Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk biz mi? U17 maçlarından beri izliyorlarmış :D Geçen seneden itibaren Liverpool'la anılıyor Liverpoollular gelecek kadrolarında yazmaya başlamış. Bonservis bedeli '?' koymuş birisi. Muhtemelen onlar da haberlerden etkilendi. Haberlerin kolpa olduğunu düşünsek de Dünya Kupası kadrosuna alınması bile ne seviyeleri hedeflediğini az çok gösteriyor.

Forumda ilk biz demek istedim rtas. Ben deli gibi istiyorum cocugu

Bu arada Andone copunu almadigimiz iyi olmus

Bernard'ın kontratının bitmesi çok büyük avantaj.

CL için kanatlara Rodrigues gidecekse iki takviye lazım.

Xherdan Skaqiri
Bernard Duarte

hem yaş hem de stil olarak cuk oturur.

Premier League takımları küme düştükleri zaman bile €50 milyon EU para alıyorlar FA’dan.

Düştükleri zaman dahada batmamaları için.

Shaqiri’yi alırsın. Ama sırf bonservisi işin 15 koyarsın masaya. Olmaz yani, olmamalıda.

Bakınız Beşiktaş’a. 2 yıl CL’a katılmalarına rağmen bu sene küçülmeye gidecekler.

Unutmayın ki bizim artık elimizde hiç bir şey yok. Riva satıldı, Florya’yı kaybetmek üzereyiz. Unutun maliyetli transferleri.

Şampiyonlar Ligi kupasını elbet bir gün kaldıracağız. Ama bunun süresi var. 7-10 yıl Allahın izniyle.
Tamam iste bu saatten sonra bonservisi yuksek maasi dusuk oyuncuya yonelme vaktidir.
Bizi batiran yillik ucretletdir.
Tolga-eren-selcuk bu ucune verdigimiz yillikla 2 tane garry transfer edebiliyorduk. Yada onu gectim 2 senede bir shakiri bonservisi yapiyor. Bizim bu deli paralara son vermemiz lazim.
8 milyona aldigin badoudan zarar etmedin. Ama 4 milyona aldigin erenden zarar ettin 3 milyona aldigin tolgadan keza artik verim alamiyorsun.

Isin ozu 10 milyonluk 3 tane saglam oyuncu alip onlari bir sene sonra min 2 katina yukselterek satma devrine girdik, kuluplerin baska sansi yok. Monaco gecen sene kurdugu kadroda oyuncu bedelleri ortada patlama yapma yetenegine sahip guclu ve hizli oyuoculari 10-15 milyin arasina alip 1 sene sonra tekini 100 milyon euroya sattilar.
Biz satamayiz olmaz falan demeyin yari final yap bakalim 20 yaslarinda mbappe tarzi oyuncun olsun bak bakalim veriyorlar mi vermiyorlar mi.
Bizde hep az ismi duyulmus olsun tarzi şov transferleri oluyor buna son vermek gerekir.
10 milyon seviyesinde 4 tane oyuncu seni sampiyonlar liginde 2. Tura cikarir bonservislerini de cikarir zaten ama belhanda gibi maicon gibi sisirilmis bonservisli oyuncular degil gercek degeri 10 milyon euro olan oyuncular alinacak.
Bunlardan biri de yirtinarak soyledigim adama traoredir. Bugun 10-15arasi verirsin seneye 30 milyon euroya satarsin.
Firsatlari oyunculari iyi kontrol etmek gerekir. Iste burada transfer komitesi gorevi yapan utkucanlar gibi degil hakiki oyuncudan anlayan iyi analiz yapabilen bir ekip ile olur.

Belhanda'ya bazen ben de cok kiziyorum ama adam en azindan elinden geleni yapmaya calisiyo. Potansiyeli belli Feghouli daha beter durumda gamsiz herifin biri sampiyonluk macinda bile eli belinde dolaniyo. İsteksiz tavirlar sergiliyo. Bu adami etrafimdakilere karsi savunmaktan biktim valla mental sorunlari var gibi acilen toparlanir ins.

Manuel fernandez ayrılcakmış 8 numaraya nasıl olur ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamam iste bu saatten sonra bonservisi yuksek maasi dusuk oyuncuya yonelme vaktidir.
Bizi batiran yillik ucretletdir.
Tolga-eren-selcuk bu ucune verdigimiz yillikla 2 tane garry transfer edebiliyorduk. Yada onu gectim 2 senede bir shakiri bonservisi yapiyor. Bizim bu deli paralara son vermemiz lazim.
8 milyona aldigin badoudan zarar etmedin. Ama 4 milyona aldigin erenden zarar ettin 3 milyona aldigin tolgadan keza artik verim alamiyorsun.

Isin ozu 10 milyonluk 3 tane saglam oyuncu alip onlari bir sene sonra min 2 katina yukselterek satma devrine girdik, kuluplerin baska sansi yok. Monaco gecen sene kurdugu kadroda oyuncu bedelleri ortada patlama yapma yetenegine sahip guclu ve hizli oyuoculari 10-15 milyin arasina alip 1 sene sonra tekini 100 milyon euroya sattilar.
Biz satamayiz olmaz falan demeyin yari final yap bakalim 20 yaslarinda mbappe tarzi oyuncun olsun bak bakalim veriyorlar mi vermiyorlar mi.
Bizde hep az ismi duyulmus olsun tarzi şov transferleri oluyor buna son vermek gerekir.
10 milyon seviyesinde 4 tane oyuncu seni sampiyonlar liginde 2. Tura cikarir bonservislerini de cikarir zaten ama belhanda gibi maicon gibi sisirilmis bonservisli oyuncular degil gercek degeri 10 milyon euro olan oyuncular alinacak.
Bunlardan biri de yirtinarak soyledigim adama traoredir. Bugun 10-15arasi verirsin seneye 30 milyon euroya satarsin.
Firsatlari oyunculari iyi kontrol etmek gerekir. Iste burada transfer komitesi gorevi yapan utkucanlar gibi degil hakiki oyuncudan anlayan iyi analiz yapabilen bir ekip ile olur.

(y)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt