Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akhisarspor'da yıllık 800 bin TL kazanan Muğdat Çelik, Galatasaray'dan yıllık 8 milyon TL talep etti. (Sabah)

evet

200bin € değil miydi bunun ücreti. Vergiler dahilse aynen 800bin TL olabilir. Biz 2.500.000 TL verelim vergi dahil. Gelirse gelsin. Gelmezse kendi bilir.

——————

İsim önemli aga.
Bu adam formasında gerçek ismi olan Mahmoud Hassan ismini kullansa çoğunluk karşı çıkardı bu işler böyle.

Yapacak bir şey yok

Bir de dikkat et bu 5 büyük lig transferleri hep birbirlerinden yapmaya özen gösteriyorlar para dışarı aktarılmasın diye

Böyle böyle arada ki makas daha da açılıyor
Adamlar sistemi kurmuş, olan bizim gibi ekonomik gücü olmayan takımlara oluyor işte. Bunlarla sen nasıl baş edeceksin CL'de. Alman ve Fransızların (PSG hariç o da satıldı) bile bunlarla yarışacak ekonomik gücü yok. Bayern, Monaco, Dortmund vs dahil. Adamlar bol bol oyuncu satıp, oradan gelen parayla verebiliyor anca 20-30M'ları. PL takımları yüzünden artık Celtic vs gibi takımlar azıcık parlattığı adama gidip 20M çekiyor direk.
Bu İngiliz takımlarının ekonomik gücü resmen haksız rekabet.
Biz oyuncu parlatıp satma işini kalıcı hale getirmezsek bunlarla rekabet etmemiz imkansız olacak 2-3 yıla.
Monaco'ya bakıyorum, adamların kadrolarındaki oyuncuların yüzde 90'ı 20-23 yaş arası. 30 yaş üstü 5 adam var, bunların 2'si kaleci, biri Falcao, diğeri Moutinho. Son 4 yılda 545M Euro'luk oyuncu satmışlar. Merkez bankası gibiler. Bizim de o modele bürünmemiz lazım. Ucuza al, parlat, sat. Kemik kadroyu koru her sene...

Emre akbaba alınacak sanırım. Ben emre mor transferini çok zor görüyorum. Celta 1 sene daha deneyecek gibi görünoyr. Emre akbaba hem 8 hem 10 numara hemde kanat yedeği olur. Çok yönlü bir oyuncu bu nedenle doğru transfer.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 haftadır falan hiç takip etmiyorum haberleri. Kimi alıyoruz şimdi, biri beni bilgilendirsin ?

1 haftadır falan hiç takip etmiyorum haberleri. Kimi alıyoruz şimdi, biri beni bilgilendirsin ?
Emre Akbaba ismi hala sıcak.
Emre Mor'la 2 yıl kiralık anlaşmışız.
Trezeguet bitmiş.
Maicon, Feghouli, Belhanda satış listesine konmuş.
Ahmed Musa'yı kiralık istiyormuşuz.

İddialar bunlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt