Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o 2 si anca yedek olur bizde.

Bana kalsa hem Feg hem Belhanda'yi sutlarim ama yeniden yapilanmaya gerek yok, iyi giden bir duzen var simdi, Belhanda'nin yanina oyunu iki yonlu oynayabilen kreatif bir 8 numara alindi mi tamamdir. Ha ikisinden birine 5m civari bir teklif gelirse gidebilirler.

Bana kalsa hem Feg hem Belhanda'yi sutlarim ama yeniden yapilanmaya gerek yok, iyi giden bir duzen var simdi, Belhanda'nin yanina oyunu iki yonlu oynayabilen kreatif bir 8 numara alindi mi tamamdir. Ha ikisinden birine 5m civari bir teklif gelirse gidebilirler.

çok aşırı az 5 m , belhandayı zerre sevmiyen biriyim ona rağmen diyorum satılmaz , piyasa ateş pahası olmuşken 7 8 9 dan aşağı belhandayı satmam ben , feg içinse en az 12 m bizde böyle alıyolarsa alsınlar :) özellikle feg seneye çoşacak , belhanda 1 tık daha iyi olur ama yeter mi bilmiyorum özellikle avrupada.

UEFA'dan cezaya gore satılacak isimler belli olacak sanırım. Transfer kısıtlaması gelirse Maicon,Garry için transfer durumu oluşabilir

UEFAdan sattığın kadar al dışında gelecek başka hangi alternatif cezalar var?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rodri banko gidecek diye düşünüyorum o yüzden ikisini alırız gibime geliyor

Garryi gönderip Emre ve trezegeyi almak nasıl bir aklın ürünü olur..biz garry neden satıyoruz..belli başlı eksikleri var bir daha bu performansı gösteremeyebilir diye daha iyi almak için satmıyormuyuz..

Üst düzey kanat artı mor veya treze olmalıdır..hatta trezeden çok umutluysan ikisinde alabilirsin...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt