Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Mariano Maicon Aziz Marcelo
Belhanda Fernando Modric
Feghouli Benzema Rodrigues

Marcelo + Modric + Benzema = Gomis + Eren + Tolga + Ahmet + Tarik

bjk vs Trezeguet.. mükemmel ya. +18 video.. ve bu adamı istememek saçmalık

mümkünse şu takıma aslan burcu,kova burcu,ikizler burcu ve terazi burcu futbolcu alın.enerjileri uyuyo ve tutuyo bizle.gomis,hagi,sneijder vb...trezeget de olur 1 ekim-terazi,çok iyi

bi prandelli aptalı tutmadı,o adam nasıl manyaklaştı anlamıyorum.

@Sergen Zeren sezon başında yazın trezeguet haberleri çıkmıştı belçika basınından 1m e falan kiralayacaktık opsiyonlu. ilk bize önerilmişti hatta.. o sırada nöbette sende vardın hatırlar mısın acaba.. keşke alsaymışız

@Sergen Zeren sezon başında yazın trezeguet haberleri çıkmıştı belçika basınından 1m e falan kiralayacaktık opsiyonlu. ilk bize önerilmişti hatta.. o sırada nöbette sende vardın hatırlar mısın acaba.. keşke alsaymışız
haberini ilk ben koydum,gelmesini de istedim ama arda kadın düşmanı oldugunu söyledi

haberini ilk ben koydum,gelmesini de istedim ama arda kadın düşmanı oldugunu söyledi

haa hatırladım.. bi açıklaması mı ne vardı oradayken kadınlarla ilgili.. sanmıyorum ama ya varsa da umrumda değil şu yeteneğe bakar mısın.. seneye kafadan 30 m

Tudor'u karabuk ile Besiktas'i yendi diye istiyen sahislar, Trezeguet'i ayni sebebten ovuyor, ilginc.

DesWaAmWAAAaakm.jpg:large

s-57ad64ab74236f96e53d1b38bc80ee52fe1343ce-1.jpg

9124_817_28493.jpg

tatildeki-misimovic-kendini-degil-aslani-dusunuyor.jpg

elano_blumer.jpg

oWe20lqk.jpg

wesley-sneijder-galatasaray_49dmscltgnrj1dbgkotfb1eer.jpg

Son 10 yilin ofansif orta saha oyunculari... bu oyuncular arasinda benim icin hayal kirikligi Misimovic oldu, tabi Hagi ile yasadigi sıkıntılardan dolayi, biraz da Elano. Ama geriye donup baktigimizda beni en cok heyecanlandiran, mutlu eden ve takima en cok karki saglayan isim suphesiz WS10...

bvvf33cyhxbd805x-640x480-ccc8b4gx.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt