Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda denen vitaminsizin ne kadar boş beleş bi futbolcu olduğunu şuradan anlayabilirsiniz:
4-5 parağraf bu herifin defolarını anlattım.

Ama sözde ne kadar iyi futbolcu olduğunu kanıtlamak için bazı şahısların argümanları:
Kral, Kralhanda, 10 saniyelik videolardan kesitler, 90 dk'lık maçın 2'dklık kesitleri vs vs vs...

Bir tanesinin de benim gibi mantıklı ve ciddi bir şekilde bu adamın iyi yönlerini anlattığına şahit olmadım nedense. E normal, çünkü yok. Yaprak gibi futbolcu. Savunacakları bi iş yapmıyor ki.
Maçta en ufak bi kıpırdamasında konusuna gidip Kral vs yazanlar, ne hikmetse varlığını unuttuğumuz maçlarda ortadan kayboluyor. LOL.

Asistin asistin asistini yapıyor bir de, doğru. Onu da unutmamak lazım. O da en azından 1 haftalık Kral vs yazabilip insan içerisine (foruma) çıkabilmelerini sağlayan yegane unsur.

Gomis denen hırt zam istediyse ve çinden teklif varsa bir dk düşünülmesi hata yallah

Galatasaray'da, Maicon, Belhanda ve Feghouli satış lisesine konuldu. [Milliyet]

wtf

Üçü birden giderse yerine gelecek oyuncularda maaş konusunda biraz daha titiz davranmak lazım. Drogba - Sneijder gibi dünya çapında oyuncu olmadığı sürece kimseye 2-2,5m üzerinde garanti ücret verilmemeli.
Maaş konusunda bir yerden başlamak lazım yoksa her gelene 3.5-4 vermeye devam ederiz.

Keyer cidden taş gibi stoper, ama o gelecekse Maicon kesinlikle satılmalı. Yıllık 3M alan bi adamı yedek oturtamazsın.

Kjaer'i nasıl alıyoruz ya? Adam 6 CL,20 lig maçına çıktı, oynayamadığı maçlardı da sakatlıkları yüzünden kaçırdı.
Sevilla niye satsın bu adamı :)

Kjaer'i nasıl alıyoruz ya? Adam 6 CL,20 lig maçına çıktı, oynayamadığı maçlardı da sakatlıkları yüzünden kaçırdı.
Sevilla niye satsın bu adamı :)
Maaşı yüksek, bü yüzden.. Maicon'u satarsan, Maicon'a vereceğin yıllığa onu ikna edebilirsin. Zaten haberler satın alma değil, Sevilla'nın oyuncusunu kiralık göndermek istediği yönde.

Bizde maaşlar zaten yüksek, Keyer mantıksız denilebilir ama şu var, kiralık olacağı için 1 yıl çok sorun olmaz. Çok fazla yük olmaz bize, ama dediğim gibi Maicon'un satılması şart.

Takımdaki 4 defans zaten sol ayaklı biz gidip sağ ayaklı stoper alıyoruz. Üstelik sevillanın sürekli oynattığı adamı alıcaz ha. Geçin bu işleri.

Maaşı yüksek, bü yüzden.. Maicon'u satarsan, Maicon'a vereceğin yıllığa onu ikna edebilirsin. Zaten haberler satın alma değil, Sevilla'nın oyuncusunu kiralık göndermek istediği yönde.

Bizde maaşlar zaten yüksek, Keyer mantıksız denilebilir ama şu var, kiralık olacağı için 1 yıl çok sorun olmaz. Çok fazla yük olmaz bize, ama dediğim gibi Maicon'un satılması şart.
Abiciğim Sevilla niye kiralık yollasın bu adamı? İlk 11 olarak kullanıyor diyorum..

valla bu transfer donemi zor arkadaslar. lira boyle kanamaya devam ederse 5 sene sonra transfer yapariz anca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt