Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nuri çöp Akbaba Çöp Türüç çöp Soner çöp Muğdat çöp Okay çöp hatta Mor çöp Tolgay çöp Oğuzhan çöp .

Beyler bunu en son yaptığımızda Gökhan Gönül ve Caneri Beşiktaş alırken Topal yerinde kalırken biz sonraki sezon Cavanda , Carole ve De Jong'u postalamakla uğraşıyorduk.

Piyasa da alabileceğin en makul yerliler bunlar , üstten üstten bakmanın bir anlamı yok. Cengiz ya da Abdulkadir'i düşük ücrete alamayacağına göre. Düzgün bir yıllıkla almak çok büyük sıkıntı çıkarmaz.

Puhaahah Akbaba-Trezeguet falan isteyenlere sallayan futbol profesörü geçen kurduğu bir kadroda Haydar,Sakıp vs bir ton adamı doldurmuştu
Haydar yasli 2ci kaleci diye yazdik, eray denilen futbol ozurlusunun yerine. Baska bir isimde olabilir.

Sakib'ta bonservissiz, yedek sol bek olacagi icin istedik tas catlasa 200.000e baglarsin.

Haydar yasli 2ci kaleci diye yazdik, eray denilen futbol ozurlusunun yerine. Baska bir isimde olabilir.

Sakib'ta bonservissiz, yedek sol bek olacagi icin istedik tas catlasa 200.000e baglarsin.
Bunlarla Sampiyonlar Ligi'nde rezil olmayacaksin ama Emre gibi Türk oyuncular gelip kesin 11 başlayıp rezil olacağız. Mükemmel bir bakış açısı. Zaten korkma Emre falan alamayız çünkü Sakıp gibi Haydar gibi çöpler olmadığı için malum para isterler .

sonere karşıyım ben ama ucuza akbaba ve kiralık mora sıcak bakıyorum , trezegeutta alınabilirdi ama paşa çok para ister geçti oda.
Ben Emre Mor'a karsi degilim, belirli bir seviye'ye cikma ihtimali var.

Trezeguet' e 5mil bonservis 1.5 mil maas 4 senelik sozlesme verirsen toplam 11 Milyon eder, degmez yani, zaten bu kadar degerli bir futbolcu, belirli bir kalite'ye sahip degil.

Jonathan Bamba bonservissiz, onu almaliyiz, cok buyuk futbolcu olabilir.

Muslera
Mariano Kjaer Serdar Nagatomo
Fernando
Belhanda Emre Akbaba
Trezeguet
Feghouli
Gomiz​

Bu seneden daha güçsüz bir kadro. En güçlü yanımız ortasahaydı.

Ndiaye Fernando çok iyiydi Fernando Donk da çok kuvvetliydi son olarak Donk'u çıkarıp Akbaba'yı koymuşsun Belhanda ile beraber. Delip geçerler.

Keşke Nagatomo ile bir atılım yapmışken Uzak Doğu pazarına yönelsek.

Ciddi bir maddi gelir sağlar.

bizim ceza neyse aciklansin artik

Bi sen mi biliyorsun futbolu yaw

Sana göre kötüdür baskasina göre iyidir,kötü veya iyi oldugunu belirtmekte sorun yok ama uslupta sorun var

Yerli begenmiyorsunuz kimi alalim diyen arkadaslar oluyor her transfer döneminde.

Yerli yok diye piyasaya sürülen yetersiz adamlari "mecburiyetten" alma zorunlulugumuz da yok bunu da biliniz.

Ismi gecti diye yaziyorum mesela Soner Aydogdu. Simdi bu adamin bize ne verebilir ki. Neden bu riske girecegimize altyapimizdan bir oyuncuya sans verme riskine girmiyoruz ? Soner zaten ilk 11 icin yetersiz, yedek veya rotasyon icin bile yeterliligi tartisilirken niye neredeyse sifir maliyetle sifir risk ile altyapimizda cocuklar varken onlara sans verme "riskine" girmiyoruz ?

Ben ne idügü belirsiz adamlara sirf ligimizde göz önündeler diye ve sirf yerliler diye sacmasapan yatirimlar yapilmasina kattiyen karsiyim. Piyasada adam yok diye piyasada olan bir kac adamin etrafinda dönmek sacmaliktir tek kelimeyle. Yabanci siniri varken kac defa agzimiz yandi bu yüzden ama hala yok Soner yok su yok bu.

Soner'i alacagina atiyorum Atalay'i monte et takima yaz kampinda, Serdar Gürleri alacagina Recep Gül'e sans tani süre ver. Ozan Kabak'a sans ver. Cok mu zor. Alacagin Soner, Serdar vs gibi kalitesiz ve kesinlikle pahali adamlarin elinde patlama ihtimali sana yararli olmalari ihtimalinden epey daha yüksek. Neden bu riske bile bile yillardir giriyoruz. Böyle adamlari aliyorsun sonra Uefa turnuvalarina katilirken kadroda bulundurman gereken altyapi oyunculari yüzünden Semih Emre Colak gibi adamlarin ismi geciyor haberlerde. Yazik günah yav.

Sonra neden altyapidan oyuncu cikmiyor diye serzeniste bulunuyor herkes. Nasil ciksin ki, ne idügü belirsiz yerli futbolcularin pesinde kosuyor taraftar yillardir.

Yerli begenmiyorsunuz kimi alalim diyen arkadaslar oluyor her transfer döneminde.

Yerli yok diye piyasaya sürülen yetersiz adamlari "mecburiyetten" alma zorunlulugumuz da yok bunu da biliniz.

Ismi gecti diye yaziyorum mesela Soner Aydogdu. Simdi bu adamin bize ne verebilir ki. Neden bu riske girecegimize altyapimizdan bir oyuncuya sans verme riskine girmiyoruz ? Soner zaten ilk 11 icin yetersiz, yedek veya rotasyon icin bile yeterliligi tartisilirken niye neredeyse sifir maliyetle sifir risk ile altyapimizda cocuklar varken onlara sans verme "riskine" girmiyoruz ?

Ben ne idügü belirsiz adamlara sirf ligimizde göz önündeler diye ve sirf yerliler diye sacmasapan yatirimlar yapilmasina kattiyen karsiyim. Piyasada adam yok diye piyasada olan bir kac adamin etrafinda dönmek sacmaliktir tek kelimeyle. Yabanci siniri varken kac defa agzimiz yandi bu yüzden ama hala yok Soner yok su yok bu.

Soner'i alacagina atiyorum Atalay'i monte et takima yaz kampinda, Serdar Gürleri alacagina Recep Gül'e sans tani süre ver. Ozan Kabak'a sans ver. Cok mu zor. Alacagin Soner, Serdar vs gibi kalitesiz ve kesinlikle pahali adamlarin elinde patlama ihtimali sana yararli olmalari ihtimalinden epey daha yüksek. Neden bu riske bile bile yillardir giriyoruz. Böyle adamlari aliyorsun sonra Uefa turnuvalarina katilirken kadroda bulundurman gereken altyapi oyunculari yüzünden Semih Emre Colak gibi adamlarin ismi geciyor haberlerde. Yazik günah yav.

Sonra neden altyapidan oyuncu cikmiyor diye serzeniste bulunuyor herkes. Nasil ciksin ki, ne idügü belirsiz yerli futbolcularin pesinde kosuyor taraftar yillardir.

Altyapıda büyük ümitlerle adı geçen adamların hali de ortada. hepsi 2.ligte. en fazla Sadık var onunda hali malum.

Kupa maçında şans veriyorsun , stad boş saha rahat gene eli ayağına dolaşıyor. Belli kaldıramayacak ezilecek altında.

En azından uygun bir maliyet ayarlarsan misal veriyorum Akbaba'nın tecrübesi var.

Bu yüzden altyapımız çok zayıf. Yaşlarını küçültüp kendilerinden iki yaş küçük çocuklar karşısında şov yapıyor diye pohpohlanıyor , sonra istikamet 2.Lig. Ben de dediğini düşünüyorum Muğdat'la Sonerle niye uğraşalım ama altyapı sistemin çökük durumda şuan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt