nokta atışı transfer. Bonservissiz ya da bonservisi olsa dahi kiralanabilecek, isim yapmış, yaşı yüksek olsa dahi büyük liglerde belirli bir başarı yakalamış, tecrübesi olan risksiz gelip direk ilk 11'de oynayıp katkı verebilecek transfer (Mario Balotelli, Xherdan Shaqiri, Kwadwo Asamoah... tarzı)

2.'si ise scout transferi. Genç, adı sanı duyulmamış, Kuzey Avrupa, Kuzey Amerika liglerinden, Fransa, İtalya, Almanya 2. liglerinden alınabilecek 20-22 yaş oyuncular. (adenbegro, bennacer, paintisil, jonathan bamba...)

Ben 2 türlü transferin de en az 1'er tane olmak üzere yapılacağını düşünüyorum bu dönem için.

Dd8avK7VAAAMnjH.jpg

emre mor bence ilk transfer olur kulübü zaten kadro dısı bıraktı kiralama icin ikna edebilecekmiyiz sorun o

ama avantaj hertürlü bizde cünkü sorunlu oyuncu oldugu icin kimse 8 10 milyon bonservisi göze almaz

Piyasada çok iyi futbolcular var. Fernando’nun yanına mesela Sebastian Rode’de olabilir. Dortmund zaten oynatmıyor. Grzegorz Krychowiak da düşünülebilir. Kiralanabilirler bence. Şampiyonlar liginde oynayacağımız için tecrübeli ve kaliteli adamlara ihtiyaç var.

Joel Campbell'ı son zamanlarda takip eden oldu mu hiç? Sözleşmesi bitiyor iyi durumdaysa değerlendirmek lazım.

dikkat edin porto benfica monaco tarzı kulüpler transfere basladı bile haziran sonu gelmeden bitirecekler

bizim ilk ucak anca temmuz basında iner

Piyasada çok iyi futbolcular var. Fernando’nun yanına mesela Sebastian Rode’de olabilir. Dortmund zaten oynatmıyor. Grzegorz Krychowiak da düşünülebilir. Kiralanabilirler bence. Şampiyonlar liginde oynayacağımız için tecrübeli ve kaliteli adamlara ihtiyaç var.
Krychowiak muhteşem olur ama çok para isterler.

Joel Campbell'ı son zamanlarda takip eden oldu mu hiç? Sözleşmesi bitiyor iyi durumdaysa değerlendirmek lazım.
transfermarkt verileri iyi gözüküyor 25 yaşında arsenal son 5 sezondur hep kiralamış en son real betis'e ondan önce sprting lizbon'a ondan önce villarela'e ondan önce olimpiyakos'a ama bir türlü alan olmamış adamı

Belhanda 8i kaldiramaz tehlikeli bölgede saçma sapan top kayiplari yapar. Ndiaye çuk diye oturmustu oraya.

transfermarkt verileri iyi gözüküyor 25 yaşında arsenal son 3 sezondur hep kiralamış en son real betir'e ondan önce sprting lizbon'a ama bir türlü oynatmamış neden acaba

Betis'te pek oynamamış ama, ben izleyen var mı diye sordum yani durumu iyiyse kesinlikle almalıyız.

Inter De Vrij'i alırsa Miranda fırsat transferini yapabiliriz

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sebastian cristoforo ne durumda acaba. Çok büyük potansiyal vardi adamda en Son Fiorentinaya gitmisti. Muslera araci olabilir vatandasi icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt