Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer kısıtlama cezası ne demekShaqiri çok zordu imkansız oldu diyebiliriz, serbest kalma bedelinin altına bırakmayacaklarmış. 15m
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Son 10 yilin ofansif orta saha oyunculari... bu oyuncular arasinda benim icin hayal kirikligi Misimovic oldu, tabi Hagi ile yasadigi sıkıntılardan dolayi, biraz da Elano. Ama geriye donup baktigimizda beni en cok heyecanlandiran, mutlu eden ve takima en cok karki saglayan isim suphesiz WS10...
![]()
transfer kısıtlama cezası ne demek
Benzema ile ribery nin yedeği haltları biliyosunuz işini iyi yapsında karakteri onu ilgilendirirTrezeguet Anderlecht'te oynarken kadinlarin tribunde isi yok evde otursunlar tarzinda konusmustu hatta bu yüzden elestiri Aldi ve fazla forma sansi bulamadi
Yetenekli futbolcu olabilir ama kadinlara dil uzatan bir karaktere sahip oldugunu göz önünde bulundurmak gerekir
eren ve tolga meselesini emre akbaba için de yazmışlarEREN VE TOLGA CİĞERCİ'Yİ VERECEK
Anderlecht'e 2.5 milyon Euro ödeyerek satın alma bedelini alan Kasımpaşa'nın, 23 yaşındaki futbolcu ile 2 yıllık yeni sözleşme yaparken anlaşmasına da "5 milyon euro'ya serbest kalır" maddesi koydurttuğu belirtildi.
Trezeguet için Eren ve Tolga'yı teklif eden Galatasaray son olarak 1 milyon Euro ve bir sonraki satıştan da yüzde 15 vermeye hazır olduğunu bildirdi.
büyük düşünür savaş çorlu
forumda konusulanları yazıyolar.biz dedik burda ereni,tolgayı ve ahmeti verelim diye.ki eren,tolga ve ahmet süper lig takımlarında hem rahat oynar hem de iyi katkı verireren ve tolga meselesini emre akbaba için de yazmışlar![]()
:|mümkünse şu takıma aslan burcu,kova burcu,ikizler burcu ve terazi burcu futbolcu alın.enerjileri uyuyo ve tutuyo bizle.gomis,hagi,sneijder vb...trezeget de olur 1 ekim-terazi,çok iyi
bi prandelli aptalı tutmadı,o adam nasıl manyaklaştı anlamıyorum.
:|
ub.msji