- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Bu Kim
Güvelinir (Daha dogrusu dedigi cogu cikti. Hele böyle Emin konusursa)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Kim
Güvenilir (Daha dogrusu dedigi cogu cikti. Hele böyle Emin konusursa)
Akhisarspor'da yıllık 800 bin TL kazanan Muğdat Çelik, Galatasaray'dan yıllık 8 milyon TL talep etti. (Sabah)
evet

Kasımpaşada değil anderlechte devam ediyor olsaydida herkes ronaldo muamelesi yapardıİsim önemli aga.
Bu adam formasında gerçek ismi olan Mahmoud Hassan ismini kullansa çoğunluk karşı çıkardı bu işler böyle.
Adamlar sistemi kurmuş, olan bizim gibi ekonomik gücü olmayan takımlara oluyor işte. Bunlarla sen nasıl baş edeceksin CL'de. Alman ve Fransızların (PSG hariç o da satıldı) bile bunlarla yarışacak ekonomik gücü yok. Bayern, Monaco, Dortmund vs dahil. Adamlar bol bol oyuncu satıp, oradan gelen parayla verebiliyor anca 20-30M'ları. PL takımları yüzünden artık Celtic vs gibi takımlar azıcık parlattığı adama gidip 20M çekiyor direk.Yapacak bir şey yok
Bir de dikkat et bu 5 büyük lig transferleri hep birbirlerinden yapmaya özen gösteriyorlar para dışarı aktarılmasın diye
Böyle böyle arada ki makas daha da açılıyor
3 kupayla bitirilen sezonda da bu yanılgıya düştüğümüz için burnumuz b.ktan kurtulmadı maalesef. Mevcut kadro gelecek sene için CL'yi geçtim, lig için bile bariz yetersiz. Neşter vurulmalı.Sampiyon takimi okadar bozmaya hic gerek yok...kisitlama gelicem tamam ama...onlardan daha iyileri malesef gelmiycek
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orda da Mahmoud Hassan ismiyle oynasa isteyen olmazdıKasımpaşada değil anderlechte devam ediyor olsaydida herkes ronaldo muamelesi yapardı
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tabi tabiMaurokadir bos yapmaz, saglam duyumcu.
Ben beklemiyorumUlan trezeguet taraftar çok şey bekliyor. Amrabat gibi çıkmada
Trezeguet emre akbaba emre mor radarda1 haftadır falan hiç takip etmiyorum haberleri. Kimi alıyoruz şimdi, biri beni bilgilendirsin ?
Trezeguet emre akbaba emre mor radarda
Garry Gomis gidebilir
Emre Akbaba ismi hala sıcak.1 haftadır falan hiç takip etmiyorum haberleri. Kimi alıyoruz şimdi, biri beni bilgilendirsin ?
Aynen öyleGarry tamamda Gomis nereye yaÇine falan mı ? Geçen TV de röportajını gördüydüm. Tekilf var ama öncelik GS falan diyordu.