Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda ve Feghouli konusunda hala beklentilerim çok yüksek ikisi de yedek oturacak oyuncular değil ama tahminimce Terim'in antremanını yedikten sonra seneye uçuşa geçerler :D

Eritsin totosunu alsın formayı engelleyen yok,Clde ve ligte oynuyosun klübende kaliteli olmalı

Valla benim Belhanda'dan umudum yok ama Feghouli yine de sakat sakat ve sezon başı kampı yemeden bile bu kadar katkı yaptıysa (ki Valencia performansını hepimiz biliyoruz) seneye sağ kanadı uçurması işten bile değil. Ama Belhanda ya satılır ya da beni ve ona çöp gözüyle bakan benim gibi Galatasaraylıları morartır performansıyla. Biz de isteriz uçup kaçmasını.

134331.jpg

Bu kadroyla Sampiyonlar Liginde oynadik...

Valla benim Belhanda'dan umudum yok ama Feghouli yine de sakat sakat ve sezon başı kampı yemeden bile bu kadar katkı yaptıysa (ki Valencia performansını hepimiz biliyoruz) seneye sağ kanadı uçurması işten bile değil. Ama Belhanda ya satılır ya da beni ve ona çöp gözüyle bakan benim gibi Galatasaraylıları morartır performansıyla. Biz de isteriz uçup kaçmasını.
Belhanda, Feghouli'den hocanın memnun olduğunu düşünüyorum ayrıca Belhanda'da %100 değildi ki iki oyuncuda bu sezon %40-50'leriyle oynadılar. Hocanın sistemi belli kamp döneminde üstüne düşülür 4-3-3, 4-1-4-1 hücumda da 2-5-3, 2-3-5 şeklinde dizileceğiz. İkisinin de yaşları 28 aslında en güzel yaşlardalar bu sene uçuşa geçeceklerine inancım tam...

Yav beğenmediğimiz Feghouli 6 gol 9 asist yaptı. 15 gole direkt katkısı var adamın. Tamam maaşı çok ama gelecek adama da az vermeyeceğiz. Feghouli kamp görmedi üstüne sakat devam etti bırakmadı. Bu sezon takımda kalmalı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

iste-en-pahali-takim-ve-futbolcular--3529641.Jpeg

Semih-Dany stoper ikilisiyle Sampiyonlar Liginde gruptan ciktik...

Belhanda, Feghouli'den hocanın memnun olduğunu düşünüyorum ayrıca Belhanda'da %100 değildi ki iki oyuncuda bu sezon %40-50'leriyle oynadılar. Hocanın sistemi belli kamp döneminde üstüne düşülür 4-3-3, 4-1-4-1 hücumda da 2-5-3, 2-3-5 şeklinde dizileceğiz. İkisinin de yaşları 28 aslında en güzel yaşlardalar bu sene uçuşa geçeceklerine inancım tam...
Neye göre Belhanda %40-50 ile oynadı diyebiliyorsun.

Bu adam son 3-4 senede hep böyleydi.

sent via GSC

Ben bize gelmeden önce hiç izlememiştim.Sen biliyormusun yüzde yüzü nasıl
Son senelerde 100% hali bu.

Montpellier de iyiydi ilk parladığı dönemler hakkını veririm. Kiev'e gitti düşüşe geçti sonrası malum. Nice de aşağı yukarı bizdeki gibiydi, bir iki tık daha iyiydi belki diyebiliriz ama çok küçük nüanslar fark var sadece.

Bu adam düzelmez abi boşuna umutlanıyor millet. Adam kendisi bile ümidini kesmiş eski meziyetlerim yok falan diyor. Ulan 27 yaşındasın duyan da 35 yaşındasın sanır.

sent via GSC

Son senelerde 100% hali bu.

Montpellier de iyiydi ilk parladığı dönemler hakkını veririm. Kiev'e gitti düşüşe geçti sonrası malum. Nice de aşağı yukarı bizdeki gibiydi, bir iki tık daha iyiydi belki diyebiliriz ama çok küçük nüanslar fark var sadece.

Bu adam düzelmez abi boşuna umutlanıyor millet. Adam kendisi bile ümidini kesmiş eski meziyetlerim yok falan diyor. Ulan 27 yaşındasın duyan da 35 yaşındasın sanır.

sent via GSC
feghoulime sallamiyorsun di mi reis

Orta saha lazım, orta saha. CL için en önemli mevki bence.

DZ2nC1hWsAAS1i3.webp

Sabahin erken saatlerinde bile Belhanda'yi savunmak icin paylasim yapiyoruz

Hral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt