Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.223
- 10.442
- 2.413
Üsüyoruz reyiz 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

ne yaptın dayıTrezeguet gelirse şimdiden hayırlı olsun. Umarım Emre Mor ve Ahmed Musa da gelir.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çöp olunca kolay oluyor renkdaş. Bizi zorlayacağını sanmıyorum. Standart çöp maaşı olan 3m öroyu veririz koşa koşa gelir.transferler tamam mı forum
Çöp olunca kolay oluyor renkdaş. Bizi zorlayacağını sanmıyorum. Standart çöp maaşı olan 3m öroyu veririz koşa koşa gelir.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence tamam.
Albayrak var hoca var bence olur. Amrabat felaketinin benzeri olacak büyük ihtimal.Trezeguet için hocamın istediği yazıyor her yerde. Hiç sağlam kaynaklı bir duyum yok mu yahu?️
Albayrak var hoca var bence olur. Amrabat felaketinin benzeri olacak büyük ihtimal.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deniz de, Emre de Belhanda'dan daha fazla katkı verir bize. Bak bunu Belhanda'yı sevmediğim için söylemiyorum. Tamamen mantık çerçevesi içinde söylüyorum. Belhanda'ya eskiden çok yetenekli ama kafada sorun var vs diyordum da, artık iyice emin oldum. Bu herif yetenekli vs değil. Ne yeteneği var daha çözemedim ben.o 2 si anca yedek olur bizde.
Bu kulübün zarar etme nedeni hep böyle akıp giden adamlar renkdaş. Benim görüşüm kalitesi belli adamlara yönelmek.Amrabat gibi olacağını düşünmüyorum daha potansiyeli yüksek bir adam hocaylada uyumu yakalayınca akar gider