Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hindistanda izledik gençlerimizi diyorum , gerçekçi yorumlar yapmıyorsun ozanı oynatırız falan diyerek

GSC App
Semih Kaya 18 yaşında gümbür gümbür geliyor muydu da Manu deplasmanında aslanlar gibi oynadı renktaş,altyapıdan çıkan oyuncuları takım olarak değerlendirmek doğru değil....Hindistanda izledik diyorsun çocuk son 5 ayda 5 kilo kas kütlesini arttırmış Levent hocanın beslenme programı ile...ilk 21e bu şekilde girdi çalışıyor emek harcıyor ve aldığı para çok az gidip Sadık'a para mı verelim

Aysal’ın en büyük hataları

1. 2 sene şampiyon olan yönetim ve teknik kadroyu bozması

2. Mancini gibi transfer oburu hocayı başımıza musallat etmesi

3. Sınır geldi diye panik ile Tarık, Olcan gibilere fahiş bonservisler verip 41.000.000 Euro transfere yatırmak. (Oyuncu da satamamıştık o sene)

O sene gelenlerden Telles ve Bruma zarar etmeden ama karı da mundar edilerek satıldı.( Dursun malı sağolsun)

Ama Olcan’ı bir de haksız fesih ile ihya ettik. (Dursun mallığı-kızdım feshettim demişti)

Polat
Aysal
Dursun

Gölge etmeseler 7 senede 4 şampiyonluk alan takım maddi manevi çok farklı olurdu. Ama biz hala krizdeyiz.

Süreklilik ve bir Master plan olmadıkça bu başarılar da gelmeyecek artık. Çünkü karşımızda AZİZ olmayacak.
bu kadar başarılı olup bu kadar zor durumda olan bir takım cok nadirdir bir atasözü var yiğidi öldür hakkını ver diye fenere bak adamlar 4-5 senedir kupaları yok 10 yıldır şampiyonlar ligiden yoklar bizden ekonomik olarak durumları hala iyi demekki fenerin yaşadığının yarısını biz yaşasaydık kulübe kilit vurmuşlardı burdan bile Galatasarayın nasıl kötü yönetildiğini anlayabiliriz

Semih Kaya 18 yaşında gümbür gümbür geliyor muydu da Manu deplasmanında aslanlar gibi oynadı renktaş,altyapıdan çıkan oyuncuları takım olarak değerlendirmek doğru değil....Hindistanda izledik diyorsun çocuk son 5 ayda 5 kilo kas kütlesini arttırmış Levent hocanın beslenme programı ile...ilk 21e bu şekilde girdi çalışıyor emek harcıyor ve aldığı para çok az gidip Sadık'a para mı verelim

en azından üst düzey maç tecrübesi var şimdi ozan seneye muhtemelen ligde yine süre almayacak , ters bi durumda direk clde oynatmak nasıl olur bilemedim , hocanın kafasında illa ki bir şeyler vardır bakalım , ben olsam emekli hakan balta yerine anıl karaeri alırdım o kontenjandan mesela sadıka çok para isterler dediği gibi , anılla da clde oynanmaz gerçi ya her türlü sıkıntı

GSC App

Arkadaşlar çok önemli ayağımın tozuyla ..

Havaalanından iner inmez transfer Havası aldım hemen paylaşıyorum.

14112017_0857_IpZ6UqIr1Qg.jpg

Dedikodular seneye 4 3 3 oynayacağımızı gösteriyor bence hep bu tip oyuncuların adı geçiyor. Bence belhanda bu taktikte daha başarılı olur ama kanatların 10 ar golü geçmesi lazım yoksa sorun olabilir. Feghouli seneye daha da iyi olacaktır ancak sol kanada garry giderse golcü bir kanat almamız şart

Ahmed Musa
Trezeguet
Emre Mor
Denayer
Nagatomo
Emre Akbaba
Diaz

Listemizde ki isimler gibi duruyor.

4 Haziran 2018 (2. Hafta)

Cop listesi:
  • Cedric Carrasso ❌
  • Eray Iscan ❌
  • Ismail Cipe ❌
  • Ahmet Calik ❌
  • Koray Gunter ❌
  • Hakan Balta ❌
  • Iasmin Latovlevici ❌
  • Lionel Carole ❌
  • Tarik Camdal ❌
  • Luis Pedro Cavanda ❌
  • Tolga Cigerci ❌
  • Selcuk Inan ❌
  • Umut Gundogan ❌
  • Yasin Oztekin ❌
  • Endogan Adili ❌
  • Eren Derdiyok ❌
  • Volkan Pala ❌

Yahu tek tek ele alırsanız o hataları her defans yapıyor. Ona bakarsanız Maicon Karabükspor maçında o golü atmasa işimiz çok daha zor olabilirdi. Maicon da Belhanda’da Feghouli’de itin bir tarafına sokmayı bırakın artık. Ne çok biliyorsunuz be kardeşim.

Bizim taraftar maçın hepsini değil pozisyonları izliyor sadece küfrettiği anlar aklında kalıyor ne yazıkki. Teklif gelirde tabiki satılır her oyuncu ama elimizdekilerin kıymetini de bilmemiz gerekir.

4 Haziran 2018 (2. Hafta)

Cop listesi:
  • Cedric Carrasso ❌
  • Eray Iscan ❌
  • Ismail Cipe ❌
  • Ahmet Calik ❌
  • Koray Gunter ❌
  • Hakan Balta ❌
  • Iasmin Latovlevici ❌
  • Lionel Carole ❌
  • Tarik Camdal ❌
  • Luis Pedro Cavanda ❌
  • Tolga Cigerci ❌
  • Selcuk Inan ❌
  • Umut Gundogan ❌
  • Yasin Oztekin ❌
  • Endogan Adili ❌
  • Eren Derdiyok ❌
  • Volkan Pala ❌

Bunlardan kac tanesi gitti simdi mudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt