Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.269
- 20.646
- 2.973
Mardatone tefankeroo le seri hırrimee
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mardatone tefankeroo le seri hırrimee
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar çok önemli bir duyum aldım
Başkan’ın iş ortağı bazen bize gelir muayeneye 1.elden almış haberi
Çok önemli bir yıldızın transferi bitirilmek üzere
Şampiyonlar ligi şampiyonluğu olan bir yıldız üstelik Galatasaray’a çok gelmek istiyor.
Tek engel UEFA kararı bekleniyor şimdilik
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Modriç gelsin eşek gibi anırırımModric duyumu da gelmiş hadi hayırlı olsun arkadaşlar
İngiltere-Nijerya maçına baktım biraz Ahmet Musa hiç hayal ettiğiniz vaziyette değil
Kiralık gelecekse büyük sıkıntı olacak form tutması vs
normal
10+ M lik yedek kaleci haberini paylaşan kişi, @sergen in üyeliğini ne zaman hackledin..G.Saray'ın 1 numaralı kaleci adayı Juventus'tan ayrılma kararı alan Gianluigi Buffon. 33 yaşındaki İtalyan eldiven için en fazla 13 milyon euro talep edebilecek Juventus ile sıkı pazarlıklar sürüyor
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın "çok önemli bir kaleci transferi" vaadi sonrası "Van der Sar" ismi ortaya atılırken SABAH listenin ilk sırasında Gianluigi Buffon olduğunu dün duyurmuştu. İtalyan kaleci, 1995-2001 arasında Parma'da oynadı. 10 sezondur kalesini koruduğu Juventus ile iki yıl daha sözleşmesi olsa da, 33 yaşında olduğu için bu iki yılın ücretinin ödenmesiyle serbest kalabiliyor. Juventus, yılda 6.5 milyon Euro ödediği Buffon için en fazla 13 milyon euro isteyebilir. Buffon'un maliyetinden kurtulup bonservis geliri de elde etmek isteyen Juventus, Manchester United De Gea ile anlaşınca Galatasaray ile pazarlıklara başladı. Önceki gün Roma yöneticisi Walter Sabatini ile görüntülenen Buffon'un menajeri Silvano Martina "Buffon Juve'de kalacak mı? Sadece şunu söyleyebilirim. Roma ile hiçbir transfer görüşmemiz olmadı" diye konuştu.
YEDEK KALECİ SİNAN
Diğer adaylardan Frey daha yeni çapraz bağ sakatlığı geçirdi. Fiorentina'nın kalesini koruyan Frey ve Udinese'nin kalecisi Samir Handanoviç'in bonservis bedelleri Buffon'a göre çok yüksek. Yedek olarak da Standard Liege ile şampiyonluğu son hafta kaçıran Sinan Bolat düşünülüyor
Rüya değil Buffon
bana bu ergen kezbanın sarkısını mı hediye ediyosun...sibel alaş-bende hüküm sür beklerdim